Nieuw

Eerwraak: Gemaskerde mannen steken 17-jarig meisje neer

Schokkende “wraakactie” op donderdag in Duisburg: drie gemaskerde mannen en de ex-vriend van een 17-jarig meisje hebben met messen wreed ingestoken op een 17-jarige Duisburgse vrouw die op de grond lag. Het meisje had met haar 16-jarige ex-vriend in de Rheinaue in Friemersheim afgesproken om over hun “mislukte relatie te praten”.

Zonder enige waarschuwing verschenen plotseling drie jonge mannen die samen met haar ex-vriend het 17-jarige meisje onverhoeds neersloegen. Daarna trokken de daders hun messen en staken op het meisje in. De aanvallers droegen skimaskers waarmee ze hun gezicht verborgen.

Het meisje gelukte het in doodsangst naar de tuin van een echtpaar te ontsnappen, waar ze onmiddellijk eerste hulp kreeg en de ambulance werd gewaarschuwd. De verwondingen van de 17-jarige worden momenteel in een ziekenhuis behandeld. Er zijn sterke aanwijzingen dat de 17-jarige het slachtoffer is geworden van een dubieuze “eerwraak”.

Een kwestie van “eer”

In het kader van een huiszoekingsbevel kon de politie de 16-jarige vriend van de gewonde relatief snel arresteren. Reeds op vrijdagochtend had de recherche een andere verdachte gearresteerd. Het gelukte om “een andere aanvaller in de cel te krijgen”, zei de politie op vrijdag. Deze 15-jarige werd in de “kwetsbare” wijk Duisburg in Bergheim gearresteerd.

Politiewoordvoerder Ramon van der Maat wilde om “tactische redenen” niet vertellen of de eerder gearresteerde ex-vriend de agenten op het spoor van de 15-jarige had gezet of dat de getuigenis van de ernstig gewonde 17-jarige de recherche naar hem had geleid.

“Poging tot moord”

Zaterdagochtend maakten het Openbaar Ministerie en de politie in een gezamenlijk persbericht bekend dat ook de laatste verdachte was gearresteerd. De afdeling strafrechtelijk onderzoek is begonnen met een vervolgingsonderzoek naar in totaal vier mannen in de leeftijd van 15 tot 17 jaar wegens poging tot moord. In de middag vaardigde de verantwoordelijke rechter arrestatiebevelen uit tegen alle vier gearresteerde personen. De politie van Duisburg wilde in het persbericht geen uitspraak doen over de nationaliteiten van de lafhartige messentrekkers. De persdienst van de politie is niet bereikbaar in het weekend en politiecommissaris Horst Schimanski houdt zich stil.

Hoogstwaarschijnlijk wil men een “tweede Chemnitz” of “Kandel” in Noordrijn-Westfalen vermijden.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/09/duisburg-masken-maenner-stechen-auf-17-jaehrige-ein/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Eerwraak: Gemaskerde mannen steken 17-jarig meisje neer

 1. Republikein // september 10, 2018 om 01:19 //

  Like

 2. de “kwetsbare” wijk Duisburg oh noemen ze een crimmigranten ghetto zo tegenwoordig een kwestbare wijk jaja . https://www.youtube.com/watch?v=FEz0ozkOtp8 https://www.youtube.com/watch?v=uC6qAnt506w&t

  Like

 3. Republikein // september 10, 2018 om 02:06 //

  Een spuitje?

  Like

 4. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 02:18 //

  Castreren en levenslang op water en brood.

  Like

 5. Het ene steekincident na het andere. Je zou er bijna immuun voor worden. Zucht. Wanneer komt de afrekening?? Maar o wee als het volk weerstand durft te bieden. Frau Ferkel is op alles voorbereid, die sluwe Stastvos:

  http://www.anonymousnews.ru/2018/09/07/unbekanntes-trainingszentrum-schnoeggersburg-bundeswehr-probt-schon-einmal-den-buergerkrieg/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=bundeswehr_trainiert_bereits_fuer_buergerkrieg&utm_term=2018-09-09

  Like

 6. Moet zijn: Stasivos. 😉

  Like

 7. paulzwueste // september 10, 2018 om 16:51 //

  Correctie.
  Eerwraak is NOOIT dubieus, maar altijd en overduidelijk MOORD EN DOODSLAG!

  Like

 8. Mijn advies: spreek nooit af met je ex als hij daarop aandringt, zelfs niet als hij autochtoon is…er zijn genoeg mannen die denken: als ik haar niet krijg, dan krijgt niemand haar…er zijn ook genoeg Westerse mannen die helaas zo denken, heeft niets met eerwraak te maken; deze mannen zijn gewoon jaloers en bezitterig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s