Nieuw

Pussy Hat breipatroon ingetrokken na aanmaning van activisten dat sommige vrouwen een penis hebben

Foto: Pussyhat. Bron: Unsplash. Auteur: Roya Ann Miller

Een Ierse vrouw heeft haar “pussy hat” breipatroon ingetrokken dat ze online had gepost als een dienstverlening aan vrouwelijke mededemonstranten die zich voorbereiden op het bezoek van president Trump aan Ierland in november: activisten hadden haar erop gewezen dat sommige vrouwen penissen hebben, niet vagina’s.

Ik zal geen pussy hats maken. Ik verwijder het patroon dat ik heb gepost. Het spijt me echt dat ik mensen heb gekwetst, ik heb gelezen, geluisterd en geleerd, en hoewel het niet opzettelijk was, was het gedachteloos. Ik zal in plaats daarvan wat hoeden met gele rozen maken.

– Katherine Nolan (@DoChara) 2 september 2018

Katherine’s nobele, doordachte, zorgzame beslissing wordt door sommigen gerespecteerd:

Maar helaas niet door iedereen.

Bron:

https://www.breitbart.com/big-government/2018/09/07/trump-pussy-hat-design-withdrawn-after-gender-furor/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Pussy Hat breipatroon ingetrokken na aanmaning van activisten dat sommige vrouwen een penis hebben

 1. Maak je borst maar nat, deze kant gaan we op. Ga nu #penthouse even bellen welke pilletjes hij gebruikt om deze werkelijkheid weg te wuiven.

  Like

 2. Jack vanderVeen // september 9, 2018 om 13:47 //

  Vroeger kon men spontaan met een date in het donkere van de disco de avond uitwuiven tussen de lakens.
  Tegenwoordig dient men op de lijst van METOO terecht te komen voordat men met een date de lakens wil gaan vullen. Want een zekerheids- c.q. veiligheidscheck is nodig.
  Want inderdaad niet elke vrouw is tegenwoordig voorzien van een vagına. Dan heeft men gewoon te maken met een verklede man, dat wel weer.
  Er zijn er reeds behoorlijk wat met een (Sir)Lancelot waar je dan wel weer lekker aan kan knabbelen. Dit voor de liefhebbers onder ons.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s