Nieuw

Nederland is een narcostaat geworden

Het woord narcostaat doet de ronde. Het beschrijft een land waar drugscriminaliteit zo aanzienlijk is geworden dat de politie capituleert. De Nederlandse politie heeft dit immers in een nieuw rapport erkend. De resultaten zijn schrikbarend.

“Nederland heeft een drugsprobleem, en het handelt zich zeker niet alleen maar over het roken van hasj”, schrijft de Süddeutsche. Reeds 20 jaar geleden sprak een Amerikaanse rechercheur over een “narcostaat” aan de Noordzee, een uitdrukking die de nationale politiebond onlangs weer oppikte om de politiek te alarmeren. De “Nederlandse politie luidt de noodklok: We hebben de strijd tegen de misdaad verloren”, schrijft deutsch.rt.

De Welt vraagt ook: “Is Nederland een narcostaat?” – en antwoordt onmiddellijk: “Nederland is Europa’s grootste producent van ecstasy en waarschijnlijk het belangrijkste centrum voor drugshandel”.

Volgens het rapport van de Nederlandse onafhankelijke organisatie NPB (Nederlandse Politie Bond) zijn politieagenten in Nederland vanwege de gtote hoeveelheid misdaad niet in staat om iedereen aan te pakken . Slechts één op de vier gevallen kon überhaupt worden behandeld. Vanwege het gebrek aan personeel kon de politie zich alleen maar richten op gewelddadige misdrijven zoals moord en roofovervallen.

Drugscontrole op Jakarta luchthaven.

De omzet, die door de politie werd berekend – of beter gezegd geschat – is indrukwekkend: “In 2017 werden er bijna een miljard ecstasy pillen (MDMA) en meer dan 600 ton speed (amfetaminen) geproduceerd, die op straat 18,9 miljard euro opleverden. Dit is meer dan de jaarlijkse omzet van een groot bedrijf als Philips en bereikt bijna die van Air France-KLM”. Daarom kunnen we spreken van een narcostaat.

Hoe is dit gebeurd? Critici van het Nederlandse gedoogbeleid zien de verkoop van cannabis in coffeeshops en de legalisering van prostitutie als een factor die van Nederland een toevluchtsoord voor mensenhandel en drugshandel heeft gemaakt. Het feit dat het aantal gerapporteerde misdaden met 25 procent is afgenomen, is geen reden om gelukkig te zijn, zeggen ze, want tot 3,5 miljoen misdaden per jaar worden niet eens gerapporteerd.

Tolerantiebeleid, traditionele handelsroutes en politieke contacten zijn de factoren die Nederland tot een drugsbolwerk hebben gemaakt. Hier wordt de drugs in grote hoeveelheden geproduceerd en verwerkt. 80 procent wordt geëxporteerd – onder meer naar Duitsland.

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/die-niederlande-sind-zum-narco-staat-geworden-10075583/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Nederland is een narcostaat geworden

 1. Zal godverdomme tijd worden

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2018 om 01:11 //

  Eigenlijk had ik verwacht dat Rommel ook zou staan te juichen Fub maar hij houd zich nog in geloof ik 🙂
  Toevallig zag ik vanmiddag toen ik wat boodschappen aan het inslaan was weer enige allochtone schatjes met bizar dure auto’s rondrijden, voorin de twintig, nog nimmer een dag gewerkt maar wel in een auto van twee of drie keer een modaal jaarinkomen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2018 om 01:35 //

  Weet niet zo goed hoe (en of) ik deze link aan jou kan doorgeven Fub maar ik probeer het maar, ik denk dat jij hem wel interessant vind.
  https://www.thinglink.com/card/1093900268010995715?fullscreen=true

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2018 om 01:37 //

  Geen idee of jij hem kunt openen maar je kunt met je muis erover gaan en enfin jij bent slimmer met die dingen dan ik, dat zie je denk ik wel…

  Like

 5. Volgens mij doet die het gewoon Tijl.

  Is een plaatje toch met de reikwijdte van Israels defence ?

  En dan wat fotootjes eronder met per soort raket als je met je muis…

  Ik denk dat het Israels defence zwaar onderschat.

  Onderdeel van hun Samson optie is ook dat ze gewoon elke Europese hoofdstad kunnen nuken.

  Like

 6. Al mee gekregen dat ze in de Beeka-vallei ook eindelijk wiet gaan legalisrren omdat anders de Libanese begroting omvalt, zoals bij elk land met verplichte staatsschulden aan … Kuch,

  Legaliseren, wat een waanzinnige term. Alsof we hier ooit geen rooie Lieb konden krijgen. De enige keren dat we hier geen Lieb konden krijgen, rood of geel, was als de CIA de handel frusteerde omdat als het interfereerde met hun eigen handel, al doen ze voornamelijk in heroïne en coke.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2018 om 10:51 //

  Ik had de link via Elsevier dus vandaar dat ik twijfelde of hij voor niet-abonnees te openen was.
  Maar kennelijk kende je hem al, nou ja, beter geschoten en gemist dan niet geschoten.
  (Klinkt een beetje dubbelzinnig in dit geval !)

  Like

 8. Pechtold alleen al slikt meer pillen dan het gehele Duitse kabinet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s