Nieuw

Italië laat zich niet door een “bevooroordeelde, zinloos duur en slecht geïnformeerde” Verenigde Naties de les lezen

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

Minister van Binnenlandse Zaken en vice-premier Matteo Salvini zei maandag dat Italië zich niet door de VN de les zal laten lezen nadat Michelle Bachelet (voormalig partijleider van de Partido Socialista de Chile en voorheen DDR-staatsburger), het nieuwe hoofd mensenrechten van de Verenigde Naties, had verklaard dat de VN een team wil sturen vanwege meldingen van migranten die geconfronteerd worden met aanvallen en racisme.

– In de afgelopen paar jaar heeft Italië 700.000 immigranten opgenomen, van wie velen illegaal waren, en het heeft nooit enige medewerking van andere Europese landen gekregen, zei Salvini.

– Dus we laten ons door niemand de les lezen, en zeker niet door de VN, die zichzelf heeft bewezen als bevooroordeeld, zinloos duur en slecht geïnformeerd.

– De politie ontkent meldingen dat er een racistische noodsituatie zou zijn.

– Alvorens Italië te controleren, moet de VN een onderzoek instellen naar de lidstaten die fundamentele rechten zoals vrijheid en gelijkheid tussen mannen en vrouwen negeren, vervolgde hij.

Bachelet zei maandag:
– We zijn van plan om personeel naar Italië te sturen om meldingen van een sterke toename van geweld en racisme tegen migranten, mensen van Afrikaanse afkomst en Roma te evalueren. Ze voegde eraan toe dat een team om soortgelijke redenen ook naar Oostenrijk zou worden gestuurd.

Bron:

http://www.ansa.it/english/news/2018/09/10/italy-wont-accept-lessons-on-racism-salvini_c100f8e8-822f-4e2e-a0d3-84291c7b7bed.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Italië laat zich niet door een “bevooroordeelde, zinloos duur en slecht geïnformeerde” Verenigde Naties de les lezen

 1. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 00:08 //

  Weer zo een ziek bemoeizuchtige over compleet geld verslindend figuur.

  Like

 2. Die liggen krom over hun bureau van het lachen. willen ze weer zo een ambtenaartje sturen die wel even komt zeggen hoe het moet. De VN heeft totaal geen bestaansrecht. Laat ze eerst maar eens echte conflicten oplossen.

  Like

 3. En weer zo’n lelijke ouwe socialistische ex-DDR kenau.

  Liked by 1 persoon

 4. En maar janken over mensenrechten. Hebben wij, de autochtone bevolking geen rechten? Wij worden niet (meer) beschermd en zijn schietschijven geworden.

  Like

 5. Grappen kunnen soms om te lachen zijn. Dat Italie geen medewerking kreeg is juist goed, ze moeten ze weer terug sturen, daar kunnen ze wel hulp bij krijgen.

  Like

 6. Von Puffelen // september 11, 2018 om 18:45 //

  De VN is een Rockefeller creatie voor de NWO, ze dragen allemaal hun steentje bij.
  Ontmantelen en medewerkers voor een tribunaal slepen lijkt mij een aardige start.

  Like

 7. Raar dat er nooit teams worden gestuurd om de toegenomen agressie and toename in aantal aanvallen op de autochtone bevolking door migranten te onderzoeken.
  Blijkbaar is dat niet rascistisch/discriminerend genoeg.

  Like

 8. marhammed // september 12, 2018 om 14:31 //

  Misschien ook een team sturen voor de mishandelde italiaanse bevolking door verkrachtingen , diefstallen , steekpartijen …… nee, sorry , racisme kan maar van 1 kant komen !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s