Nieuw

“De pro-migratie meerderheid van de EU bereidt zich voor om een ​​laatste en wanhopige aanval op Hongarije te lanceren”

Foto: De premier van Hongarije, Viktor Orban, houdt een toespraak. Bron: European People's Party / Flickr.

De “pro-migratie meerderheid” van het Europees Parlement bereidt zich voor om een ​​”laatste en wanhopige aanval op Hongarije” te lanceren, zei Antal Rogan, het hoofd van het kabinet van de premier, tegen verslaggevers over het Sargentini-rapport van het Europees Parlement over de staat van de rechtspraak in het land.

Rogan sprak zaterdag voorafgaand een bijeenkomst in Kotcse, in het zuidwesten van Hongarije, en zei dat premier Viktor Orban zich tijdens zijn toespraak op de bijeenkomst op de aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement zou concentreren, en voegde eraan toe dat de verkiezingen “door het onderwerp migratie gedomineerd zullen worden”.

Rogan benadrukte dat de migratiecrisis een “democratisch tekort” in Europa heeft gecreëerd en stelde dat “de meerderheid van het EP en de Europese Commissie migratie ondersteunt, terwijl steeds meer Europeanen ertegen zijn, en de meerderheid van het EP lijkt dat niet te willen erkennen”. Hij beweerde ook dat een nieuwe EP en EC “zonder een meerderheid van pro-migratiepolitici”, de orde zouden “herstellen”.

Met betrekking tot een stemming in het EP over het Sargentini-rapport volgende week, zei Rogan dat “het besluit niet telt….. wat telt is wat mensen zeggen in de EP-verkiezingen in mei aanstaande”.

Jozsef Szajer, lid van de regerende Fidesz, zei bij zijn aankomst op de bijeenkomst dat het EP zich “voorbereid om wraak te nemen” op Hongarije. Hij zei ook dat de Volkspartij, waarvan Fidesz lid van is, “verschillende standpunten” heeft met betrekking tot het document, en suggereerde dat sommige EEP-afgevaardigden mogelijk Fidesz niet steunen in de Sargentini-stemming.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/the-eus-pro-migration-majority-is-preparing-to-launch-a-last-and-desperate-attack-on-hungary/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on “De pro-migratie meerderheid van de EU bereidt zich voor om een ​​laatste en wanhopige aanval op Hongarije te lanceren”

  1. Reinier Vangie // september 12, 2018 om 01:59 //

    Ik vind het onbegrijpelijk dat de EU een land kan dwingen al dit genetisch afval op te nemen. Over de hele wereld hoor je ellende van dat uitschot. Laat de EU dat uitschot gedwongen terug sturen naar Libië of waar ze vandaan komen. Satans nest Brussel.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s