Nieuw

Prognose Zweedse verkiezingen: Zweden Democraten op 19,2 procent

© SVT

De Zweden Democraten krijgen 19,2 procent, volgens  het verkiezingsonderzoek van de staatstelevisie zender SVT, die de werkelijke resultaten van de partij vaak heeft onderschat. Tegelijkertijd staat de Milieupartij, die meestal wordt overschat, slechts op 4,2 procent (4 procent is de parlementsdrempel).

De verkiezingsvoorspelling is gebaseerd op de kiezers die hebben gestemd en bij het verlaten van de stembureaus zelf vertellen op wie.

Het verkiezingsonderzoek van SVT heeft in het verleden het verkiezingsresultaat voor de Zweden Democraten zwaar onderschat en de steun voor politiek correcte partijen zoals de Milieupartij en Feminist Initiatief overschat.

In de verkiezingsprognose die tijdens het verkiezingsjaar 2014 door SVT gepresenteerd werd, ontving SD 10,5 procent – vergeleken met 12,9, wat het feitelijke verkiezingsresultaat van de partij werd. De prognose toonde ook ten onrechte aan dat Feministisch Initiatief in de Riksdag zou komen.

Bron:

http://www.friatider.se/valprognosen-sd-p-192-procent

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7261 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Prognose Zweedse verkiezingen: Zweden Democraten op 19,2 procent

 1. Voor een land wat nagenoeg in de afgrond ligt vindt ik 19,2 procent voor een partij die eindelijk in Zweden het tij kan keren erg magertjes. Ligt dit nou aan mij of zijn de Zweden écht achterlijk en vragen ze er zelf om?

  Like

 2. Scrutinizer // september 9, 2018 om 21:56 //

  @F1802
  Een exit poll onderschat mogelijk de werkelijkheid omdat SD een partij is waarvan sommigen niet durven bekennen erop gestemd te hebben.
  Ik verwacht dan ook dat na telling het resultaat nog een paar procent hoger zal zijn.

  Like

 3. Dan moet je ook niet zeuren als de problemen voort duren. Is er een volk op aarde dat een skelet van papier heeft? Met al de ontwikkeling in het westen is verstand vergaan? Hoe kun je in gods naam zo een prachtig land weg geven? Alleen als je niet meer weet waar je thuis hoort?

  Liked by 1 persoon

 4. Persoonlijk heb ik het meer dan sterke vermoeden dat die zg. ‘verkiezingsprognoses’ zoals we ook in NL zien, bedoeld zijn om kiezers te manipuleren cq te bewegen om niet (of juist wel) op bepaalde partijen te laten stemmen.
  Dit in de hoop dat wanneer groepen burgers het voornemen hebben op bepaalde ‘onwelgevallige partijen’ te gaan stemmen en zij via dit soort ‘prognoses’ vernemen dat hun medeburgers deze partijen mijden, (hun ‘stem’ dus een verloren stem zou betekenen) zij dit dus ook zullen doen.
  Niemand wil tenslotte bij de verliezers horen……..

  Like

 5. Scrutinizer // september 10, 2018 om 00:49 //

  @Axel
  Dat dacht ik vroeger ook.
  Maar wie laat zich tegenwoordig nog door de MSM beinvloeden in zijn opinies?
  Ik denk dat het tegenwoordig een ander doel heeft, nl. een precedent scheppen voor de manupulatie. Als de officieel verklaarde verkiezingsuitslag teveel zou afwijken van de prognoses, zou de stembusfraude duidelijk zijn. Door van tevore evenwel de opinion polls te vervalsen, valt de fraude niet op immers de uitslag wijkt niet teveel af van de voorspelling.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s