Nieuw

Salvini gaat zijn deportatieplan presenteren: ‘Meer immigranten is meer misdadigers”

Na zijn constatering van de enorme toename van het aantal verdachten van migrantencriminaliteit heeft de populistische Italiaanse vice-premier Matteo Salvini bekendgemaakt dat hij de komende dagen zijn uitzettingsplan zal presenteren.

De leider van de Lega-partij zal naar verwachting in de komende dagen nieuwe decreten aankondigen, waarvan als eerste de ‘humanitaire verblijfsvergunning’ – die wordt afgegeven aan asielzoekers die niet in aanmerking komen voor asiel, maar die toch in het land mogen blijven – zal worden afgeschaft, zo meldt Il Giornale.

De tweede grote verandering die Salvini voorstelt, is het overhevelen van het bedrag dat wordt besteed aan de opvang van asielzoekers naar vrijwillige en gedwongen repatriëring.

Voor 2018 hoopt Salvini 500.000 euro beschikbaar te stellen voor een repatriëringsfonds, gevolgd door een stijging tot 1,5 miljoen euro in 2019 en 2020.

Migratiecriminaliteit is ook een toenemend probleem in Italië en Salvini benadrukte de recente gegevens van het ministerie van Binnenlandse Zaken waaruit blijkt dat meer dan de helft van de mensen die in de afgelopen week door de politie werden gearresteerd migranten waren.

– Meer immigratie is meer misdaad, de cijfers zijn duidelijk. Dat ik ondanks bedreigingen en klachten erin geslaagd ben om zoveel landingen en aankomsten te verminderen, is voor mij een reden om trots te zijn, aldus Salvini.

Een ander rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat vorige maand werd vrijgegeven, gaf aan dat migranten bijna een derde van alle criminele verdachten uitmaken, ondanks dat ze in totaal maar acht procent van de bevolking uitmaken.

Migrerende criminele bendes, met name Nigeriaanse gangsters, zijn de laatste jaren in sommige delen van het land ook een groot probleem geworden. In de stad Castel Volturno, bij Napels, hebben Nigeriaanse bendes de stad grotendeels overgenomen, waarbij ze drugs verhandelen en vrouwen prostitueren.

De migrantenbendes zijn onderling ook geneigd tot geweld, met een recente massale vechtpartij in Ferrara, waarbij leden van rivaliserende bendes drie dagen lang met verschillende wapens, waaronder bijlen en machetes, met elkaar hebben gevochten.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/08/salvini-to-present-deportation-plan-more-immigrants-equals-more-delinquents/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Salvini gaat zijn deportatieplan presenteren: ‘Meer immigranten is meer misdadigers”

 1. Geweldig en nu maar hopen dat hij niet wordt tegengewerkt door linkSSe soepjurken.

  Like

 2. Als ie maar niet vermoord wordt.

  Like

 3. Eugene de Groot // september 8, 2018 om 22:28 //

  Heil Salvini!

  Like

 4. syberspees // september 8, 2018 om 23:05 //

  “leden van rivaliserende bendes drie dagen lang met verschillende wapens, waaronder bijlen en machetes, met elkaar hebben gevochten.”
  Kijk, zo is er toch nog een lichtpuntje.

  Like

 5. antiislamnu // september 8, 2018 om 23:09 //

  Thanks Salvini

  Like

 6. In dat stadje geld maar 1 oplossing. Het leger er in en de bendes er uit. Oppakken, uitzetten, en alles wat verzet biedt behandelen volgens militair recht.

  Like

 7. Goed idee dat repatriëringsfonds.

  Uiteraard gefinancierd uit de pot Ontwikkelingssamenwerking. Dan wordt dat geld ook nog eens nuttig besteedt i.p.v. aan goede doelen wat alleen maar een bevolkingsexplosie oplevert.

  We kunnen ons echter wel afvragen hoe die repatriëring daadwerkelijk gaat plaatsvinden.
  We zien de beelden al voor ons: huilende kinderen, gillende zwangere moeders en met machetes zwaaiende Afrikanen om maar te zwijgen over boze moslims die vlaggen verbranden waarop het gezicht van Salvini duidelijk te herkennen is.

  De linkse activisten, zelfs overgekomen uit Amsterdam zijn natuurlijk ook massaal aanwezig om te demonstreren tegen dit deportatiebeleid van deze rechtsextremistische regering die zal worden verweten bezig te zijn met Nazipraktijken.

  In vroegere tijden kon de maffia nog wel eens worden ingeschakeld om het een en ander op humane wijze op te lossen. In het diepste geheim en volkomen buiten de publiciteit maar zelfs die schijnen de handdoek in de ring te hebben gegooid gezien de macht van de Nigeriaanse gangsters in de huidige lokale drugswereld.

  Dan zal het leger moeten worden ingeschakeld, ondanks hevige protesten vanuit het Vaticaan want die immigranten blijken plotseling allemaal stijf katholiek te zijn en dus een welkome aanvulling voor het Rijke Roomse Leven.

  Gezien hun prestaties op het gebied van het voortplantingsvermogen heeft de paus hier zeker een punt.
  Maar de stijgende criminaliteit is ook een punt, om over het aantal aanrandingen en verkrachtingen maar te zwijgen.

  Dus die deportatieplannen moeten zo snel als mogelijk worden uitgevoerd in het belang van de Nationale Veiligheid en het behoud van de Nationale Identiteit.

  Italië als voorbeeldfunctie voor de rest van Europa, inclusief Zweden!

  Like

 8. Laat wat betreft Brussel Eu, de Visegrad landen met Italië en Oostenrijk echt een blok vormen en misschien dat nog wat landen er bij aansluiten. Brussel isoleren is het beste wat je kunt doen, nu ook die klojo Verhofstadt samen met Macron iets wil opzetten om sterker te zijn. Maar dat zal niet gaan lukken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s