Nieuw

Te laat. Zweden is gevallen

© Ben Garisson

Met steun van buiten-Europese immigranten blijft de Sociaal-Democraten de grootste partij van Zweden. Maar het zijn voornamelijk de derde wereld immigranten, die onvoorwaardelijke stemrecht kregen, die het verschil maakten. Zonder deze geïmporteerde stemmen waren de socialisten voor hun onbezonnen multiculturele politiek nog grotere verliezers geworden.

Dit was waarschijnlijk de laatste kans om Zweden te behoeden om een Europees bolwerk te worden voor islam, corruptie, illegale wapenhandel en een groeiende samenleving van geweld, verkrachting, misdaad en verloedering. Bovendien bereiken in een gestaag tempo steeds meer derde generatie immigranten de stemgerechtigde leeftijd en zijn de ankers gelegd om nog eens honderdduizenden stamleden uit de MENA-landen naar binnen te slepen. Zweden is gevallen.

Het is met droefheid dat ik moet constateren dat Nederland, Frankrijk, België en Duitsland dezelfde richting opgaan, met dezelfde vervloekte globalisten en oplichters achter het stuur. Het gaat hier om opportunistische saboteurs die hun vaderland verraden en niet verder denken dan hun eigen pensioengerechtigde leeftijd met een vet spaarvarken dat nooit genoeg te vreten heeft. Omdat het deze verderfelijke karakters aan vaderlandsliefde tekortschiet is de inheemse bevolking nog nooit eerder in de geschiedenis op zo’n vreselijke manier verraden en verkocht.

Het naïeve streven van de Europese elite naar egalitarisme is een weg naar de hel geplaveid met migratie en open grenzen. Nu valt misschien ook het christendom, zoals in de Sovjet-tijd, in een bijna ondergrondse beweging. Klinkt dit pessimistisch? Misschien, maar wij andersdenkenden worden door de huidige politieke globalistische krachten en zijn invloedrijke mainstream media gigantisch gemanipuleerd en gecriminaliseerd, waarbij de uitvoerende macht naast de wetgevende macht en de rechterlijke macht alles in het werk zal stellen om een nationalistische opleving in de kiem te smoren.

De nieuwe cultuur, de zogenaamde multiculturele, zal uiteraard als doel hebben om onze cultuur te vervangen. Alles wat onze voorouders in vorige generaties hebben opgebouwd, voor hebben gestreden en verdedigd, gedeeltelijk met hun leven hebben betaald, zal zonder enig politiek nut van ons geroofd worden. Als realist sta ik mezelf toe te geloven dat er geen verandering gaat plaatsvinden en dat we vooral de gevolgen van een verloren cultuur zullen gaan ervaren, voor altijd. Of dit voor heel Europa zal gelden, kan ik niet beoordelen. Maar wat doet dat ertoe? We weten wat we ooit zijn geweest en hadden, maar niet wat uit het multiculturele roerei zal komen. Al voorspellen de eerste manifestaties niet veel goeds en terug in het ei is nauwelijks mogelijk. Het baart me veel zorgen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Te laat. Zweden is gevallen

 1. CurvedAir Bellair // september 10, 2018 om 19:43 //

  West-Europa…Te laks, te veel ingedut, te goedgelovig, te veel vertrouwen in politici die dat vertrouwen niet waard zijn. Zo glijdt Europa langzaam maar zeker van de helling af.

  Het wordt tijd voor een wat militantere aanpak, want een extreem probleem vraagt immers om extreme oplossingen.

  Niet slechts de binnengestroomde barbaren, maar ook de EU vormt een ernstig obstakel, waarbij het niet verbaast dat deze twee zaken verband houden.

  Velen pleiten voor een immigratiestop, maar daarmee is het gevaar niet bezworen. De ‘fertility rate’ van de al aanwezige moslims zal ons uiteindelijk de das omdoen. Uiteindelijk zullen zij in de meerderheid zijn, en ons verslagen hebben met onze eigen infantiele democratische principes.

  Eén geruststelling: tegen die tijd zal er niet veel van de oorspronkelijke welvaart over zijn, de uiteindelijke bezetters van Nederland of een ander West-Europees land zullen een overbevolkte, aan armoede en criminaliteit lijdende maatschappij verwerven.

