Nieuw

Pogroms tegen nationalisten in de jihadstrook aan onze Zuidgrens

Jihadisten, 18.000 naar schatting, lopen in en uit en kunnen ongehinderd aanslagen voorbereiden. Salafistische en Grijze Wolven organisaties groeien als kool, dikwijls met hulp van subsidies. Antifa-knokploegen worden door nota bene de overheid in heel Europa ingezet om met geweld vreedzame demonstraties van ‘rechts’ op te breken.

Maar tegen Schild & Vrienden, die nog nooit geweld gebruikt- of er toe opgeroepen hebben, wordt een gerechtelijk onderzoek ingesteld, meldt ‘Het Nieuwsblad’:

Volgens onze informatie wordt er een onderzoek gevoerd naar inbreuken op de racismewetgeving en naar verboden wapendracht. Dat laatste gaat over de foto die vandaag in de media is opgedoken waarop Dries Van Langenhove, leider van ‘Schild & Vrienden’ te zien is met een automatisch pistool.

Eerder donderdag zei justitieminister Koen Geens (CD&V) dat het “aanzetten tot xenofobie en racisme strafrechtelijk verboden is en door het parket vervolgd kan worden zonder dat er een klacht is neergelegd”, zo klonk het op Radio 1. 

Nou nou, poeh poeh, een pistool. Dat mag gewoon op een schietclub. We hebben foto’s van Mark Rutte met wel erger (wapen)-tuig:

Na de waanzinnige hetze die gisteren gestart werd, gaat het vandaag in volle vaart door. Het eugenetische omvolkingsproject mág niet verstoord worden. De reactie op Schild & Vrienden toont aan wat de elite werkelijk vreest. Niet partijen als Vlaams Belang, FvD en PVV die al lang braaf het politieke theater meespelen om het volk het idee te geven dat via de politiek verandering afgedwongen zou kunnen worden. Het is een grote belazerij, dat kan niet. De elite vreest het volk. Het volk dat ze aan het vervangen zijn. We zien het in Chemnitz, waar werkelijk alles uit de kast gehaald wordt om gewone burgers maar als nazi’s weg te zetten.

Zonder enig bewijs meldt de NOS, Nederland doet inmiddels ook een duit in het zakje, dat Schild & Vrienden zich gewapend voorbereidt op een rassenstrijd:

Dat er elke dag racistische aanvallen door mohammedanen plaatsvinden op Europeanen … Tsja, hoe vaak moeten we het nog zeggen ?

Als er in Zuid-Afrika werkelijk een rassenoorlog gaande is, dan wordt dat door diezelfde NOS categorisch ontkent, omdat het daar negers zijn die blanken vermoorden en de NOS dat toejuicht. De NOS is een anti-blanke propaganda organisatie.

Wat in bovenstaande tweet over de huiszoeking niet stond:

Het onderzoek van het Gentse parket volgt na de onthullende reportage van ‘Pano’ op Eén. “Het onderzoek staat nog in zijn kinderschoenen”, zei woordvoerster An Schoonjans daar gisteren nog over. Mogelijk zal het parket proberen om Dries Van Langenhove te vervolgen voor negationisme en het overtreden van de wet op privémilities. Daarop staan telkens straffen tot één jaar cel – net als op het aanzetten tot discriminatie. 

‘negationisme’, Daar wordt mee bedoeld ‘holocaustontkenning’. En dat is strafbaar in veel Europese landen. Het ontkennen van andere, en ook veel grotere genocides is niet strafbaar. Zo ontkent de Nederlandse overheid zelf de Armeense Genocide, door het slechts als een ‘kwestie’ aan te willen merken. De Holodomor genocide is zelfs nagenoeg onbekend. Blijkbaar is de ene genocide de andere niet, of heeft de ene groep meer macht dan de andere, en is in staat hun genocide te monopoliseren als de enige echte. De genocide op het Duitse volk blijft ook onbesproken omdat de overwinnaars de geschiedenis schrijven.

Ik kan me niet herinneren dat er ingegrepen werd toen salafisten jihadtrainingskampen in de Ardennen hielden, over milities gesproken, het bleef bij een hoop blabla. Of als salafistische moskeeën trainen met (nep)-wapens. Weinig media-ophef, we moeten al naar een lokaal blaadje om te linken, en nul daadwerkelijke actie.

Diezelfde dubbele standaard zien we als het gaat om het ‘infiltreren’ van organisaties. Let wel: Schild & Vrienden gebruikt hier een democratisch middel; de ‘democratische meerderheid’.

Diezelfde ‘democratische meerderheid’ die door onze elite bewust aangepast wordt om maar aan de macht te blijven en ons met opzet te vernietigen: ‘Mass immigration, and how Labour tried to destroy Britishness‘. Hier nog een link naar de Telegraph voor als je de Daily Mail niet gelooft.

