Nieuw

In Enschede kun je je van 6-9 september gezellig laten onthoofden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on In Enschede kun je je van 6-9 september gezellig laten onthoofden

 1. Gelijk de fik er in, ben je nou helemaal besodemieterd!Een andere kijk op de wereld snappen jullie het nu nog niet verdwaasden, met jullie geindroctineerde hersenen!
  Zeg Burgemeester steek je kop er in, en laat ons voetballen dat noemen we dan een andere kijk op voetballen.

  Like

 2. polderboy // september 9, 2018 om 10:59 //

  Het kunstwerk is gemaakt om meningen te ontlokken volgens de NOS, en ik heb een mening.

  De IS beul op de kunst foto is religieus bestuurder en wetgever in Raqqa, en tegelijk wetshandhaver, maar ook soldaat en verdediger van de islam, en rechter en daarnaast scherprechter.
  Deze kerel is een samengebalde trias politica, een moslim, zoals die in de tijd van de profeet Mohammed leefde.

  Daarnaast is volgens de eeuwig geldende leer van de Koran de moslim in wezen nog immers dezelfde. De Enschedese kunstfoto is vanuit die invalshoek dus ook een ode aan de eerste moslims, zoals die in de tijd van Mohammed leefden.

  Logisch dat we bij het tentoonstellen van dit kunstwerk ook geen atoombommen uit Pakistan hoeven te verwachten, zoals daarvoor, bij het maken van grappige tekeningetjes van de leider en co-schepper, naast God, van het geloof islam.

  Ik vindt dat bij de schepping van deze religie God naar mijn mening wel heel erge last had van zeer wisselende stemmingen, waarbij met name de negatieve en vreselijke woede naar niet moslims bij God op de voorgrond trad.
  God leek zwaar teleurgesteld in de mensheid, en hij zat er flink door, en herhaalde waarschuwend in de Koran het verhaal van Noah, en Mozes, die samen met God die klus in Egypte met de 7 plagen klaarde.
  Ook viel God in zijn buien in de Koran heel hard uit naar alle groepen niet moslim mensen: de verdoemde Joden, de godslasterende christenen, en de rest, een zootje zondige polytheïsten, goddelozen en flikkers.
  Gods nieuwste creatie, islam en moslims, moesten daarom dat zondige zootje maar eens flink van jetje gaan geven.

  Als Gods evenbeeld en vriend en volger raad ik God aan om toch eens geestelijke hulp te gaan zoeken. Altijd maar met geweld de zaak op te willen lossen, als het niet loopt zoals je wilt hier op aarde, is geen oplossing.
  Praat eens met je goddelijke vrienden, God, en ga er eens een tussen uit, zoek een leuke Godin, want met zulke religies scheppen wordt het nooit wat hier op aarde. Amen.

  Dat is mijn mening.

  Liked by 2 people

 3. Ik hoop dat er veel mensen en vooral kinderen gaan kijken en na wat gelachen te hebben en een selfie te hebben gemaakt dit even laten bezinken en vervolgens krijsend wakker worden uit de sprookjes over de heldhaftige Aladdinnen met die wonderlijke kutlampen.

  Ik hoop ook dat kinderen en ouders elkaar jankend in de armen vallen en schreeuwen dat hun hoofd er niet af mag want dat doet pijn. Ik zie deze kermisattractie als een soort jodenmop die ondanks een berg lol door de drank toch blijft hangen en je aan het denken zet. Ga kijken en kots daar ter plekke van afschuw de hele zooi vol.

  Like

 4. @polderboy
  Door jou reactie over jouw evenbeeld moest ik ineens aan Pechtold denken, ook zo’n figuur die de passie preekt en ondertussen door z’n legopoppetjes in het wilde weg abortus (en andere moorden, had ik hier willen schrijven maar dat magnie) laat plegen.

  Like

 5. God zou trouwens de eer aan zichzelf moeten houden en af moeten treden. Maar ja, die zit met Zijn Reedt ook graag op ’t pluche.

  Like

 6. polderboy // september 9, 2018 om 12:23 //

  Breinbrouwsel 11:25, 11:28

  Zelfde verhaal met die twee.
  Beloven je het paradijs, maar als het niet gaat zoals zij dat willen, dan dreigen ze je helemaal kapot te maken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s