  Liked by 2 people

 2. Als de Zweden hun land willen behouden roepen ze per provincie onafhankelijkheid uit. verder gaan in een vijandig politiek systeem is jezelf voor de gek houden.

  Als ze gaan vechten en ik krijg een paspoort en een stuk grond als ze winnen kom ik direct. die gok op een toekomst in vrijheid en waardigheid wil ik graag wagen….
  In Nederland is het niet meer mogelijk democratie te laten werken maar ook niet haalbaar om nog in opstand te komen. Ook hier heeft de lamlendigheid toegeslagen. Je medeburger kijkt hoe jij zijn of haar problemen oplost.

  Stemrecht voor migranten die hier net zijn is de laatste spijker in de kist van ons hele bestaan. Absurd. Mensonwaardig.
  Vecht godverdomme !

  Like

 3. Waar zeker voor gezorgd moet worden is dat in ieder geval filmmateriaal van onder andere westerse straattaferelen uit de jaren ’50 ’60 ’70 ’80 ’90 heel goed bewaard blijven – want het zal me niet verbazen als geprobeerd gaat worden die geschiedenis te wissen – zodat aan de nakomelingen van huidige politici en goedmensen die beelden getoond kunnen worden met de mededeling dat hun ouders en/of grootouders in die periodes geleefd en carrière gemaakt hebben maar hun nakomelingen zo’n leven niet gunde want ze wisten waaraan ze begonnen. Ben ervan overtuigd dat ze dan tot in de hel vervloekt worden, dat idee is mijn schrale troost.

  Begrijp me niet verkeerd, ik heb nog steeds hoop maar denk dat het geen kwaad kan voor jezelf alvast de doemscenario’s af te spelen want een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Like

 4. Rommel+ graag mail als er gewapend verzet komt en je als blanke een paspoort kunt verdienen, dit land en het multiculti gelul ben ik zo kotsbeu ! De bijl erin !

  groet Duchesne.

  Like

 5. Live Podcast

  Like

 6. Eugene de Groot // september 10, 2018 om 22:12 //

  Vitamine voor de geest.

  En begin.
  Nu.

  Like

 7. De pest is dat burgers van Europa met gezond verstand uitgemaakt worden voor racist. En dan stemmen ze maar weer op hun oude partij. Omdat die linkse pleurislijers iedereen bang maken. En zeker wanneer je zo transparant moet stemmen als de Zweden krijg je snel dat effect. Maar niet getreurd binnenkort hebben we wel grotere problemen.

  Liked by 1 persoon

 8. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 02:06 //

  Goed zo Zweedse kiezers ik hoop dat de hel over jullie open barst. Jullie hebben hier niet om gevraagd maar om geschreeuwd. Alleen jammer voor de goed willenden.

  Like

 9. Beste Rommel.
  Het is nooit te laat. Als er iets uit onze machtige Europese geschiedenis te leren valt, is dat altijd steeds weer opnieuw groepen opstonden, en zeiden, tot hier niet verder.
  En als dat niet hielp , de wapens opnamen. ( Er is een reden waarom de meeste Europese elites het in hun broek doen voor een wapenwetgeving zoals in de VS , Tsjechië , Bulgarije)
  Het is voor Zweden misschien reeds te laat om deze waanzin democratisch te keren (misschien, want ik denk dat er nog een periode van zo’n 10 maximaal 15 jaar voor ons open ligt)
  Maar Duitsland geeft hoop , met hun unieke situatie van Oost-duitsland (niet aangetast door de westerese egalitaire multicul waanzin en Beieren (met een zeer sterke conservatieve grondslag en veel oog en banden met Oostenrijk).
  Als het in Duitsland kan keren, hebben we nog een kans op een beschaafde omwentelling.

  Like

 10. Rommel ik deel die zorgen het stemt weemoedig .
  Hopelijk veren we op tijd op.

  Like

 11. In South Africa we cry for Sweden! You who have tried to do so much for SA & Africa…& now the ultimate price you pay is the loss of your nation, culture & country. We did warn you pre-94 that these people misunderstand & are not ready for democracy, but you didn’t believe us. Now you are experiencing their level of ‘civilisation’ for yourselves. Our heartfelt condolences. We’ll pray for you. 🙏🙏🙏

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s