Nieuw

Illegale Armeniërs worden eindelijk Nederland uitgezet – Roze omvolkblog huilt tranen met tuiten

Gisteren was het nog de leugen dat de kinderen geen Armeens konden praten en er daarom geen geschikte school voor ze zou zijn in het veilige en christelijke Armenië, terwijl de moeder nauwelijks Nederlands kan en er thuis dus elke dag Armeens gesproken werd.

Toen zouden de kinderen een trauma opgelopen hebben, en vandaag zou de moeder psychisch ingestort zijn. Na tien jaar procederen op onze kosten werd werkelijk elke leugen verzonnen om ons land maar te kunnen blijven overbevolken.

Een kinderpardon is altijd bedoeld als precedent om daarna nog tienduizend kinderpardonnen af te kondigen waarna op gronden van medemenselijkheid daarna ook gezinshereniging moet volgen met de vooruitgeschoven bruggenhoofden die de kinderen zijn.

Illegaal is illegaal.

Het ooit kritische GeenStijl is inmiddels ook afgezakt tot de beklagenswaardige middelmaat van de rest van de MSM.

Ruttes gewillige beulen‘. ‘te laf om nee te zeggen tegen Wilders‘.

Huilie huilie: ‘twee in Nederland gewortelde kinderen‘.

Kinderen die op die leeftijd verhuizen, wortelen in no time weer. Binnen een paar dagen hebben ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, zo gaat dat op die leeftijd. Bovendien spreken ze, ondanks de leugens van de moeder, de taal al, in tegenstelling tot al die buitenlandse kinderen die wij hier wél toelaten.

Dát is pas misdadig.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

24 Comments on Illegale Armeniërs worden eindelijk Nederland uitgezet – Roze omvolkblog huilt tranen met tuiten

 1. Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2018 om 01:55 //

  Via Elsevier;
  In 2008 komt de moeder met twee kinderen ( van toen 2 en 3 jaar oud) met het vliegtuig in Nederland aan. Ze geeft verkeerde namen van zichzelf en haar kinderen op en beweert uit Azerbeidjan te komen. (Hoeveel jaarsalarissen zou zo’n vliegreis in Armenië kosten ?)
  In 2009 wordt de asielaanvraag afgewezen omdat Armenië een veilig land is. Ze gaat in beroep bij de Raad van State. Die doet in 2011 een definitieve uitspraak; afgewezen.
  Daar neemt ze opnieuw geen genoegen mee, wat volgt, is een jarenlange juridische strijd. In de zes jaar die volgen, begint ze maar liefst zeven procedures. Die hebben allemaal hetzelfde resultaat, namelijk dat het gezin geen recht heeft op een verblijfsvergunning.
  In augustus 2017 wordt de moeder uitgezet naar Armenië. Ook haar kinderen moeten het land verlaten, maar door hen onder te laten duiken, weet ze daar een stokje voor te steken. Eenmaal in Armenië neemt zij bijna een jaar lang geen enkele voorzorgsmaatregel voor de komst van de kinderen naar het land.
  Op 28 augustus 2017 worden de kinderen gevonden en overgedragen aan voogdij-instelling Nidos.
  De moeder probeert daarna opnieuw uitzetting te voorkomen door de kinderen weer onder te laten duiken, maar al snel zijn de twee weer terecht bij hun pleeggezin. Howick en Lili sturen eind augustus nog een smeekbrief aan staatssecretaris Mark Harbers, premier Mark Rutte (VVD) en koning Willem-Alexander, waarin ze schrijven dat ze naar een weeshuis moeten maar RTL weerlegt dit later
  De rest is recente geschiedenis, wat blijft is dat er natuurlijk geen hond gelooft dat een moeder uit Armenië zo slim is dat ze al die vertragende procedures kende, zij is gewoon door gespecialiseerde griezels aan het handje genomen die het wel eventjes zouden gaan regelen. Zou het niet eens tijd worden dat we die ook gaan vervolgen ?

  Liked by 4 people

 3. Republikein // september 8, 2018 om 03:01 //

  2 huizen naast mij ook Armeens gezin, ouders hebben werk en 2 kinderen gaan naar VWO, toch heb ik twijfels, iedereen komt hier binnen zonder kloppen, praten thuis ook alleen koeterwaals, zo loop je achterstand op, maar geen nood, ze verlagen het plafond.
  Dat gezin heeft een enorme papegaai, lult alles maar niet in mijn taal
  Een Chinees woont in China.
  Ugh, mijn geleidegids is een indiaan, dat wel.

