Nieuw

Afrikanen steken 17-jarige jongen in zijn rug in Stadskanaal

In eerste instantie was alleen het broertje van het latere slachtoffer bij de vechtpartij betrokken. Toen zijn oudere broer wilde helpen werd hij twee keer in zijn rug gestoken en kreeg hij meerdere klappen.

De daders zijn vier getinte personen, vermoedelijk van Afrikaanse afkomst.

RTV-Noord >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

25 Comments on Afrikanen steken 17-jarige jongen in zijn rug in Stadskanaal

 1. Eerst was het alleen nog maar in Duitsland, maar de problemen met Afrikaanse steeknegers beginnen nu ook in Nederland.
  De grenzen moeten nu echt dicht. Dit kan zo niet langer.
  Ook moet die hele zooi van Afrikaanse afkomst terug naar waar ze vandaan komen.
  Die lui sporen niet en ze horen hier niet.
  REMIGRATIE !

  Liked by 1 persoon

 2. Als ze getint zijn dan zijn ze niet vermoedelijk van Afrikaanse afkomst maar zijn ze van Afrikaanse afkomst.

  Like

 3. Eugene de Groot // september 10, 2018 om 00:29 //

  Eerst schade aan die jongen en aan de staat terugbetalen d.m.v. dwangarbeid in gevangenschap. Vervolgens humane uitzetting naar thuisland.

  Like

 4. Het voorval gebeurde al op 4 augustus. Dus weer 5 weken politie censuur.

  Liked by 2 people

 5. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 00:48 //

  Mensen bewapen je want van de overheid hoef je niets te verwachten hooguit dat ze meer van dat schorem hier toelaten.
  Schaf ook een mes aan om jezelf te beschermen.

  Liked by 2 people

 6. Veel bla bla bla……… Pfffffffffffffff in Chemnitz protesteren de mensen op straat, waarom niet in Nederland?

  Like

 7. Wat een KUT NIEUWS FENIXX.ORG.
  Waarom komen jullie hier nu pas mee terwijl het al meer fan 1 week geleden is gebeurt?!
  Het was in het weekend van 1 september.
  Jullie willen de mensen tegen elkaar op zetten en de samenleving ontwrichten.
  Wij hebben hier geen problemen met onze medelanders.
  En waarom hebben jullie een voorval van 2 weken geleden in Valthe hier niet op jullie site gemeld toen een 42 jarige man uit Winschoten 2 jonge mannen (1 uit Nieuw Weerdinge en 1 uit Ter Apelkanaal)had neergestoken?!
  Ik zal jullie het antwoord wel geven. . . . Het betrof bij dat incident namelijk 3 Nederlanders zowel de dader als beide slachtoffers waren Nederlands!!!

  Like

 8. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 09:10 //

  M.B.S De manier hoe u dit bericht start op deze site zegt genoeg over uw persoon.

  Liked by 4 people

 9. Reinier Vangie: Wacht maar tot die Pipo zelf slachtoffer wordt, dan praat hij of zij vast anders (als hij/ zij dat nog na kan vertellen natuurlijk).
  Je moet wel stekeblind zijn om al die steekincidenten niet op te merken. Zelfs de MSM bericht er nu al over.
  Ja M.b.S: mensen gaan het recht in eigen hand nemen. Wij worden niet meer beschermd, die gelukzoekers wel. Dan kan je er op wachten dat mensen gaan ontsporen. Het zal alleen maar erger worden. Lees de kranten en andere bronnen. Het bloed van de ene steekpartij is nog niet opgeruimd of elders vloeit er alweer bloed. Met dan aan Frau Ferkel en alle andere lapzwanzen die Europa besturen.

  Liked by 1 persoon

 10. Reinier Vange , hartelijk dank voor Uw hoge inschatting.
  Maar ik had het niet nodig gevonden hoor!
  Ik kom uit de omgeving van waar het is gebeurt en denk er dus net even meer over te weten dan menig ander hoer en zelfs meer als deze haatzaaiende nieuwste FENIXX.ORG.
  Maar toch erg fijn dat U de moeite en tijd hebt genomen om mijn schrijven in U op te nemen.
  En ook hoop ik fat U en heel veel met U er iets mee zullen gaan doen cq het zich zullen of willen aantrekken net als FENIXX.ORG trouwens.
  Vriendelijk dank all

  Liked by 1 persoon

 11. Sorry, ‘Met dank aan Frau Ferkel’ moet het zijn.

  Like

 12. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 10:55 //

  MBS mijn reaktie op uw schrijven is uw taal gebruik laatst en nu. Eerst wordt het woord kut gebruikt en waarom en nu beschijft u iemand hier als hoer. Dus heb ik gelijk met mijn denken jegens u.
  Fijne dag toegewenst.

