Nieuw

We DIDN’T win the war!

Like us all, PETER HITCHENS grew up on stories of Britain’s heroic victory over Hitler… but now, without questioning the bravery of our troops, he’s written a book challenging all we think about WW2.

In a chilly, high-ceilinged room in a Sussex preparatory school in the winter of 1959, I work intently on my model of the destroyer HMS Cossack. Such models come in lurid cardboard boxes illustrated with pictures of aircraft, tanks and warships, amid scenes of fiery melodrama, guns emitting orange streaks of flame, and the smoke of battle. With these and our imaginations, we seek to recreate the thrill of the war we have just missed, in which our fathers fought and our mothers endured privations.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s