Nieuw

Zwangere Emilia bij stemlokaal door immigranten met de dood bedreigd : “Ik was bang dat hij op mijn buik zou slaan”

Foto: Privé

Toen Emilia Orpana uit Nynäshamn op zondagochtend voor het stemlokaal in Ösmo in Nynäshamn aanwezig was om te werken, werd ze aangevallen door twee immigranten. Iets waar Expressen de eerste mee was om te vermelden. – Een van hen begon met zijn vuisten te zwaaien en noemde me “verdomde racist” en nog veel meer. Ik was bang dat hij op mijn buik zou slaan, zegt Emilia Orpana, die zwanger is.

Op zondagochtend werden Emilia Orpana en een partijgenoot voor het stemlokaal in Ösmo, een klein stadje bij Nynäshamn, aangevallen toen ze stembiljetten uitdeelden voor de Zweden Democraten.

– Er waren twee jonge mannen die langskwamen en zeiden dat we verdomde racisten en vieze hoeren waren. Een van hen vroeg of we een campagnetent hadden. We zeiden  “nee”. Toen zei hij: “Zonde, anders zou ik daarheen zijn gegaan, zegt Emilia Orpana.

Even later komen de twee jonge mannen, die volgens bronnen van Nyheter Idag, een allochtone achtergrond hebben, terug.

– De man begint zijn vuisten tegen me te zwaaien en scheldt me uit voor “verdomde racist” en nog veel meer. Ik was bang dat hij op mijn buik zou slaan, ik ben zwanger. Er kwamen verkiezingsmedewerkers van de andere partijen tussenbeide, die hen van mij verwijderden. Ik had mijn armen voor mijn buik en zei “kalmeer”, zegt Emilia Orpana.

Maar daar trekt de man zich niets van aan. In plaats daarvan escaleert de situatie snel.

– Ze verwijderen hem van mij en hij werd daardoor alleen maar agressiever. Toen zei hij tegen mij en mijn partijgenoot “Ik zal je kop verrot slaan” en “Ik ga jullie vermoorden”.

– Daarna ging de man het stemlokaal in, waar hij een kiezer bedreigde, zegt Emilia Orpana.

Dan verdwijnt hij en wordt de politie opgeroepen. Maar voordat de politie is gearriveerd, is de man weer terug – deze keer met een mobiele telefoon in zijn hand.

– Hij is terug en bedreigt mijn collega. Hij filmt mijn collega en noemt hem een racist.

Opnieuw grijpen verkiezingsmedewerkers van de andere partijen in en de man met zijn vriend lopen weg. Even later komt hij terug met extra vrienden.

– Ze zijn dan met vijf man. Ze staan te schreeuwen in een taal die ik niet begrijp, zegt Emilia Orpana.

Pas wanneer de politie arriveert, geven de mannen op en verdwijnen.

Bron:

https://nyheteridag.se/gravida-sd-aren-emilia-dodshotades-vid-vallokal-av-invandrare-radd-att-han-skulle-sla-mig-i-magen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zwangere Emilia bij stemlokaal door immigranten met de dood bedreigd : “Ik was bang dat hij op mijn buik zou slaan”

 1. Frans Wouterse // september 9, 2018 om 18:21 //

  Al dat tuig eruit en bij Ceuta e.d. 350V op de hekken zetten of meer.

  Like

 2. Waar blijft de sociale cohesie van het gewone volk, over socialisme te spreken. Mannen schaam je om je vrouwen in de steek te laten, een zwangere nog wel.

  Like

 3. Hans, collega’s schieten te hulp, kun je in Nederland wel schudden daar zijn ze een stuk laffer.

  Like

 4. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 01:14 //

  Nee niet laf wanneer je wel helpt tegen dit gajes draai jij de bak in. Het is in Nederland verboden anderen te helpen want dat wordt door justitie omschreven als uitlokken van geweld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s