Nieuw

Veel meldingen van verkiezingsfraude in Zweden

© Eva Havlova

Op sociale media hebben veel mensen vermoedelijke verkiezingsfraude in het hele land gedocumenteerd. In Västerås koos het stembureau personeel ervoor om de stembiljetten van de Zweden Democraten op een eigen tafel apart van de andere stembiljetten te leggen.

De kiezer Eva Havlova bezocht overdag het stemlokaal van het Rudbeckian gymnasium in Västerås. Ze ontdekte toen dat de stembiljetten van SD op een aparte tafel waren geplaatst – afgescheiden van de stembiljetten van alle andere partijen.

Eva en haar man moesten meerdere malen het personeel scherp aanspreken om hen  ertoe te bewegen er iets aan te doen.

– De eerste keer dat we daar waren, was er alleen maar een man met de enveloppen aanwezig die zei dat het zo hoorde, zegt Eva Havlova tegen Fria Tyder..

Toen ze na ongeveer een uur weer terugkwamen, was er niets veranderd.

– Toen wees mijn man in scherpe bewoording erop dat het walgelijk was om te zien hoe ze proberen de verkiezingen te manipuleren en dat de stembiljetten niet in alfabetische volgorde zijn. Hij vroeg de man ook waarom hij daar stond te kijken naar welke stembiljetten de mensen pakken. De sfeer werd gespannen en mensen hoorden wat er gezegd werd, maar bleven stil. De derde keer dat we daar kwamen zeiden ze dat er stembiljetten van andere partijen erbij waren gelegd en lagen de stembiljetten van de Linkspartij op dezelfde tafel als SD, zegt Eva Havlova.

Op Twitter hebben andere mensen ook hun verdenkingen van verkiezingsfraude tegen de Zweden Democraten, maar ook tegen Alternatief voor Zweden gedocumenteerd:

Verkiezingsfraude op de Kloostertuin school op de Nordanväg 13 in Lund (lokaal 2 van 3)

AfS stembiljetten in Rönninge. En van de lokale Zweden Democraten politici vroeg luid in het stemlokaal “waar zijn de AfS stembiljetten”? Ze antwoordde dat AfS verantwoordelijkis voor de aanwezigheid van zijn stembiljetten in stemlokalen en zei toen iets over procenten waar ik niks van begreep. Daarna vond ik deze in Rönninge.

“mooi” gemanipuleerd tegen SD. Leggen de stembiljetten van de Zweden Democraten op een eigen tafel zodat mensen ze niet durven te pakken, ook al hebben we dat gezegd

Verkiezingsfraude in Rävlanda! Alle ⌈AfS⌉ stembiljetten weggeplukt en onder de tafel gelegd. De aanmelding is vastgesteld.

Bron:

http://www.friatider.se/valfifflet-h-r-l-ggs-sds-valsedlar-p-eget-bord-0

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Veel meldingen van verkiezingsfraude in Zweden

 1. Jack vanderVeen // september 10, 2018 om 06:06 //

  Lynxe honden proberen ook in Zweden een oorlog te ontketenen. Bewijs geleverd.
  Die zogenaamde vredelievende rooie lynxe honden.
  Die hebben liever twee negers in de tuin dan een werkpaard.

  Liked by 1 persoon

 2. Piet Karbiet // september 10, 2018 om 10:27 //

  Ik versta geen Zweeds.

  Like

 3. Flying_Dutchman74 // september 10, 2018 om 10:56 //

  Nieuwe verkiezingen uitschrijven, smerig links tuig.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // september 10, 2018 om 11:28 //

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // september 10, 2018 om 12:32 //

  Bananenrepubliek.

  Like

 6. CurvedAir Bellair // september 10, 2018 om 14:31 //

  Het resultaat is dermate mager na alles wat er zich in Zweden heeft afgespeeld, en niet slechts de afgelopen 4 jaar, dat het vrijwel zeker is dat er op behoorlijke schaal gefraudeerd is.

  Deze analyse wordt nog ondersteund door de conclusie van de OVSE waarnemer die het democratische gehalte van de verkiezing ernstig betwijfeld. Zie elders op deze site.

  Like

 7. Dat is hier met de PVV, steeds de grootste met grote voorsprong in de peilingen. Tot vlak voor de verkiezingen. En de VVD steeds de grootste terwijl niemand ze wil behalve hun vrienden. Laten ze hier ook maar waarnemers neer zetten komende maart. Niet dat het wat uit maakt want dan stellen we het ondemocratische cordon sanitair in. Zoals in België, Frankrijk en nu Zweden. Geweldig hoor, verkiezingen. Ik zal blijven stemmen omdat ik niet wil zeggen dat ik geen recht van spreken heb omdat ik niet gestemd zou hebben.

