Nieuw

Politie aangifte van verkiezingsfraude: Sociaal-Democraten politicus “hielp” kiezers met stemmen

Foto ter illustratie. © LA2

De meldingen over verkiezingsfraude in Zweden gaan door. De gemeente Degerfors heeft bij de politie een illegale verkiezingen beïnvloeding aangegeven van een Sociaal-Democraten politicus die de kiezers tot achter de schermen volgden en hen “hielp” te stemmen, rapporteert het Zweedse dagblad DN.

Voorafgaand aan de Zweedse parlementsverkiezingen stuurde het internationale samenwerkingsorgaan de OVSE voor het eerst verkiezingswaarnemers naar Zweden.

Tijdens de verkiezingsdag zei Michael Aastrup Jensen, van de Deense OVSE-delegatie, dat de verkiezingen in Zweden de meest ondemocratische zijn die hij ooit heeft gezien. Hij wijst er ook op dat het nooit zou zijn goedgekeurd als een eerlijke democratische verkiezingen als dit bijvoorbeeld in Rusland zou hebben plaatsgevonden.

De rapportenringen over onregelmatigheden bij het uitbrengen van de stemmen blijven groeien.

Maandag heeft de gemeente Degerfors een aangifte bij de politie ingediend wegens een illegale verkiezingen beïnvloeding.

Een politicus van de Sociaal-Democraten die op het S-stembiljet stond, heeft de kiezers “geholpen” om hun stem uit te brengen.

– Een politicus die op het plein stond, merkte op dat een politicus van een andere partij met kiezers het verkiezingslokaal in en uit ging. De politicus volgde om te zien wat er aan de hand was en merkte vervolgens op dat deze persoon tot achter de schermen volgde en hielp, zegt de gemeentelijke verkiezingencoördinator Susanna Göransdotter aan DN.

De persoon die de verdenking van verkiezingsfraude heeft aangemeld, behoort tot de Linksparij.

De Sociaal-Democraten hebben verklaard dat zij afstand nemen van het incident.

– Wij hadden hier geen kennis van. We zullen een ontmoeting hebben met de betreffende persoon om de versie van de persoon in kwestie te horen en erachter komen wat er gebeurd is. Wij nemen volledig afstand van dergelijke gebeurtenissen, het maakt geen deel uit van de normen van de partij, zegt woordvoerder van de Arbeiderscommune, Muris Beslagic (Sociaal-Democraten), tegen SVT.

Tegelijkertijd is een ander incident in de gemeente bij de politie aangemeld. Een andere sociaal-democratische politicus zou financiële compensaties hebben aangeboden in ruil voor stemmen.

Bron:

http://www.friatider.se/polisanm-lan-om-valfusk-s-politiker-hj-lpte-v-ljare-r-sta

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Politie aangifte van verkiezingsfraude: Sociaal-Democraten politicus “hielp” kiezers met stemmen

  1. De enigste hoop is dat leger generaals in noord en west Europa regeringen afzetten en vervangen door nationalistische. Ik zelf heb daar geen vertrouwen dat dat gebeurd, zijn ook watjes. Zo zie je maar dat macht en autoriteiten geen vrede en bescherming bieden. De mens is om natuurlijk te leven niet afhankelijk van anderen, zie hier de vruchten als je dat wel doet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s