Nieuw

Vader spreekt over de moord op zijn zoon door Syriërs – links brult hem neer

(c) Screenshot YouTube (Klik voor groot.).

De vader van Marcus H., die door een Syrische asielzoeker werd vermoord, berichtte  zaterdag in Schweinfurt zijn lijden. De man, die zijn enige kind verloor aan onbezonnen politiek, werd bij de “Chemnitz is overal”-betoging door linkse en allochtone tegendemonstranten met geschreeuw en gejoel overstemd. Ze jouwden en scholden hem uit voor “nazi”.

“Schaamteloos” is een woord dat geen recht doet aan wat er zaterdag in Schweinfurt is gebeurd. Tijdens de betoging “Chemnitz is overal” deed de vader van Marcus H. verslag van de moord op zijn enige kind door een Syrische asielzoeker en de daaropvolgende behandeling van de zaak door het openbaar ministerie in Dessau-Roßlau. De lezing van de man werd op een meedogenloze manier “begeleid” door brullende, fluitende en joelende tegendemonstranten.

Deelnemers melden dat een derde van de tegendemonstranten bestond uit asielzoekers die “nazi’s eruit” brulden. De rest bestond uit linkse vakbondsleden en Antifa’s met zwarte zonnebrillen en capuchons. – De Beierse politie liet de ondraaglijke onruststokers bij onze bijeenkomst zonder ingrijpen hun gang gaan, vervolgt hij.

In 2017 raakte een 30-jarige man in Wittenberg man dodelijk gewond door een aanval van Syrische asielzoeker. Destijds aarzelde het Openbaar Ministerie om een onderzoek in te stellen, omdat het vroegtijdig vermoedde dat de Syriër in zelfverdediging had gehandeld en beschuldigde zonder enig bewijs het slachtoffer van een xenofoob motief. Marcus’ vader diende wegens rechtsweigering een klacht in tegen de toenmalige hoofdaanklager Folker Bittmann.

De burgerbeweging “Eén procent” toont in een videoclip het geval van Marcus H: ‘Chemnitz is overal’, die we hier in zijn geheel tonen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/09/vater-ermordung-sohnes/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Vader spreekt over de moord op zijn zoon door Syriërs – links brult hem neer

 1. Ik begin links steeds meer te haten. Vroeger waren het hardwerkende arbeiders. Tegenwoordig bestaat het uit nietsnutten die te lui en te stom zijn om te werken.

  Like

 2. Dit is dus de “empathie” en “medeleven” die ze prediken. Dit zijn de nieuwe fascisten en de autoriteiten en media staan weer aan hun kant.

  Like

 3. syberspees // september 9, 2018 om 20:44 //

  Ik ga echt over mijn nek van die tyfuslui

  Liked by 1 persoon

 4. Ongelooflijk schorem. En respect voor de vader dat hij toch rustig zijn verhaal doet.

  Like

 5. antiislamnu // september 9, 2018 om 23:42 //

  Die agenten hadden dat vak met respectloze honden leeg moeten ruimen gewetenloze sukkelaars die agenten.
  Die man zijn kind is net vermoord dit had niet mogen gebeuren.

  Liked by 1 persoon

 6. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 01:00 //

  Het enige antwoordt op deze monsters is een machine geweer van het caliber .50

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s