Nieuw

Nikki Haley: If you mess with Al-Qaeda, you mess with the USA, and the consequences will be dire

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Nikki Haley: If you mess with Al-Qaeda, you mess with the USA, and the consequences will be dire

 1. Republikein // september 8, 2018 om 05:20 //

  Is zij geen woordvoerster bij de VN, soort trumpetter?

  Like

 2. Dat ja.

  Ik ga het niet altijd uitspellen, ik verwacht van onze lezers dat ze dat soort basiskennis in huis hebben 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Professor schat de Amerikaanse reactie op mogelijk Syrisch offensief in Idlib

  De Iraanse president Hassan Rouhani ontmoette vrijdag zijn Russische collega Vladimir Poetin en Recep Tayyip Erdogan van Turkije om de situatie in Syrië te bespreken. Spoetnik sprak met Mohammed Marandi, hoogleraar aan de universiteit van Teheran, om zijn mening te vernemen over de trilaterale gesprekken en wat hij dacht dat de reactie van de VS zou zijn op een offensief in Idlib.

  Spoetnik: Denk je dat Turkije akkoord gaat met de plannen van de Syrische regering om een ​​Idlib-aanval te lanceren?

  Mohammed Marandi: Dat is heel moeilijk te zeggen. De Turken steunen deze jihadisten traditioneel met steun van de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië en andere landen zoals de Verenigde Arabische Emiraten. Maar de laatste jaren zijn de Turken zich steeds meer zorgen gaan maken over hoe het Turkije zelf beïnvloedt. Er zijn terroristische aanslagen en ook de Turkse interventie in Syrië heeft de opkomst van de PKK veroorzaakt, een Koerdische groep die volgens Turkije zeer gevaarlijk is voor zijn nationale veiligheid. En ook vanwege de rol van de VS in de staatsgreep in Turkije en de aanvallen van de VS op de Turkse valuta, in het algemeen de Turken distantiëren zich van de Verenigde Staten. Ze maken zich zorgen om de veiligheid en maken zich zorgen over de agressieve houding van de VS tegenover Turkije. Dus zijn ze dichter bij het Iraans / Russische kamp gekomen.

  Spoetnik: zou een succesvol offensief door de Syrische regering en zijn bondgenoten echt een einde maken aan het Syrische conflict?
  Mohammed Marandi: Turkije ondersteunt nog steeds veel van de andere extremistische groepen naast Hayat Tahrir al-Sham of Al-Qaeda, en sommige zijn net zo slecht. Aan de andere kant hebben we de Amerikaanse bezetting van Noord-Oost-Syrië en de Amerikaanse bezetting in het zuiden van Syrië. Dus de Turken en de Amerikanen bezetten beide gebieden in Syrië en de Amerikanen hebben onlangs verklaard dat ze zich niet zullen terugtrekken. De bezetting is illegaal; Wat ze proberen te doen, is wat we recentelijk hebben gehoord – een naamloze Amerikaanse functionaris die Bolton lijkt te zijn – omdat het doel van de Verenigde Staten nu is om drijfzand voor Rusland en Iran te creëren. Dat is buitengewoon. Ze bezetten illegaal een land waar ze een interne strijd hebben gemaakt met de hulp van het binnenhalen van tienduizenden buitenlandse strijders en het financieren van strijders. Nu ze zoveel van Syrië hebben vernietigd en de oorlog ten einde loopt, willen de Amerikanen doorgaan met een andere reeks agressief gedrag om Rusland en Iran, die beiden legaal in Syrië zijn, zoveel mogelijk pijn te doen.

  Sputnik: Wat kunnen we verwachten van de reactie van de VS, vooral als de jihadisten chemische wapens gebruiken? Zouden we soortgelijke aanvallen kunnen zien zoals de aanvallen op Douma en zouden we een directe militaire confrontatie tussen de VS en Rusland kunnen zien?

  Mohammed Marandi: Ja, dit is een van de buitengewone dingen, dat de westerse media volledig zwijgen over het feit dat de Verenigde Staten al een aanval met chemische wapens voorspellen en deze aan het Syrische leger toeschrijven; terwijl we in feite weten uit eerdere zaken, vooral de laatste twee toen de Amerikanen Syrië troffen, dat er geen bewijs was dat de Syrische regering erachter zat en dat het de jihadisten en extremisten waren die de aansporing hadden om de aanval uit te voeren. De Syriërs winnen de oorlog; waarom zouden ze een situatie creëren die de Amerikanen een excuus zou geven om hun land aan te vallen? Het is duidelijk dat ze geen chemische aanval zullen uitvoeren en dat ze geen chemicaliën hebben om aan te vallen. Als de Amerikanen meer dan 200 raketten richting Syrië hebben afgevuurd, in de veronderstelling dat ze chemische wapens hebben – wat ze niet deden – waarom zouden ze die nu hebben als ze allemaal zijn vernietigd? Het is dus duidelijk dat dit een excuus is en ik denk dat de Amerikanen raketaanvallen zullen uitvoeren en dat de westerse media de lijn zullen volgen en de officiële verklaringen van de staat en de VS zullen afleggen, evenals de Britten en de Fransen, maar ik denk niet dat deze aanvallen tegen het Syrische volk de Syrische regering zullen afhouden van het herstel van de soevereiniteit in Idlib.

  Bron:
  https://sputniknews.com/analysis/201809081067853446-usa-turkey-idlib-explained/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s