Nieuw

Overal bloedvlekken na Mohamed’s kinderverkrachting

De veroordeelde 19-jarige Arabier en de slaapkamer waar de verkrachting plaatsvond. Het bloed van het meisje werd toen gevonden op de lakens, op de badmat, op een handdoek en in de douche. © Polisen/Privé

Een eerder veroordeelde in Zweden geboren Arabier is veroordeeld voor een wrede en bloedige verkrachting van een 14-jarig meisje, waarmee hij via sociale media in contact was gekomen. Mohamed kreeg van de districtsrechtbank een flinke strafkorting en hoefde slechts een jaar in de gevangenis te zitten. Toen het vonnis in hoger beroep werd aangevochten, koos het Hoger Gerechtshof er echter voor om de lage gevangenisstraf te bevestigen – en verlaagde in plaats daarvan de schadevergoeding aan het meisje.

Op 2 april 2018 werd het toenmalige 14-jarige meisje in een appartement in Arlöv tweemaal achter elkaar door Mohamed, 19, verkracht.

De man is eerder veroordeeld voor drugsovertredingen en mishandelingen, rapporteert Expressen over de vervolging.

Tijdens het politieverhoor vertelde het minderjarige meisje dat zij en Mohamed via  Snapchat- en Instagram-apps met elkaar in contact waren gekomen. Iets meer dan een week na hun gesprekken ontmoetten ze elkaar in het winkelcentrum in Arlöv.

Na een rondje wandelen en praten wilde Mohamed dat het meisje hem zou vergezellen naar een appartement waar een van zijn vrienden woonde. In het appartement verkrachtte Mohamed het meisje op het bed in de slaapkamer .

Het meisje zei herhaaldelijk: “Ik wil niet”, maar Mohamed antwoordde alleen maar:

– Ik ben het die beslist!

Bloed uit de vagina van het meisje werd vervolgens gevonden op de lakens, op het badmat, op een handdoek en in de douche.

Vrienden van het meisje en de politie vertelde dat het meisje daarna erg van streek was en huilde. Ze beschreven haar als “totaal vernietigd”, “getraumatiseerd” en “apathisch”. Nadat het meisje had verteld wat er was gebeurd, bracht de politie haar naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis bleek uit onderzoek dat het meisje verwondingen in haar vagina en  blauwe plekken op haar hals keel had. Het wees zich uit dat Mohamed tijdens de verkrachting haar hals in een wurggreep hield.

Het meisje huilde en wilde Mohamed tijdens de rechtszitting niet zien

Aanvankelijk besloot het meisje niet aan het proces deel te nemen, maar uiteindelijk stemde ze ermee in om aanwezig te zijn – zolang Mohamed niet in de rechtszaal aanwezig was. Een curator uit de kinder- en jeugdpsychiatrie zat de hele tijd naast het meisje. Iedereen zag dat ze emotioneel geraakt was en het verhoor werd af en toe onderbroken omdat het meisje begon te huilen.

Uit openbare documentatie blijkt dat Mohamed in Zweden is geboren en getogen.

Op 28 juni 2018 maakte de rechtbank van Malmö het vonnis bekend. Mohamed werd wegens kinderverkrachting veroordeeld, maar kreeg een flinke strafkorting. De straf was slechts één jaar en zes maanden gevangenisstraf, ondanks het feit dat de minimumstraf voor verkrachting in werkelijkheid drie jaar gevangenisstraf is.

Omdat in Zweden de zogeheten twee derde strafregeling van kracht is, zal Mohammed na een jaar gevangenschap worden vrijgelaten. Volgens het vonnis was de overeenkomstige straf voor een “volwassen” persoon drie jaar gevangenisstraf.

Tegen het vonnis werd bij het Hoger Gerechtshof beroep aangetekend, dat eind augustus de schadevergoeding die Mohamed aan het meisje zou moeten betalen, van 165.000 kronen naar 140.000 kronen (13.500 euro) verlaagde .

Bron:

http://www.friatider.se/blodfl-ckar-verallt-efter-mohameds-flickv-ldt-kter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Overal bloedvlekken na Mohamed’s kinderverkrachting

 1. Jack vanderVeen // september 10, 2018 om 06:44 //

  Die zwarte is toch onschuldig, want in zijn geitendorpcultuur is dit alles gewoon dagelijkse kost.

  Like

 2. Ik snap die rechters niet. Als men 19 jaar is is men volwassen! Van zo’n iemand moet her hele zaakie verwijderd worden en dan de gevangenis in waar hij door zwaar geschapen wellustige mede gevangenen verkracht moet worden.
  Zo’n advocaat begrijp ik ook niet want zo’n zwijn wil je gewoon toch niet verdedigen!

  Like

 3. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2538629/aanhouding-in-woning-haatvlogger-youness-o-om-zedendelict
  De arabier volgt zijn fascistische geloof en pleegt geweld overal waar dit destructieve volk verschijnt.

  Like

 4. Een touwtje erom en achter een kameel vast door de woestijn trekken.

  Like

 5. Dit soort berichten zouden wat meer op de televisie getoond moeten worden of in de kranten natuurlijk. Vooral als het richting verkiezingen gaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s