Nieuw

Laffe politiechef aangepakt voor het weigeren om te zeggen dat islamitisch terrorisme “door de islam geïnspireerd” is

Cressida Dick

UKIP-lid Peter Whittle haalde tijdens een bijeenkomst de Britse politiechef Cressida Dick over de hekel naar haar zoetsappige beschrijving van islamitisch terrorisme als “zogenaamd door de islam geïnspireerd”.

Toen hij tijdens de suggestie dat het straatprotest van de English Defence League voor de voormalig opgesloten Tommy Robinson een terroristische daad kon zijn, interfereerde in de vragen en antwoorden-zitting van de Assemblage van Londen, zei Whittle: – Of je het nu met hen eens bent of niet, en ik niet, als je begint te praten over mensen zoals de EDL in termen van terrorisme, denk ik dat je een echt probleem hebt… Je moet voorzichtig zijn als je begint te zeggen dat mensen terroristen zijn”.

Whittle gebruikte deze interventie als springplank om vraagtekens te zetten bij het gebruik van de terminologie die door het establishment gebruikt wordt en in het bijzonder bij politiechef Dick zelf, met de vraag: – Jullie praten over “extreem rechts”… “extreem rechtse stroming”, u heeft er blijkbaar geen probleem mee om dat te zeggen – maar dan praat u verder over “zogenaamd islamitisch geïnspireerd”. Waarom praat u met meel in uw mond?

– De man, bijvoorbeeld, die vorig jaar Westminster opreed en met zijn auto vijf mensen doodde, was heel duidelijk: hij voerde een jihad. De meeste van deze mensen zijn heel, heel duidelijk geweest – waarom moet u dan “zogenaamd islamitisch geïnspireerd” zeggen, vroeg hij.

De hoofdcommissaris van de Metropolitan Police, duidelijk in de war, probeerde zich te rechtvaardigen in termen van het pacificeren van bepaalde groepen: – Ik denk dat het belangrijk voor mij als senior politieagent is dat ik, uiteraard, niet met meel in de mond praat, maar ook niet willekeurig mensen boos maak die boos zouden kunnen worden, zei ze – niet in staat om te zeggen wie deze mensen zouden kunnen zijn.

– De meerderheid van de mensen die terroristische aanslagen uitvoeren, is 90 procent geïnspireerd door de islam. Wij vinden het misschien niet leuk, u wilt het misschien niet zeggen, maar het is wel zo – waarom zegt u dingen als “zogenaamd door de islam geïnspireerd?”, u bent de hoofdcommissaris, sloeg Whittle terug.

– Omdat ik… Voorzitter, ik denk echt niet dat we hier een lang gesprek over moeten voeren, niet in de laatste plaats omdat u door wilt gaan, sputterde de politievrouw, die een beroep deed op de voorzitter om haar te redden, zonder onmiddellijk succes.

– Want, ik, ha… In naam van de islam is om te beginnen heel anders dan de islamist. We zouden hier een heel lang semantisch gesprek over kunnen aangaan, Peter, zei ze, enigszins onverstaanbaar, tegen het UKIP-lid.

– Het feit is dat het overgrote deel van de terroristische aanslagen, of het nu 7/7 is, of het Westminster is, of in Manchester was, of in Borough was, is geïnspireerd op de islam, commissaris, vuurde Whittle weer terug.

– Dit is een feit dat u onder ogen moet zien. U bent heel duidelijk over wat rechtsextremisten zijn, ik zou willen dat u over dit onderwerp ook expliciet zou kunnen zijn, voegde hij eraan toe.

Deze keer sprong de voorzitter haar wel te hulp en zei tegen het UKIP-lid: – Dat is genoeg.

Het is niet de eerste keer dat de beruchte politiek correcte politiechef in de Londense Assemblee in botsing komt met Whittle, nadat zij eerder herhaaldelijk had geprobeerd te ontkennen dat de kinderlokkers- en verkrachtingsbendes die het land teisteren een belangrijke raciale en religieuze dimensie hebben, en beweerden dat zij “al eeuwen en eeuwen en eeuwen deel uitmaken van onze samenleving”.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/07/police-boss-cressida-dick-skewered-mealy-mouthed-refusal-admit-radical-islamic-terrorism-islam-inspired/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Laffe politiechef aangepakt voor het weigeren om te zeggen dat islamitisch terrorisme “door de islam geïnspireerd” is

 1. polderboy // september 8, 2018 om 02:55 //

  “We willen niet willekeurig mensen boos maken die boos zouden kunnen worden.”

  “Moge Mo. Nieuwe bomgordel gekocht? Staat je goed, bij die kalashnikov,”
  “Nee agent, die heb ik voor mijn verjaardag gehad, van de imam.”

  Liked by 2 people

 2. Republikein // september 8, 2018 om 03:37 //

  Deze mensen liegen voor eigen hachie, zijn erg bang en hebben ook opdracht van chef=NWO.
  Ugh.

  Liked by 2 people

 3. koddebeier // september 8, 2018 om 11:04 //

  Het zijn landverraders die de doodstraf verdienen !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s