Nieuw

Opnieuw duizenden de straat op in Chemnitz – De Collaborateurs spelen het volkslied van de moordlustige EU

In Chemnitz zijn vanavond opnieuw duizenden mensen op straat gekomen, twee weken nadat in de Duitse stad gewelddadige protesten waren uitgebroken.

Nog in Chemnitz woonden ongeveer 5.000 mensen een openluchtconcert bij, waar de Negende Symfonie van Beethoven werd gespeeld. Het concert werd georganiseerd uit protest tegen xenofobie en geweld.

De melodie van het Europese volkslied komt uit de negende symfonie van Ludwig van Beethoven, gecomponeerd in 1823. De tekst erbij is de “Ode an die Freude” van Friedrich von Schiller, geschreven in 1785.

Dat is het ‘Volkslied’ dat we niet zouden krijgen na ons gestolen referendum in 2005. Dat samen met dat er geen EU vlag zou komen waren de enige toezeggingen die we kregen, en zelfs daar hebben ze hun dikke derrières mee afgeveegd.

Een concert tegen geweld. Ze hebben ook wel lef. Het enige geweld komt tot nu toe van de EU-jihadisten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Opnieuw duizenden de straat op in Chemnitz – De Collaborateurs spelen het volkslied van de moordlustige EU

 1. Desinformatie in opdracht van Merkel naar de media.

  Like

 2. Er zijn grenzen aan tollerantie
  Het was feest die zondag in Chemnitz
  Mensen hard voor gewerkt, o.a. een taart gebakken van 130 kilo
  Dan komen er twee ongenode gasten en hakken er DRIE in de pan, een dood
  Mensen heel boos, dat begrijpt iedereen
  t Zal je gebeuren op je verjaardag, alles wordt uit zijn verband getrokken
  om niet gewoon te zeggen wat een klootzakken die daders waren

  Like

 3. Reinier Vangie // september 8, 2018 om 00:52 //

  Het grootste monster is A. Merkel zij liegt verdraaid verkonkeld alles aan elkaar of uit elkaar. En de media speel dat spelletje mee.

  Like

 4. Een concert “tegen geweld” betaald met belastinggeld van de slachtoffers. Spaar vooral op gezondheidszorg en veiligheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s