Nieuw

Zweden Democraten politici met dood bedreigd in stemlokaal

Jimmie Åkesson - Zweden Democraten. © Poltikerveckan Almedalen

Vertegenwoordigers van de Zweden Democraten werden op zondagmorgen aangevallen door twee “jonge mannen” buiten Ösmo, schrijft Expressen.

– Hij zei dat hij op het hoofd van mijn collega zou schoppen en ons zou vermoorden, zegt Emilia Orpana, voorzitster van SD in Nynäshamn, tegen Aftonbladet.

Volgens Expressen benaderden de twee mannen op 20-jarige leeftijd “op driftige wijze” de twee SD- functionarissen en probeerden ze hun stembiljetten te stelen. Volgens de mannen zouden ze tegen de hoofden hoofden van de SD-vertegenwoordigers schoppen en “hen doden”.

M-politicus (Moderaten) Anders Karlsson en MP-politicus (Milieupartij) Bernt Månsson grepen in en vroegen de twee “jongeren” de plaats te verlaten. Volgens Expressen kwamen ze later terug en werd er een politierapport gemaakt.

De socialistische premier Stefan Löfven heeft het incident becommentarieerd. Hij is van mening, misschien niet zo verwonderlijk, dat dit soort criminaliteit bestreden moet worden met “ieders gelijke waarde” en “gelijkheid”.

– Er zijn dergelijke krachten in ons land, dus het is zo belangrijk dat we opkomen voor democratie en ieders gelijke waarde. Als we de gelijkheid in ons land vergroten, krijgen dergelijke krachten geen kans, zegt Löfven tegen Expressen.

In het commentaarveld van de krant op Facebook, blijken de meesten echter de voorkeur te geven aan automatische deportatie en strengere straffen om de groeiende problemen van gewelddadige criminaliteit in het land te overwinnen.

Bron:

http://www.friatider.se/sd-politiker-mordhotad-vid-vallokal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweden Democraten politici met dood bedreigd in stemlokaal

  1. Hier is het elke zondag apencircus op het winkelcentrum. Het wordt echt met de dag een groter probleem.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s