Nieuw

Of u even geld wilt storten – want het gaat er niet zo lekker

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Of u even geld wilt storten – want het gaat er niet zo lekker

 1. Reinier Vangie // september 9, 2018 om 05:13 //

  Ik hoop dat die recessie daar heel lang gaat duren en van mij geen eurocent.

  Like

 2. Jack vanderVeen // september 9, 2018 om 08:08 //

  En dat allemaal de schuld van de vermoorde blanke boeren, omdat zij niets meer bijdragen aan de nationale maffioso kas.
  Want roven en stelen en moorden kunnen ze in Afrika van laag tot hoog. Al moet men de islamitische landen ook niet onderschatten.

  Like

 3. Tja, ze denken dat ze het zonder blanke boeren ook wel kunnen….niet dus.

  Like

 4. Jarenlang hebben we ons de pleuris gerookt en gesnoept om al dat zilverpapier dat uit de verpakkingen kwam maar naar de arme negertjes in Afrika te kunnen sturen. Onze melkflessen hebben we voor datzelfde doel speciaal van zilveren doppen voorzien. Ook allemaal naar die ondankbare penisbekokerden en ontbijtbordbelipten. En als dank komen ze #dobberenstamgewijs onze meiden uitwonen en van hun strakheid beroven.

  Geen stuiver heb ik er voor over. Ik hoop dat ze de elkaar zo snel mogelijk uitroeien want dat nuken met The Big One, waar ik elke dag om loop te smeken, doen onze politici niet, die gooien er liever een paar op een zooi onschuldige mensen in een zandbak of krijsen dat hun slavinnetje zich met een breinaald moet aborteren.

  Like

 5. Ik dacht het niet want iedere cent de minister van ontwikkelingssamenwerking geeft betaal ik aan mee. Het gaat allemaal naar verkeerde projecten of verdwijnt in verkeerde zakken

  Like

 6. Van welke tak komt die. Je kon aan je Nederlandse klompen aanvoelen dat dit zo zou aflopen. In plaats van samen te werken gelijk maar de kennis uit moorden. Klinkt bekend, Pol Pot deed dat ook.

  Like

 7. Voordat dit sloopkabinet is opgepleurd…..doet Rutte nog een voorstel…..om snel nog wat miljarden naar Afrika over te maken……………een soort van witwassen…of is het swartwassen.

  Like

 8. Elke stroom overheidsgeld wordt onderweg naar haar bestemming voor minstens de helft afgeroomd. En wat er dan uiteindelijk aankomt wordt verdeeld onder de bedenkers van dit verdienmodel. Zelfs de poen die met wereldwijde emotionele afpers- en andere schooi-acties bij naïeve mensen wordt opgehaald gaat dezelfde weg.

  Like

 9. paulzwueste // september 10, 2018 om 19:26 //

  Ja, het is toch allemaal wat…
  Ben blij dat ik al dood ben.

  Like

 10. Die zwarte zuid-afrikanen zijn zo stom, dat ze niet beseffen dat ze gewoon worden gebruikt om de blanken weg te krijgen en dat zij de volgenden zijn om eruit gegooid te worden, of gewoon te sterven door hongersnood: de joden en de chinezen willen het land, zonder zwarten erop.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s