  Like

 8. Je wordt er behoorlijk cynisch van en ben dan ook geneigd te zeggen laat de haters maar lekker verder afzakken in de shit want als wel de juiste beslissingen genomen worden dan zullen ze niet eens begrijpen wat ze bespaard is gebleven en gaan gewoon verder met haten. Dus ondervind maar lekker aan den lijve wat ze zo graag zeggen te willen, ze verdienen het niet gered te worden. Het is natuurlijk heel erg voor de mensen die het wel begrijpen, zeker voor het nageslacht maar de haters zullen het niet begrijpen, pas als het hun persoonlijk raakt en misschien dan niet eens maar ik gun ze sowieso het lijden ook al leren ze er niets van.

  Nou goed, wat kunnen wij verder doen dan als ramptoerist de aanstaande catastrofe genaamd zweden te aanschouwen en hopen dat wij bespaard blijven? Ik krijg er steeds een harder hoofd in moet ik bekennen hoewel ik altijd hoop blijf houden maar oh oh wat gebeurt er allemaal. Een dood jongetje op een strand buiten europa brengt de westerse media zogenaamd in morele hysterie en dwingt ons onvoorwaardelijk “vluchtelingen” op te nemen, zo niet dan ben je een kindermoordenaar maar wanneer een westers kind in een westers land wordt vermoord door zo’n “vluchteling” dan wordt de vader voor fascist uitgemaakt en weg geschreeuwd als hij zijn ongenoegen uitspreekt. Het is zo ontzettend krom dat het bijna niet meer te bevatten is en dat kan een reden zijn waarom deze kromme waanzin gewoon geslikt wordt door de massa terwijl het te krankzinnig voor woorden is. De massa kan niet meer logisch denken, dat komt omdat ze dag in dag uit door de politiek en media met een kluitje het riet in worden gestuurd en continu op het verkeerde been worden gezet, dat is natuurlijk de hele opzet want ze weten dat de massa daar gevoelig voor is. Dit is één van de redenen waarom ik denk dat het niet meer te redden is maar gelukkig zit ik er wel vaker naast dus deze keer waarschijnlijk ook.

  Like

 9. paulzwueste // september 10, 2018 om 17:40 //

  Er is gewoon ’n staatsgreep uitgevoerd in Zweden.
  Niets meer en niets minder.
  Die Zweden moeten zich durven realiseren dat ze niet in een democratie leven.

  Doe er wat aan Zweden!

  Like

 10. Het huidige Zweden vervult een voorbeeldfunctie voor de overige landen in West-Europa.

  Maar dan wel in uiterst negatieve zin, want als openlijke verkiezingsfraude een vast onderdeel is geworden van het politieke systeem begeeft men zich op een hellend vlak waarbij er geen weg terug meer is naar normale democratische waarden en normen.

  Maar al zou de Zweden Democraten de grootste partij zijn geworden, zelfs dan zou deze partij buitenspel worden gezet zijn via een cordon sanitaire. z.g. in het landsbelang om dat ‘verderfelijke populisme’ te bestrijden. En daarbij is van alles geoorloofd vanaf het manipuleren met stembiljatten tot slimme intimidatie toe.

  Natuurlijk zullen na deze verkiezingen de tegenstellingen in Zweden zich gaan verharden want de komende regeringscoalitie zal haar ruimhartige beleid t.a.v. het opvangen van asielzoekers absoluut niet gaan wijzigen. Om haar morele en dus humanitaire gelijk te bevestigen zullen er nog meer vluchtelingen worden opgenomen met uiteraard voorspelbare gevolgen.

  Zweden mag dan wel een groot land zijn met een in theorie grote opvangcapaciteit, maar grote gebieden zijn niet of nauwelijks bewoonbaar. Zeker niet voor moslims en Afrikanen die gewend zijn bij elkaar te kruipen in enclaves en getto’s.
  De welvaartstaat zal gaan zorgen voor een bevolkingsexplosie, met name onder de nieuwe Zweden met grote demografische gevolgen waarbij de autochtone Zweden op termijn een minderheid zullen gaan vormen.

  Kijken we dus naar de staat van het huidige Zweden dan zien we dus exact de toekomst van ons land en de rest van West-Europa.

  Trekken we hier dan lessen uit?
  Ik vrees van niet, want ons asielbeleid wordt nu zelfs geregeld vanuit Armenië, uiteraard met behulp van de linkse goedmensen en gehaaide asieladvocaten.

  Met op de achtergrond de regel- en wetgeving vanuit Brussel die dit gehele circus van harte ondersteund. Het proces van omvolking is in volle gang en kijk eens naar die Zweden:
  die weten van aanpakken en hoe ze die populisten moeten bestrijden.

  In Mekka grijnzen de baardmannen: de Islamisering van Europa ligt op ramkoers!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s