Nieuw

Het nieuwe spannende Duitsland: politieagente door MENA-migranten zwaar verwond

Archieffoto.

Op vrijdagavond (7 september 2018) controleerden twee politieagenten rond 23.50 uur in het kader van het nultolerantie-beleid een Shisha-Bar (waterpijpcafé), de “Buddy Bar”, op de Kopstadtplatz in Rahmen. De politieambtenaren controleerden of de bepalingen van de wet op de jeugdbescherming werden nageleefd.

Na afloop van de controle werd een van de ambtenaren door een onbekende aangesproken en gejijd.  Wanneer hij na herhaalde verzoeken het tutoyeren niet achterwege laat, moet hij zich identificeren en wil men zijn persoonsgegevens vaststellen. De onbekende rende weg en werd door een politieagente te voet achtervolgd. Ze werd van achteren in de benen geschopt en viel op de grond. Nadat ze weer was opgestaan, stond een 17-jarige MENA-migrant voor haar, duwde de agente weg en sloeg haar. Toen beide politieagenten de dader naar de grond wisten te brengen en probeerden de handboeien om te slaan, werden ze nog eens door 4-5 Noord-Afrikanen aangevallen, geslagen en geschopt. Door gebruik te maken van pepperspray, wapenstok en fysieke kracht waren ze in staat om zich te verdedigen. Twee medewerkers van de dierenambulance schoten de politieagenten te hulp en met hun steun slaagden ze er uiteindelijk in om de 17-jarige te arresteren. Toen er meer patrouillewagens arriveerden, vluchtten de andere daders weg. Deze kunnen slechts vaag worden beschreven: ook Noord-Afrikanen, ongeveer 20-25 jaar oud, één persoon droeg een wit t-shirt en een jeans. Een andere persoon droeg rode bovenkleding.

Tijdens de zoekactie werden drie personen geïdentificeerd aan wie de beschrijving voldeed. Tijdens de controle van deze groep ontstond er ook een ruzie met de politieagenten. Nadat op het politiebureau de identiteiten waren vastgesteld, werden deze drie personen weggestuurd. Korte tijd later verschenen de broer en vader van de gearresteerde 17-jarige op het politiebureau en eisten luidkeels de vrijlating van de crimineel. Zij dreigden hun familie te mobiliseren en probeerden de politieagenten te intimideren. Ze werden uit het politiebureau verdreven. De 17-jarige werd vervolgens in voorlopige hechtenis gehouden. Beide politieagenten raakten tijdens hun inzet gewond, de agente zo zwaar dat ze haar dienst niet kon voortzetten. De politie van Essen wil in het bijzonder de twee dierenverzorgers van Essen bedanken, die de politieagenten zo actief hebben gesteund.

Bron:

https://politikstube.com/essen-kontrolle-einer-shisha-bar-eskaliert-polizistin-bei-einsatz-schwer-verletzt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Het nieuwe spannende Duitsland: politieagente door MENA-migranten zwaar verwond

 1. de dieren ambulance….. jaja,.,,

  Like

 2. Jack vanderVeen // september 11, 2018 om 00:00 //

  Ik had die agenten ook gaarne bijgestaan. Een goed uitgevoerde wurggreep, mmmmmmmmm, en dat op aap noot erg vies gevalletje.

  Liked by 1 persoon

 3. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 00:23 //

  Waarom schieten ze die zwijnen niet van de wereld af. Je in elkaar laten rossen als ik politie agent daar was schoot mijn pistool leeg op dat gajes.

  Liked by 3 people

 4. Republikein // september 11, 2018 om 07:36 //

  Juist, waarom hebben ze toch een schiettuig.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // september 11, 2018 om 10:48 //

  In Frankrijk hebben ze zat van die kleurrijke kashba’s waar geen gendarme het gezag van de Franse staat handhaaft. In zo een moslimenclave regelen ze zelf het gezag, op de hun welbekende vredelievende wijze.

  “In die thuislanden tijdens die vroegere Apartheid in Zuid Afrika kwamen ze daarnaast ook graag naar hun flexwerk”
  betoogt Rutte tijdens een VVD symposium, en hij vervolgt:
  “Als gewezen waspoeder fabrikant, neo-liberaal en globalist streven we hier juist naar dat systeem. Je roept ze op wanneer je die dagloners nodig hebt, en daarna terug naar de enclave: oprotten maar, wat wel zo goedkoop is.
  Daarnaast staan die stammen in die verschillende thuislanden meestal vijandig tegenover elkaar, wat een georganiseerde beweging onder de bevolking onmogelijk maakt. Het verdeel en heers principe werkt nog immer uitstekend.
  Al met al is voor ons multinationale multilateralisten dit mutliculturalisme een door de hemelen geschonken concept.
  Maar goed, met de hypotheekrenteaftrek en spaarhypotheken, twee unieke producten die je nergens in de wereld als zodanig terug ziet, hebben we een vaste ledenbasis aan ons weten te binden, en daardoor blijven we de grootste.”

  Daarna volgt applaus uit de zaal, welke overgaat in een staande ovatie, waarna er massaal op de tafels geklommen wordt en prachtige in baljurken uitgedoste VVD dames paaldans bewegingen gaan maken…dus wordt het weer een dolle avond bij de ex-Leidsche koorballen, meestal jurist, ambtelijk topbestuurder en multinationaal ondernemer zijnde.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s