Nieuw

“Hongarije wordt aangevallen omdat het weigert naar de pijpen van de EU-bureaucraten te dansen

Victor Orban

Nicolas Bay, de schaduwrapporteur van het LIBE-rapport over Hongarije, bekritiseerde Judith Sargentini (Groenen/EFA) in een interview met de Hongaarse publieke nieuwszender M1.

“Het doel van het Sargentini rapport is een politieke strijd tegen Viktor Orban, omdat de Hongaarse premier zich niet onderwerpt aan de dictaten van de Europese Commissie, hij het gevaarlijke plan om migranten in Europa te verplaatsen niet accepteert en hij weigert om Brusselse bureaucraten te laten beslissen wat er in Hongarije gebeurt”, benadrukte de secretaris-generaal van de partij van Marine Le Pen.

Extremistisch linkstuig van de Volkskrant heeft er een draadje over getikt:

Bay zei dat Sargentini’s oordeel al vast stond voor ze aan het rapport begon te werken, ze werkte op ideologische basis en haar enige doel was om Viktor Orban te bekritiseren en te demoniseren. “Ze wilde alleen maar aanvallen en heeft nooit geprobeerd de Hongaren te begrijpen”, voegde hij eraan toe.

Ondertussen heeft de Hongaarse staatssecretaris voor EU-aangelegenheden, Judit Varga, het rapport van Sargentini ook verscheurd. In een Facebook-post schrijft ze dat “Sargentini’s standpunt over grensbewaking en het aanpakken van illegale migratie in strijd is met de Europese Raad, maar ook met de verwachtingen van de Europese burgers. Dit zal uiteindelijk leiden tot wantrouwen en polarisatie en als zodanig zelden bijdragen tot het oplossen van de uitdagingen waar de Unie voor staat”.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on “Hongarije wordt aangevallen omdat het weigert naar de pijpen van de EU-bureaucraten te dansen

 1. Negeren en je gang gaan. Je hoeft niet naar mekkerende geiten te luisteren.

  Like

 2. Scrutinizer // september 9, 2018 om 21:16 //

  Fubar, je vergat nog te speculeren over de etnie van een persoon die door haar ouders Judith genoemd werd… 🙂

  Like

 3. Sprak vandaag twee Hongaarse expats die in Spanje wonen, regelmatig terug gaan voor familie en zei vertelde dat er grote bewondering is voor president Orban en zijn standpunten. Ook de maatregelen die hij heeft genomen wordt door de Hongaarse burgers heel hoog gewaardeerd.
  Voor Brussel hebben de Hongaren geen enkel begrip en respect meer.

  Like

 4. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 01:25 //

  De zelfdestructie word je met grof geweld door de strot geramd door die Brussels satans

  Like

 5. @Scrutinizer // september 9, 2018 om 21:16 /

  Ik hou niet van te speculeren ( ik ben geen bankier ). Bovendien weet ik uit eerste hand dat niet alle Judith’s …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s