Nieuw

Libische jihadist steekt twee Duitsers neer op Mallorca – één verkeert in kritieke toestand

In Playa de Palma heeft de politie een Afrikaan in zijn been geschoten, nadat hij twee Duitsers neergestoken had.

De gebeurtenissen vonden plaats rond één uur ’s ochtends, toen de hulpdiensten het bericht kregen dat twee mannen van Duitse nationaliteit gewond raakten in Llaüt Street (ter hoogte van Hotel Playa Golf) nadat ze waren neergestoken, meldt Crónico Balear.

Verschillende patrouilles van de lokale politie en de nationale politie (evenals drie ambulances) zijn naar de plek gegaan en zijn begonnen met het zoeken naar de agressor tijdens en verzorgen van de twee gewonden.

Toen de man opgespoord was had hij een mes in zijn handen en begon hij te schreeuwen naar de agenten (blijkbaar in het Arabisch) terwijl hij hen met het wapen bedreigde. “Als ik een Kalashnikov had gehad, zouden er meer doden zijn gevallen dan in Parijs of Barcelona”, zei hij.

De agenten hebben geprobeerd hem zover te krijgen dat hij zich over zou geven, maar zonder succes. De mohammedaanse maniak hield niet op met lachen en de agenten te bedreigen, waarop een van de agenten – van de nationale politie – hem in zijn been schoot. Daarop stortte de jihadi ter aarde en doken de agenten bovenop hem.

Een getuige vertelde aan Crónica Balear dat de Libiër zonder enige aanleiding op de toeristen instak.

De twee Duitsers (27 en 46 jaar oud) zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen is in zeer kritieke  toestand omdat hij vlak naast zijn hart is gestoken, de ander werd in zijn rug gestoken.

Nadat de aanvaller uitgelegd had dat hij een Libiër was, na zijn arrestatie, vroeg hij hoeveel hij er gedood had. Toen hij te horen kreeg dat hij niemand gedood had, riep hij: “Fuck !”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Libische jihadist steekt twee Duitsers neer op Mallorca – één verkeert in kritieke toestand

 1. Het was een Marokkaan en twee hels angels waarschijnlijk drugs.

  Like

 2. trebor2110 // september 9, 2018 om 22:37 //

  en we hebben er weer een
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2536055/politie-man-in-kothen-dood-door-hartaanval

  Twee Afghanen van 18 en 20 jaar zijn aangehouden. De jongste wordt verdacht van het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel. De openbaar aanklager denkt dat zijn twee jaar oudere landgenoot de ruzie is begonnen en legt hem mogelijk mishandeling met de dood ten gevolge ten laste.

  Like

 3. Die hadden we eerder al, maar wel bijzonder dat je een hartaanval krijgt van 26 messteken 😛

  Like

 4. trebor2110 // september 10, 2018 om 08:28 //

  en weer een
  \https://www.telegraaf.nl/nieuws/2536856/afghaan-steekt-7-mensen-in-centrum-parijs

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s