  Like

 13. er is een andere site daar kijk ik niet eens meer, zo kinderachtig, ze maken elkaar voor van alles en nog uit,is het niveau van een kleuterschool
  natuurlijk gaan ze hier ook steken, waarom zou dat ons bespaard blijven
  Europa heeft 500 miljoen inwoners, dus ze hebben nog een hoop te doen, goh wat is het toch leuk leven in Europa in deze tijden, bah

  Liked by 1 persoon

 14. polderboy // september 10, 2018 om 12:08 //

  M.B.S. 08:56
  “Wij hebben hier geen problemen met onze medelanders.”

  Koninklijk Nederlandse gebruiken? Neem aan dat u dus zijne Majesteit bent.

  Maar goed u komt mij wel autoritair voor zeg, u weet meer, heeft het meteen weer over hoeren, en haat zaaien en gaat vertellen wat er zoal geschreven behoord te worden in het nieuws en hoe dat moet gebeuren.

  Bent u soms niet onze Majesteit, die met “wij” spreekt, maar een van die autoritaire mannetjes die altijd maar meteen namens 1.5 miljard staat te brullen, als hij hoeren verrot scheldt?

  Liked by 1 persoon

 15. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 12:26 //

  Polderboy ik wel met al die (zucht) medelanders ik kan ze niet luchten of zien.

  Like

 16. Een betreurenswaardig incident waarbij helaas wat getinte medelanders zijn betrokken.
  Dit type incidenten waarbij met messen wordt gestoken zijn van alle tijden en ook autochtonen maken zich hier aan schuldig al of niet uit zelfverdediging.

  Maar een feit is dat dit soort steekpartijen waarbij etnische minderheden zijn betrokken de laatste jaren steeds meer toenemen en niet alleen in ons land.

  Sinds het uitbreken van de vluchtelingencrisis in 2015 is er een overduidelijke toename te bespeuren en dat zou te maken kunnen hebben met het gegeven dat er hier in West-Europa honderdduizenden jonge al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers rondlopen met een kort lontje en een steekwapen.

  Velen van hun hebben geen werk en leven dus van een uitkering, onze taal spreken ze niet of nauwelijks en een bijverdienste in de criminaliteit is altijd welkom.
  Ook zij willen graag deelnemen aan het uitgaansleven en dan zijn dergelijke incidenten (of is hier sprake van structureel wangedrag?) bijna onontkoombaar.

  Het gaat overigens niet alleen om steekpartijen maar ook om aanrandingen en verkrachtingen die op grote schaal plaatsvinden in geheel West-Europa gepleegd door jonge bronstige Afrikanen en moslims.

  Conclusie: we hebben hier inderdaad toch te maken met structureel wangedrag wat alleen maar erger zal worden want de binnen- en buitengrenzen van Europa staan nog steeds wagenwijd open.

  Met dank aan Brussel en aan de aanhangers van de linkse politieke partijen die het altijd opnemen voor de zielige medemens ongeacht hun signatuur, religieuze agenda en hun in het voormalige thuisland opgebouwde strafblad.

  Like

 17. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 13:18 //

  Wat te denken hoe kwetsbaar wij zijn. Het is voor ons ten strengste verboden om ons te bewapenen zelfs een schroevendraaier voor zelf verdediging beschouwen die achterlijke als wapen. Waarvoor je de bak in kan draaien. Maar dat gekleurde uitschot wordt niet gecontroleerd want die beginnen gelijk te krijsen van discriminatie. Daarom moeten wij ons ook bewapenen om in leven te blijven tegen die beesten.

  Like

 18. @polderboy. Dank U wel Uwe nederigheid.

  @Reinier Vangie.
  Dat hoer moest hier was een schrijffout daarvoor mijn oprechte excuses want dat heb ik echt niet willen schrijven en niet zo bedoeld.
  SORRY!!!

