Nieuw

Zweden: Sociaal Democraten politicus ontslagen – zei dat islamitische regels belangrijker zijn dan Zweedse

Sociaal Democraten leider Stefan Löfven. © Poltikerveckan Almedalen

Een sociaal-democratische politicus in Karlshamn mag nu vertrekken omdat hij zei dat moslimregels belangrijker zijn dan Zweedse. De man stond bij de socialisten op de kandidatenlijst voor het parlement

In Karlshamn in Blekinge is een sociaal-democratische politicus ontslagen wegens, op zijn minst gezegd, controversiële uitspraken over de islam en Zweden.

– Hij heeft onder ander gezegd dat islamitische regels belangrijker zijn dan Zweedse regels. Het handelt zich deels over vrouwen die de hoofddoek willen afdoen en hoe dit op verschillende manieren tegengewerkt moeten worden, zegt Per-Ola Matsson, groepsleider van de socialisten in Karlshamn, tegen P4.

De man zou ook hebben gezegd dat kinderen die mishandeld worden niet noodzakelijk door de sociale dienst geholpen moeten worden.

De persoon is al enkele jaren lid van de socialistisch partij. Tot op de dag van vandaag stond hij voor de Sociaal-Democraten op de kiezerslijst bij de gemeenteraad, het districtsbestuur en het parlement.

Hij ontkent echter zelf de beschuldigingen en wijst er onder andere op dat zijn zus geen sluier draagt.

Per-Ola Matsson beweert dat de partij zijn uitspraken uit het Arabisch in het Zweeds had vertaald en bevestigt daarmee de boodschap.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=7037721

http://www.friatider.se/s-riksdagskandidat-f-r-g-sa-att-islams-regler-r-viktigare-svenska

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: Sociaal Democraten politicus ontslagen – zei dat islamitische regels belangrijker zijn dan Zweedse

 1. Jack vanderVeen // september 9, 2018 om 08:16 //

  Goede excuses om zijn, op zijn zacht gezegd, vreemde standpunten te ontkrachten: mijn zus draagt geen sluier (zijn broer waarschijnlijk ook niet).
  Dus men schiet iemand zijn kaars uit met een pistool en wanneer je zus geen sluier draagt is dat bewijs van onschuld.

  Like

 2. Scrutinizer // september 9, 2018 om 12:32 //

  @Jack
  Van zodra links met politiek correct kwam aanzetten (i.t.t. simpelweg correct, dus feitelijk correct), was het tijdperk waarin logica (en feiten) een rol speelde bij beschuldigingen, definitief voorbij.

  Like

 3. Aleksandar Pechtoltsson wint de Zweedse verkiezingen met een straat lengte voorsprong op de Zweedse sociaal democraten.
  De nationalistische politicus, die bekend staat om zijn anit Europese en anti immigratie denkbeelden wist vandaag de absolute meerderheid in het Zweedse parlement te behalen.
  Boze tongen beweren dat Pechtoltsson de Zweden met Pillen en Drank op het rechte pad heeft kunnen krijgen.
  De Duitse president en Franse kanselier spreken in en gezamenlijke van een ernstige tegenslag voor ideaal van een gekleurd en islamitisch Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s