Nieuw

’Duizenden IS-fans in Nederland’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on ’Duizenden IS-fans in Nederland’

  1. Laat ze maar losbarsten, zal een aardbeving veroorzaken, eens kijken wat de elite dan doet.

    Like

  2. Domheid heeft een naam en gezicht. Deze houten Klaas heeft echt nul idee waarie mee bezig is, behalve “carriere” maken. Zelfs een tekstschrijver voor zijn persverklaringen heeft hij niet, gezien de onzin die de wereld word ingestuurd. Alsjeblieft, zet iemand op die plek met verstand!

    Als bijvoorbeeld Erdogan morgen alle Turken in Europaoproept naar Duitsland te vertrekken os Duitsland gewoon Turks. Idem met Marrokanen, vertrekken ze allemaal naar Frankrijk of Nederland is het overgenomen. Ook dat is een vorm van terrorisme, en heel effectief. Onze wereld staat op instorten, en wat er aan het roer staat mag eigenlijk nog niet bij de honden uitlaat service werken.

    Terrorisme is een wijd begrip, je eigen volk verraden en tot slavernij dwingen is daar een voorbeeld van.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s