Nieuw

Bono geeft tijdens concert Hitlergroeten aan Jimmie Åkesson, partijleider Zweden Democraten

Screenshot YouTube.

Tijdens het optreden van U2 in Parijs dit weekend werd Jimmie Åkesson beschimpt door Bono. De zanger bracht onder andere Hitlergroeten aan de Zweden Democraten-leider en schreeuwde zijn naam.

Het was tijdens het Parijs-concert in de nacht op maandag dat de leadzanger Bono, gemaskerd in een satanisch clown-masker, Hitlergroeten uitbracht aan Jimmie Åkesson.

De wereldberoemde rockzanger riep ook de naam van de SD-leider en noemde Zweden “saai”.

– Ik kom net uit Zweden. Ik wist niet hoe leuk ik de Zweden vond. Lang, blond, blauwogig, saai, saai, zegt hij als zijn boze tweede MacPhisto.

– Maar nu lijkt het erop dat de Zweden begonnen zijn met het ontdekken van hun Arische potentieel. Oh, ja, ging hij verder, gemeen lachend.

Dan hij de Hitlergroet doet terwijl hij “Akesson” roept, kunt u zien in een YouTubeclip van U2gigs.com.

– Jimmie! Akesson!, ging hij verder en bracht opnieuw een Hitlergroet. Ik hou van hem. Ik hou van hem. Hij heeft het zo goed gedaan in de verkiezingen van vandaag. Ik hou van keuzes. Ik hou van ballonnen. Ik hou van feesten (onduidelijk of hij feesten of partijen bedoelt, “parties”) die de weg wijzen.

Hij gaat dan verder met het aanvallen van de Marine Le Pen van het Nationaal Front en richtte zich tot de Fransen in het publiek.

– Frankrijk, jullie hebben mijn favoriete kleine Marine Le Pen teleurgesteld. Ik ben als de vader die ze nooit heeft gehad. En nu was ze gedwongen haar partij een andere naam te geven, zodat mensen niet weten dat ze niet van joden en zwarten houdt. Ik heb haar verteld, dat je je volledig openlijk kunt verbergen.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-g-r-bono-hitlerh-lsning-t-jimmie-kesson

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Bono geeft tijdens concert Hitlergroeten aan Jimmie Åkesson, partijleider Zweden Democraten

 1. Tuig van de richel, en dan druk ik me heel zacht uit. Goh.. wat heb ik ’n spijt dat ik vroeger met plezier naar hun muziek geluisterd heb.

  Liked by 1 persoon

 2. Maar Bono komt er natuurlijk wèl mee weg; moet jij eens doen in het openbaar, een Hitlergroet.
  Staat een forse boete op. Ik ben nooit fan geweest van U2, maar ondertussen is het helemaal op. Gewoon een linkse politieke kutband.

  Like

 3. Over het paard getild en overschat misselijkmakend mannetje. Ik was wel ooit fan toen ze nog in het voorprogramma van de Talking Heads zaten. Eerste twee albums waanzinnig maar daarna haast niet te pruimen. Maar dat hij door de roem een fikse tik van de molen heeft opgelopen moge duidelijk zijn. Net als Sting.

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // september 11, 2018 om 22:34 //

  En ik maar denken dat popconcerten musicale happenings waren.
  Waarom heeft mijn juf of mijn mama me nooit verteld dat dat zingende politici waren?

  Like

 5. Ook Bono zal gerechtigheid niet ontsnappen.

  Like

 6. antiislamnu // september 12, 2018 om 02:32 //

  Deze mongool heeft al een miljard in ze spaarvarken dus die heeft makkelijk lullen.
  Hij wil natuurlijk ook een plekje bij de rijken der aarde als de hel losbarst

  Like

 7. Henk der Niederlander // september 12, 2018 om 09:59 //

  Ach deze opportunist weet maar al te goed dat dit soort optreden het goed doet bij een jeugd die dagelijks links geindoctrineert word.
  Deze jeugd weet gewoon niet beter meer en laat zo’n linkse lul zijn gang gaan want dan hoor je bij de zogenaamde algemene opinie.
  Ondertussen hebben ze nog steeds niet begrepen dat een Bono cs gewoon kapitalisten zijn en nergens anders mee bezig zijn dan hun eigen bankrekening nog meer te spekken.
  Dus wat Bono links, het is gewoon de juiste mening ventileren en daarmee je zakken te vullen.
  Eigenlijk als je het nuchter bekijkt geheel menselijk.

  Like

 8. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 16:07 //

  Bono, de sukkel met de orang-oetang naam, beseft niet dat er nog heel wat ‘Bloody Sundays’ zullen volgen als de lieden waarvoor hij het meent te moeten opnemen aan de macht proberen te komen.

  Dat kun je een doorgesnoven rock-zanger niet kwalijk nemen, want van politiek heeft ie geen verstand. Anders zou hij toch wel begrijpen dat de IRA iets veel ergers is dan de Zweden Democraten.

  Waar zou deze dilettant wél verstand van hebben? Het is dat ie in de muziek terecht gekomen is, anders was het nu gewoon een werkloze Ierse fabrieksarbeider geweest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s