  Like

 19. Iedereen heeft het over zwarten ik vraag mij af waar men dat weg haalt.
  Ja uit de kop van het bericht. . . Afrikanen steken. . . . Maar qua huidskleur hadden het net zo goed mensen uit Turkijë of zo kunnen zijn want die hebben veelal de zelfde huidskleur als de NOORD-AFRIKANEN want de dader(s) waren van Marokkaanse komaf.

  @polderboy. Dank U wel Uwe nederigheid.

  @Reinier Vangie.
  Dat hoer moest hier was een schrijffout daarvoor mijn oprechte excuses want dat heb ik echt niet willen schrijven en niet zo bedoeld.
  SORRY!!!

  Like

 20. Reinier Vangie // september 10, 2018 om 16:21 //

  OK. Fouten maken is menselijk.

  Like

 21. Dank je Reinier.

  En het gaat hier om Nederlandse-Marokkanen die hier (misschien wel , dat weet ik niet zeker) zijn geboren.
  Die kop van Afrikanen steken. . . Schreeuwt al om de woede van iedere lezer terwijl het een beetje genuanceerder ligt dan de bericht beving wil doen laten geloven.
  En net als ik al zei. . . In dat zelfde weekend is er hier in de zelfde omgeving in Valthe op het dorpsfeest bij de feesttent een 42 jarige man uit Winschoten (een Nederlander) die 2 jongens neersteekt van 19 jaar uit Nieuw-Weerdinge en 22 jaar uit Ter Apelkanaal.
  Maar daar hoor of zie je hier bij FENIXX.ORG totaal niks van want dat kunnen ze niet gebruiken om de boel op te stoken en de verschillende bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten!!!
  Het is gewoon het laagste van het laagste waar ze zich hier mee bezighouden het is RIOOLJOURNALISTIEK!!!

  Like

 22. @M.b. S

  Behalve een klein berichtje in de lokale sufferdjes kan ik nergens anders informatie hierover vinden. Bovendien wordt er geen nationaliteit van de verdachte verstrekt. Maar het doet me groot plezier dat u een visloodje heeft gevonden om te trachten de veruit slaande weegschaal in een vergeefse poging tot evenwicht te brengen. Verder zal mij uw Fenixxofobie aan mijn achterste roesten.

  Like

 23. Ach zo`n linkse meel kwezel die zegt – we hebben hier geen problemen
  met onze medelanders – betekent zoiets met als ik mijn ogen dicht doe, dan zit de rest van NL in de donker, of ik heb er geen last van (tot nu toe niet) en dan bestaat het niet, toch?
  Nou ten eerste luisteren wij niet meer naar mensen die haat uit de verkeerde richting situeren, want zodra dit voornamelijk uit hun frontsoldaatjes en nieuw links stemvee richting alias negers en moslims komt keer ik mijn lelijke betonplatenbek de andere richting op en dan zie ik het niet of pleur ik niet uit mijn comfortzone. Verder HUMAAN UITZETTEN!?
  WAAROM!? Nou het enige humane wat ik wil beogen is een parachute verschaffen om ze hierna hardhandig het open deurtje van het vliegtuig UIT TE TRAPPEN boven elk willekeurig HELLHOLE country naar mijn keuze als ze niet duidelijk zouden zijn waar ze precies vandaan komen!
  Gezellig samen met de marxistische kwezels die dit hebben veroorzaakt, aangestuurd en GESTOOKT! Met daarbij voor de apologeten een leuke tattoo op hun voorhoofd in het arabisch met als tekst: IK BEN HOMO EN IK HAAT MOSLIMS!
  Zie je daar dan maar eens uit te redden.

  Liked by 1 persoon

 24. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 01:48 //

  MBS het woord riooljournalistiek als dat zo zou zijn is dat terrecht. Het zijn gewoon rioolratten met een mooie naam medelanders.
  Wij gastland vangen deze figuren op omdat ze vervolgt worden althans dat beweren ze. En als dank krijg je hier voor moord roof verkrachtingen enzovoort. Dit gajes moet men te vuur en te zwaard bestrijden.
  Ik ben voor oog om oog en tand om tand. Verder moeten ze die achterlijke linkse rechters die alles van die ratten vergoelijken direct in het gevang lazeren op water en brood want deze duivels zijn een vloek voor oa. Nederland.
  Dat is mijn mening.

  Like

 25. Arnold Schipper // september 13, 2018 om 09:21 //

  Allemaal terug sturen, maar wel in een URN OF VERFBLIK, anders komen ze terug.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s