Nieuw

Stemlokaal in Göteborg had geen stembiljetten voor de Zweden Democraten

De verantwoordelijke ambtenaren voor het verkiezingslokaal van de Annedalschool in Göteborg hebben er niet voor gezorgd dat de stembiljetten van de Zweden Democraten op hun plek aanwezig waren. Gedurende meerdere uren na de opening om 08.00 uur kon men niet op de Zweden Democraten stemmen. “Zeer ernstig”, aldus Jörgen Fogelklou, SD-voorzitter in Göteborg.

Het was pas nadat verschillende mensen de verkiezingsmanager van de stad Göteborg, Bill Wergren, van de kwestie op de hoogte hadden gebracht, dat de verkiezingsambtenaren van de Annedalschool de verdwenen SD-stembiljetten plotseling tevoorschijn ‘toverden’. Wergren noemt het “een betreurenswaardige vergissing” en wil niet geloven dat het zich om een bewust gekozen verkiezingsfraude handelt.

Wergren is echter van mening dat het “bevattingsvermogen” kan verschillen tussen verschillende electorale medewerkers wat betreft het interpreteren van de regels die van toepassing zijn. Het is niet duidelijk welke verklaring, als die er überhaupt is, hij heeft gekregen van degenen die verantwoordelijk zijn voor het actuele stemlokaal.

– We nu zullen nu extra toezicht houden want dit is zeer ernstig en uiterst merkwaardig, zei de lokale SD- voorzitter Jörgen Fogelklou in een commentaar tegen SVT.

Bron:

https://samnytt.se/vallokal-i-goteborg-saknade-valsedlar-for-sverigedemokraterna/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Stemlokaal in Göteborg had geen stembiljetten voor de Zweden Democraten

 1. Volgens mij sporen ze daar gewoon niet! Ze gaan nu extra toezicht houden. Nu al?

  Like

 2. Een coalitie blokkeren, nieuwe verkiezingen.

  Like

 3. Joey France // september 10, 2018 om 11:47 //

  Zegt veel over het democratisch gehalte van de gevestigde Zweedse partijen: agressie, verdonkeremanen en leugens worden niet geschuwd om hun gram te halen. Exact dat waar ze de oppositie beschuldigen.
  Hoewel enigszins bemoedigend is het kiesresultaat toch teleurstellend, het Zweedse volk is compleet gehersenspoeld.

  Like

 4. Dit is een van de redenen waarom ze overal in de EU de stemcomputers weggegooid hebben. Met het potloodje en kliko’s vol met voorgestemde biljetten is het makkelijker allemaal. Trouwens, of er nu wel of niet stembiljetten van de ‘Goeien’ hadden gelegen maakt niks uit. De stemmenteller telt.

  Like

 5. Von Puffelen // september 10, 2018 om 12:58 //

  Met de Soros stemcomputers valt evenveel te rotzooien.

  Like

 6. tim pietersen // september 10, 2018 om 15:15 //

  soros stemcomputers is makkelijker, breinbrouwsels = idoot

  Like

 7. @tim pietersen
  Vreemde en beledigende reactie, doen we hier niet.

  Like

 8. Je kan een gutmensch toch niet kwalijk nemen dat hij alleen maar wil deugen?

  Like

 9. tim pietersen // september 10, 2018 om 23:38 //

  moet je maar geen idiote dingen beweren @breinbrouwsels

  zowel diebold soros stemmachines als de electronische stemmenteller is makkelijkts om verkiezingen te manipuleren

  met potlood stemmen maakt het moeilijker, als je de stemmenteller (centrale) ook controleerbaar maakt wordt het nog moeilijker

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s