Nieuw

The Swedish Election Results May Be Catastrophic to The Future of Sweden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on The Swedish Election Results May Be Catastrophic to The Future of Sweden

 1. CurvedAir Bellair // september 10, 2018 om 18:43 //

  Vince James is zichtbaar teleurgesteld en maakt zich grote zorgen, terecht. Wel kijkt hij reikhalzend uit naar de volgende verkiezingen en voorspelt dat 6% van de stemmen naar AfS zullen gaan.

  Geen kritiek verneem ik van hem over de gang van zaken bij de verkiezingen terwijl het zozoetjesaan zo klaar als een klontje is dat er gefraudeerd is.

  Wellicht had AfS nu al een zeker percentage van de stemmen maar heeft men deze weggewerkt omdat deze partij een voorstander is van het terugzenden van migranten. Kennelijk is er bij links veel aan gelegen om hun knuffeldieren te behouden.

  Like

 2. Onafhankelijk obsevatie team verklaarde nooit eerder zoveel onregelmatigheden geconstateert te hebben ,als bij de Zweedse verkiezingen , zie mijn verzonden tweets . Hier zal nog veel over in het nieuws komen !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s