Nieuw

SWEDEN ELECTION RESULT – What Happened to The Nationalists?

Meest opvallende uitspraak is over de opiniepeilingen. Die onderschatten altijd ‘populistische’ partijen, die daarna een ‘gordijnbonus’ opstrijken in het stembureau. Dit keer gaven de peilingen een hogere uitslag aan dan het eindresultaat voor de Zweden Democraten. Wat is daar gebeurd ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on SWEDEN ELECTION RESULT – What Happened to The Nationalists?

  1. It is like how the Left-wing polls in Ireland would have underestimated the pro-abortion vote by nearly 25 %. Voter fraud is massive. Democracy is dead.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s