Nieuw

Judith ‘bloed aan de handen’ Sargentini stopt er mee – stelt als laatste daad een protocol op voor vaatdoekjes

Toen deze Europese Commissie aantrad zei ze dat het belangrijkste doel was om onzinnige regeltjes af te gaan schaffen, die ze in de jaren daarvoor zelf verzonnen had.

Speciaal daarvoor werd Frans Timmermans aangezocht om de positie van Commissaris-Kameraad van olijfoliekannetjes te bemannen.

In de realiteit heeft deze Commissie zich vier jaar ingezet voor meer immigratie en het breken van het verzet daartegen door Polen en Hongarije.

In de Opperste Doema was die taak weggelegd voor Guy Verhofstadt en Judith Sargentini.

Omdat ze zelf ook wel inziet ( ? ) dat ze kansloos is tegen Orban, grijpt ze op de valreep nog even iets aan dat ze wel aan kan. Vaatdoekjes.

Het volk is oneindig dankbaar voor de jarenlange inzet van Judith (precies lang genoeg voor een levenslang pensioen) en laat dat duidelijk blijken in de reacties onder haar afscheidstweet.

Zouden politici die reacties nou nooit lezen ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Judith ‘bloed aan de handen’ Sargentini stopt er mee – stelt als laatste daad een protocol op voor vaatdoekjes

 1. Ach Groen links kutjes geleid door een Marokkaan. Ik heb even gekeken vandaag en als Klaver zijn snor laat staan zie je waar zijn achtergrond echt ligt. De Europeanen krijgen volgend jaar de kans om het roer om te gooien. Al zal dat wel een utopie blijven. Op Europees niveau kan je nog beter frauderen met de stemmen. Ik was vroeger pacifist maar toen de partij op ging in Groen links ben ik heel snel van gedachten verandert. Misschien had ik al een voor gevoel, ik weet het niet maar ik ben vanaf het begin argwanend geweest tegen die partij. Je identiteit ben je kwijt. Net zo iets als het CDA. Maar goed tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geen idee waar GL voor staat. In ieder geval niet voor het milieu. Gewoon een stel enge mensen.

  Like

 2. Grappig. Ook ooit PSP gestemd (niet omdat ik pacifist was dat ben ik nooit geweest), maar nooit GroenLinks.

  Like

 3. Als de EUSSR straks wordt opgedoekt, is het eerste wat moet worden afgeschaft die pensioenen. Ze hebben al genoeg gejat.

  Like

 4. Als ze betaald werden naar prestatie dan kwam ze niet ver met haar vaatdoekje.
  Ze was beter achter haar eigen aanrecht blijven staan.

  Like

 5. elections canada vandaag aan de deur voor adres gegevens update.
  Op de vraag of ik mijn ballot bij de stembus mag verbranden was het antwoord dat ik waarschijnlijk niet de enigste zou zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s