Nieuw

Volg live de Zweedse verkiezingen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Volg live de Zweedse verkiezingen

 1. Like

 2. Wij https://www.facebook.com/Moedignl.nl feliciteren de Zweden Democraten.

  Like

 3. Onverwachte catastrofaal verkiezingsresultaat voor SD helaas. Op 3/5 van de stemmentelling staan de Zweden Democraten op 17,7 procent. Hoewel het een stijging is, is dit duidelijk onder de maat. In de volgende verkiezingen is er een aanzienlijk risico dat honderdduizenden nieuwe MENA-immigranten stemrecht zullen hebben, wat linea directe naar de socialisten, links en de milieupartij gaat.
  Bye bye Zweden.

  Like

 4. Het resultaat is triest maar geen verrassing met de retoriek van links die constant overdreven parabels gebruiken met Duitsland van de jaren ’30. Ze creëren tegenstrijdigheden en maken met name over immigratie een normaal debatklimaat onmogelijk. Ik ben bang dat morgen Zweden verdeeld is in groepen, waarbij net zoals in de VS na de verkiezingsoverwinning van Trump het verkiezingsresultaat niet geaccepteerd zal worden.

  Like

 5. In The SUN, ‘neo-nazi democraten’

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 10, 2018 om 00:10 //

  Zag vanavond ook een stukje over de Zweedse verkiezingen (waarschijnlijk in het Journaal).
  Daarbij kwam een vakbondsman aan het woord die er niet voor terugschrok om Zweden-Demokraten nazistisch en racistisch te noemen, vervolgens werd getoond dat vakbondsmensen naar leden op de werkvloer gingen om op ze in te praten. What the fuck ! De vakbond is geen partij in de verkiezingen, dat je als arbeiders verenigd wenst te zijn wil nog niet zeggen dat je dus socialist bent of zou moeten zijn.
  In Nederland heeft destijds binnen het FNV ook zo’n discussie gewoed waarbij men vond dat iemand die op Wilders stemde niks bij de vakbond te zoeken had. Ik heb ze maar niet wijzer gemaakt dan ze al dachten te zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s