Nieuw

Gelukkig – de moeder van Lili en Howick kan weer voor haar kinderen zorgen

In Armenië kon ze dat niet, maar nu haar kinderen hier kunnen blijven kan ze dat op slag wel.

Zo zie je maar wat een geneeskrachtige werking zo’n verblijfsvergunning heeft. Zwaar getraumatiseerd in het veilige Armenië, niet één voorzorgsmaatregel nemen voor je kinderen waarvan je weet dat ze spoedig ook naar Armenië zullen komen. Alles wordt op slag anders door zo’n verblijfsvergunning voor de kinderen. Met zelfmoord dreigen als je kinderen in Armenië landen, maar er een dag later weer voor kunnen zorgen.

“De Azerbeidzjaanse (Dat ligt náást Armenië, prutsers van de Telegraaf, Fub) rekte haar procedure en loog aantoonbaar. Dat ze desondanks in principe mag terugkomen, is het gevolg van hoe het asielrecht in elkaar steekt. De hoofdlijn van de wet – zo bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid – is dat minderjarigen die een verblijfstatus krijgen binnen de Europese Unie, recht hebben op gezinshereniging”, meldt de Telegraaf.

Bovenop de hele rits aan leugens van de moeder, is verantwoordelijk staatssecretaris Harbers afgelopen week zo ernstig bedreigd, nadat bekend werd dat hij Lili en Howick toch uit zou zetten, dat hij ondergedoken is.

Liegen, bedriegen én bedreigen, werkt kennelijk in dit land, want er is geen reden te bedenken waarom het besluit genomen is dat de kinderen toch mochten blijven. Tussen het ‘definitieve’ besluit om ze uit te zetten en het terugdraaien van dat besluit is er niets anders gebeurd dan dat de kinderen nóg eens wegliepen terwijl ze onder controle geacht werden te staan van de uitzetdienst.

De hysterie ging zelfs zover, dat mensen die vermiste kinderen opsporen als NSB-ers weg werden gezet.

Bedreigingen, en de druk van opiniemakers die nu weer lopen te janken over het resultaat waar ze zelf schuldig aan zijn, konden Armenië in een paar uur tijd blijkbaar van een veilig ‘Zwitserleven‘ land, waar elk jaar miljoenen mensen op vakantie gaan, veranderen in een onveilig land.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Gelukkig – de moeder van Lili en Howick kan weer voor haar kinderen zorgen

 1. CurvedAir Bellair // september 10, 2018 om 17:47 //

  Vreemd, je zou je als Armeen toch niet erg veilig in Nederland voelen met al die Turken.

  Jeweetwel, die Armeense genocide en zo. Maar ja, als je dan weer Abortus Alexandertje van D66 hoort heeft die genocide nooit plaatsgevonden…

  Overigens is Alexandertje zelf wel voor genocide, het liefst op ongeboren kinderen.

  Liked by 5 people

 2. paulzwueste // september 10, 2018 om 18:00 //

  Curvediair.
  Heel scherp!
  Compliment.

  Liked by 1 persoon

 3. De wonderbaarlijke genezing van een Armeense moeder. Kan dadelijk opeens weer voor haar kinderen zorgen. Tjonge wat zijn we weer in de maling genomen. Links bedreigd de staatsecretaris. De moeder belazerd de boel. De terroristische organisatie Defence for children zorgt dat ze kunnen weg lopen. Moet jij allemaal eens doen.
  Ik ga morgen naar onze CEO en zeg dat ik geen belasting meer ingehouden wil hebben. En als de belastingdienst volgend jaar komt innen lijd ik aan geheugen verlies. Gewerkt, ik. Nee jullie vergissen je.

  Like

 4. En hoe zit het nu met het posttraumatisch stresssyndroom bij de kids? Spoorslags verdwenen?
  Hebben ze soms in Lourdes ondergedoken gezeten?

