Nieuw

Neger was beter in het oerwoud gebleven

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Neger was beter in het oerwoud gebleven

 1. ‘Probeerde wanhopig die nog enige kokosnoot los te trillen’………

  Liked by 1 persoon

 2. tree hugger

  Like

 3. Jos van der Hoff // september 10, 2018 om 09:07 //

  Heeft de politie de boom al gearresteerd wegens uitlokking?….

  Like

 4. Zag ik dat goed, nam ie de boom nu van achteren, in dat holletje waar normaal gesproken hooguit eens een bruine eekhoorn z’n kopje uit laat hangen?

  Like

 5. Benieuwd wat voor nieuw soort palmboom binnenkort is ontstaan. Misschien zijn die dan genderneu(k)traal? Hoelang is de draagtijd eigenlijk? 😉

  Like

 6. @Breinbrouwsels // september 10, 2018 om 12:34 /

  Voorgat dacht ik eerst …

  Liked by 1 persoon

 7. Zou dat door het jarenlang dragen van een peniskoker komen of door het gescheermeste voorvel dat zo’n knaap zonder te piepen een niet geheel splintervrije boom doet? Petje af trouwens voor die jongen die gewoon een volwassen boom doet terwijl z’n broertjes zich nog met een geitje moeten behelpen, de mietjes.

  Like

 8. Normaal gedrag voor bijpassend DNA.

  Like

 9. Claudia M. // september 10, 2018 om 21:22 //

  Dit is zo’n moment waarop ik kan begrijpen, waarom landen van herkomst ze niet terug willen hebben. Maar ja, wat moeten wij er hier in vredesnaam mee?

  Like

 10. 99% van wat er hier naar binnen tuft ‘zijn niet zo als een ander’ zou mijn opoe gezegd hebben. Daarvan is driekwart zo gek als een deur en de rest heeft dringend reparatie nodig aan hun voertuig. De exporterende landen zijn blij dat ze er vanaf zijn en de belanghebbende aan deze kant zijn blij dat ze hier naartoe komen. Of eigenlijk gestuurd worden waarbij de reis ook nog eens door ons wordt betaald.

  Alles bij elkaar genomen kan ik dit niet anders duiden als een wereldwijde actie van onze zorgindustrieën. Uiteraard onder auspicien en met de nodige financiering van de diverse ministeries, politici en andere nuttige idioten. Want de schoorsteen van de witte jassen, de investeerders, de banken en de pillendraaiers moeten natuurlijk wel roken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s