Democratie:

Maar als Schild & Vrienden hetzelfde doet is het welhaast een misdaad;

Rep en roer hoor bij de Belgse politici (ik laat het bijvoeglijk naamwoord dat ik in gedachten had maar weg):

De druk die op één jonge Vlaming uitgeoefend wordt is absurd. Buitenproportioneel.

Het is mogelijk de juridische strijd van Schild & Vrienden tegen deze marxistische omvolkingshetze te steunen.

Klik dan hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Pogroms tegen nationalisten in de jihadstrook aan onze Zuidgrens

 1. Bonustweet:

  Like

 2. ‘real Supreme Guide’ of the Muslim Brotherhood

  McCain has already been canonized by an establishment media desperate to destroy President Trump in any way it can, but in Egypt they’re not so worshipful. McCain “was the main supporter for the terrorist Brotherhood. Senator McCain was the one who opened up the Congress to the Brotherhood. He was the one arranging the meetings and appointments and providing them with protection.”

  Lees verder >>> https://fitnaphobia.com/2018/09/egyptian-media-john-mccain-was-the-godfather-leader-and-real-supreme-guide-of-the-muslim-brotherhood/

  Liked by 2 people

 3. Reinier Vangie // september 8, 2018 om 11:41 //

  Ik ben helaas te oud maar wat zou ik graag wraak nemen op dat linkse schorem.

  Liked by 3 people

 4. Scrutinizer // september 8, 2018 om 14:00 //

  @hr. Vangie
  Dat begrijp ik niet.
  Levenslange gevangenisstraf is voor u veel korter dan toen u 30 jaar jonger was.
  Bovendien neem ik aan dat uw eventuele kinderen al volwassen zijn en reeds op eigen benen staan, wat 30 jaar gelden niet het geval was. Kortom: uw leeftijd lijkt me net uw troef.

  Liked by 1 persoon

 5. Reinier Vangie // september 8, 2018 om 14:46 //

  Haha geachte Scrutinizer ik ben al 71 jaar mijn kinderen stuks 2 zijn zelfs de 40 al gepasseerd. Maar wat met mijn schrijven bedoel is dat als ik zeg 30-40 jaar was zou ik het zelfde doen als die linkse ratten ze met gelijke munt betalen. Want ik zal nooit buigen voor terreur wat helaas de regeringen wel doen de laatste 30 jaar wel.

  Like

 6. Scrutinizer // september 8, 2018 om 19:19 //

  @Geachte heer Vangie,
  Laat ik het als volgt stellen: de dag dat ik niets meer te verliezen heb (bv. omdat een arts me meldt dat ik nog maar 3 maand te leven heb), dan hebben mijn vijanden plots heel veel te verliezen…
  Verdere beschrijvingen zal ik maar achterweg laten opdat men niet zou kunnen beweren dat ik aanzet tot geweld.

  Liked by 2 people

 7. Altijd fijn als mensen zich wel aan de regels houden 😉

  Like

 8. Reinier Vangie // september 9, 2018 om 00:57 //

  Natuurlijk probeer ik me ook aan de regels te houden hoewel dat soms is dat moeilijk. Als je ziet en leest wat de moslims en dat linkse tuig uitvreten is het moeilijk je te beheersen. Om maar te zwijgen over onze regering. Slappe knieën en geen ruggegraat is standaard in Den Haag. Zoals die 2 Armeense kinderen 10 jaar drammen procederen op onze kosten las ik en ja hoor ze mogen blijven. Als dit allemaal hoort ziet en leest dan gaat bij mij mijn bloed koken. Hoe zou de regering reageren wanneer ik NL burger mij met hand en tand verzet tegen wat zij van mij eisen kan ik dat ook 10 jaar volhouden en daarna mijn zin krijgen. Ik weet voor 100% zeker van Nee.

  Liked by 3 people

 9. Eens met comment van Hannibal op Verenoflood en wellicht kan ook Fenixx hier lering uit trekken:
  Ik heb net de Panio-docu zitten kijken, en het verweer. Ik kan niet anders zeggen dan dat er door de VRT een herkenbare poging de ideeén in diskrediet te brengen, maar dat S&V ze daar ook alle gelegenheid toe geeft…. De kwestie is niet van een club met goede en slechte kanten, maar dat je als club kanten van jezelf laat zien die te eenvoudig slecht te framen zijn. Juist omdat ze niet fris zijn, en nooit zullen worden

  .http://verenoflood.nu/schild-en-vrienden-conservatief-populistisch-van-buiten-neofascistisch-van-binnen/comment-page-1/

  Like

 10. @Karen // september 9, 2018 om 14:01 /

  Wat een flapdrol is de schrijver van dat stukje ook. Maar dat wist ik al. Een omvolkingsontkenner is die.

  Like

 11. Belachelijk dat hij zijn studie niet kon afmaken en Martin wel. Dat gezegd hebbende, als het waar is wat Pano beweerd dan is het natuurlijk een heel onfris clubje. Hoe haal je het in je hoofd om arme, hongerige Afrikaanse kindjes te bespotten? Maak dan een grap over een burka of maak anti islam cartoons.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s