  Liked by 1 persoon

 5. Wel grappig dat geen enkele journalist zich afvraagt hoe dit hele circus betaald wordt?
  Hoe moet ik gratis eten en drinken en scholing, huisvesting en kleding voor mijn zoon
  regelen? Afgezien van alle juridische bijstand en reizen.

  Like

 6. Like

 7. Zo onveilig dat de Belgische koninklijke familie er vakantie vierde dit jaar

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // september 10, 2018 om 23:35 //

  Kan me zo één twee drie niet voor de geest halen waar ik me de afgelopen jaren kwader over heb gemaakt dan dit.
  Het rammelt aan alle kanten. De rechterlijke macht is te kakken gezet, de Staatssecretaris staat in zijn hemd en eens te meer is duidelijk hoe de asielindustrie Nederland in een wurggreep heeft en houdt.
  Waar is nu die kritische journalist die eens uit gaat zoeken wat deze vrouw en haar twee kinderen ons in die tien jaar gekost heeft ? Tien jaar lang de hele zooi aan elkaar liegen en bedriegen en aan het eind van de rit toch krijgen wat je wilt.
  Een schatting van wat 1 asielzoeker in het eerste jaar kost ligt tussen de € 30.000,00 en € 50.000,00, deze had ook nog eens twee kleutertjes bij zich dus dat zal wel hoger uitvallen. Tien jaar lang een uitkering, tien jaar lang procederen, tien jaar lang de rechterlijke macht laten werken, tien jaar lang gezondheidszorg, tien jaar lang twee kinderen die naar scholen gaan, in tien jaar zeventien keer verhuizen.
  En de Linkse moraalridders staan te juichen, Hilversum is euforisch, ze buitelen over elkaar heen van de pret.
  En het end is nog niet inzicht, neem van mij maar aan dat er alweer naarstig gezocht wordt naar andere kinderen die het in de media goed doen. Het doel ? Het zoveelste Generaal Pardon.
  En reken er maar op dat dit er gaat komen.
  Wat is er veranderd aan de procedure sinds Mauro ?
  Niks noppes nada.
  Het is vast niet voor niks dat de woorden beleid en debiel uit dezelfde letters bestaat.

  Liked by 1 persoon

 9. Jack vanderVeen // september 11, 2018 om 00:16 //

  Gisteren nog eens gekeken naar de opnames van het zetelen van de minderheidsregering met de PVV, waar CDA en VVD zoveel beloofd hadden aan de PVV om een accoord te genereren.
  6 jaar later nog steeds hetzelfde op vreemdelingenzaken ondanks dat heel veel veranderd zo worden ten gunste van ons land. Ook in de zorg ook op nog meer vlakken. Men had de PVV bergen beloofd maar uiteindelijk niets gegeven.
  De bewijzen dan die hele vieze rooie lynxe rufters gemeenschap samenspant dat bewijs is nu ook weer geleverd. Maar de even smerige media houdt haar kop wederom. Maar owee indien die twee armeens sprekende kutkindertjes wel naar hun super gezonde moeder waren heen gestuurd. Dan hadden we meerdere door Afrikanen, Afghanen en Syriërs en Turken gepleegde moorden in het nieuws moeten missen, want pagina 1 t/m 10 Zou gevuld zijn met dat Piccadilly nieuws.

  Liked by 1 persoon

 10. Maria vliet // september 11, 2018 om 14:43 //

  Woorden schieten mij tekort!…..ik had graag mijn commentaar willen geven, echter dit is voor dovemansoren en blinden……dit wil ik nog wel kwijt ….een zwaar corrupte en slappe overheid!

  Liked by 2 people

 11. koddebeier // september 11, 2018 om 17:14 //

  En huppla en weer een stel uitkeringsparasieten erbij, want wie gaat dit gezin onderhouden ??
  De deugmensjes ??? Welnee U en ik mogen de uitkering, huursubsidie, kinderbijslag etc, etc ophoesten !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s