Nieuw

Niet-blanken achter 19 van de 20 moorden in Los Angeles

Screenshot PDF. (Klik voor groot.)

Uit een recent demografisch onderzoek naar Amerikaanse dodelijke slachtoffers blijkt dat blanken 6 procent van de verdachten uitmaakt wanneer de politie deze misdaden in Los Angeles onderzoekt.

In plaats daarvan zijn jonge mannen met een minderheidsachtergrond verantwoordelijk voor bijna alle dodelijke slachtoffers in de stad, zo meldt de politie.

Ongeveer 8 procent van de inwoners van Los Angeles is zwart, maar is verantwoordelijk voor 40 procent van de dodelijke slachtoffers van geweld.

Onder de doden, was 56 procent lid l van bekende criminele bendes, terwijl 44 procent geen lid was van een bende, volgens de de politie, toont het rapport.

Bron:

http://assets.lapdonline.org/assets/pdf/2017-homi-report-final.pdf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Niet-blanken achter 19 van de 20 moorden in Los Angeles

  1. Oud nieuws wat we al jaren weten

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s