Nieuw

Hongarije en Italië verenigen zich om Merkels neoliberale heerschappij over Europa aan te vechten (Video)

De man die velen Jean-Claude Juncker in Brussel zien opvolgen, de Duitse Manfred Weber, heeft in een interview met de Hongaarse premier Viktor Orban en de Italiaanse leider Matteo Salvini vrijdag zijn wens uitgesproken om samen te werken.

Weber, een bondgenoot van de Duitse bondskanselier Angela Merkel, vertelde aan de Italiaanse krant La Stampa dat het nodig was “om aan een tafel te gaan zitten, naar elkaar te luisteren en compromissen te vinden”.

“We moeten met iedereen samenwerken en naar iedereen luisteren, zodat we een gemeenschappelijke visie kunnen vinden”.

Orban is sinds 2010 aan de macht in Hongarije en is fel gekant tegen het beleid van de EU om ‘hun land te bombarderen en vervolgens hun grenzen te openen’, dat de ambtstermijn van Juncker als voorzitter van de Europese Commissie heeft gedomineerd.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini deelt de mening van Orban en heeft vorige week in Milaan een ontmoeting gehad met zijn “held”, waar de twee mannen zeiden dat de Franse president Emmanuel Macron hun belangrijkste tegenstander was voor de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei.

Weber heeft de steun gekregen van Merkel en van de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz, wiens conservatieve partij sinds eind vorig jaar samen met een extreem-rechtse partij regeert na het winnen van stemmen op een anti-immigratieplatform.

Alex Christoforou van de Duran en hoofdredacteur Alexander Mercouris bespreken de formidabele alliantie tussen Italië en Hongarije, en hoe het een belangrijke bedreiging zal vormen voor Merkel en Macron’s plan om Europa te overspoelen met migranten, terwijl de NAVO wordt gebruikt om neoliberale regimeveranderingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika op gang te brengen….wat de onderliggende reden is voor de instroom van migranten om te beginnen.

The Duran >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Hongarije en Italië verenigen zich om Merkels neoliberale heerschappij over Europa aan te vechten (Video)

  1. Ah, mooi. Toch nog een stukje hoop op de valreep. Als we mazzel hebben dan kunnen we over enige tijd zeggen ..’saved by the bell’.. ..oef, dat scheelde weinig maar end goed al goed 🙂

    Like

  2. Er gloort weer een heel klein lichtpuntje.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s