Nieuw

Nederland steunde ‘terreurbeweging’ in Syrië

Idlib, foto alleen ter illustratie (via Russian Embassy)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Nederland steunde ‘terreurbeweging’ in Syrië

 1. Frans Wouterse // september 10, 2018 om 19:08 //

  Maar dat is toch gebruikelijk in Nederland. Zelfs de grootste Pedo´s worden uit de wind gelaten. Ik heb bewijzen en aanwijzingen tegen Joris Demmink, maar het heeft geen zin om tegen een muur te boksen.

  Like

 2. Vuile hoerenzonen zijn het, moordenaars en verkrachters financieren en dan nog onderdak bieden en voorzien van geld en bescherming in ons land.
  Ik hoop dat de VVD aanhang trots is. Van mij mag de hond met zijn maten vanavond nog aan de galg. Dit soort dingen is alles waar ik geen deel aan wil hebben en in mijn ogen verraad aan alles waar onze wereld ooit voor stond. Ik schaam me kapot Nederlander te zijn.

  Deze regering en enkele vorige zijn niet legitiem verkozen maar op geweld in hun zetels gepropt ! Weg ermee, voor het volksgericht.

  Liked by 1 persoon

 3. Ben benieuwd naar de andere 5 brigades. Misschien zelfs wel een clubje die later voor ISIS of al nusra is gaan vechten. Dan zijn de rapen helemaal gaar en moet Koenders eindelijk voor het gerecht komen.

  Like

 4. antiislamnu // september 10, 2018 om 21:26 //

  Voor 25 miljoen aan auto’s en uniformen weg gegeven fucking hell ondertussen is er wegens de bezuinigingen bijna geen buitenzwembad meer te vinden.
  Schoolzwemmen weg bezuinigd terwijl Nederland nota bene een waterland is en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  Like

 5. Deep State bezit alle sleutelposities bij Justitie. Weinig hoop bij grote uitspraken om de onderste steen boven te krijgen bij Nieuwsuur. Ben benieuwd hoe de verantwoordelijken uit de wind worden gehouden en zij zich plotseling niets meer kunnen herinneren.

  Like

 6. De MP zal weer de onnozele uithangen want dan doen ze je geen kwaad en kan hij opnieuw zeggen dat de onderste steen boven moet komen.
  Opnieuw tijd rekken en misleiden is “de strategie Rutte”

  Like

 7. Raakt onze doofpot langzamerhand niet overvol?

  Like

 8. Het zou een goede zaak zijn om de doodstraf in te voeren voor alle ISISgangers en gangsters, die het wagen om terug te keren naar Nederland.
  Nu blijkt, dat de Nederlandse regering collaboreerde met deze perverse moordenaars in Syrië middels uitgebreide logistieke ondersteuning.
  Het ligt dan ook voor de hand dat zij, die rechtstreeks hierbij betrokkenen waren, zich voor de rechter zullen moeten verantwoorden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s