  Like

 4. Een juiste beslissing, dat die Armeense kinderen eindelijk teruggestuurd worden. Zo niet, dan zit straks de halve bevolking van Armenië hier.

  WTF. Ondertussen zijn er door hulpdiensten weer 18 illegale negers uit een container getakeld. Ze werden aangetroffen in de haven van Rotterdam.
  Worden die ook uitgezet ? Vergeet het maar. Dat worden weer ellenlange asielaanvragen en jarenlange procedures.
  Waarom hebben ze die container niet teruggestuurd naar het land van herkomst ?
  Met inhoud.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // september 8, 2018 om 03:07 //

  Zie ook Richard FLZ

  Like

 6. @Johan // september 8, 2018 om 03:06 /

  ja, het was me al een paar keer medegedeeld. ik weet het. maar kan niet heksen, of toveren, dus het zal er bij inschieten.

  Like

 7. Grappig de comments bij GS.

  Stukkie is van Hoofdredacteur Pritt,

  wordt simpelweg afgebrand.

  Roze achterban is het niet eens met de MSM-koers.

  Like

 8. Ze zijn inmiddels weggelopen en onvindbaar.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2018 om 11:13 //

  Inderdaad Aad, ik las het vanmorgen en mijn kin zakte op mijn borst. Hoe iis het mogelijk, ze zijn al twee keer eerder ‘ondergedoken’ en niemand komt op het idee om ze wat beter in de gaten te houden. “Welnee joh, die staan gewoon morgenochtend klaar om naar het vliegveld gebracht te worden”!!
  Wordt het onderhand niet eens tijd dat de een of andere journalist uit gaat zoeken wat het de Nederlandse belastingbetaler heeft gekost vanaf het moment dat die pathologische leugenaar hier uit het vliegtuig stapte.
  10 Jaar uitkering voor drie personen.
  Huisvesting
  Ziekenfonds en medische behandelingen
  Proceskosten en juridische ‘bijstand’
  Retourvluchten
  En dan ben ik vast nog wel het een en ander vergeten.
  Voorzichtige schatting rond de 1 miljoen voor 1 liegende moeder en haar twee kinderen.
  Hoeveel van dit soort types hebben we hier gehad en wat heeft dat de samenleving gekost ?
  Bejaarden mogen letterlijk en figuurlijk in de stront zakken maar hier hebben we wel geld voor ?

  Liked by 2 people

 10. Gewoon eruit rotten die zooi.het is niet ons probleem.
  Of voor organen gebruiken.
  Dan zijn ze nog van enig nut.

  Like

 11. Het echte probleem van dit zorgvuldig in scene gezette drama (inmiddels verworden tot een klucht) is de mogelijkheid tot de eindeloze asielprocedures die zich jarenlang kunnen voortslepen.

  Die procedures waar we allemaal vanaf willen, behalve uiteraard de asielzoekersindustrie wordt uitdrukkelijk in stand gehouden door de regel- en wetgeving vanuit Brussel en Straatsburg.
  Al jarenlang worden we geconfronteerd met de zielige beelden van kinderen die met verschrikte ogen in de camera’s kijken en op de achtergrond het spookbeeld van het Achterhuis waar ooit Anne Frank zich verborgen moest houden voor de toenmalige bezetter.

  Nu helemaal, want die kinderen hebben de kuierlatten genomen ondanks de inzet van de verantwoordelijke bromsnorren die geacht worden de wet te handhaven.

  Als de rechter gisteren alsnog had besloten tot een permanente verblijfsstatus dan had dit een precedent betekend voor alle overige zaken die nog onder behandeling staan en nog moeten komen. En dan praten we niet over enkele tientallen maar over enkele tienduizenden dergelijke gevallen van uitgeprocedeerde asielzoekers die eigenlijk allang het land uitgezet hadden moeten worden.

  Een generaal pardon dus met een aanzuigende werking waar de bevolking van geheel Afrika en andere exotische gebieden maar al te graag op afkomen. Alhoewel; ze komen toch wel, desnoods verstopt in containers.

  Om een lang verhaal kort te maken: die eindeloze asielprocedures moeten worden ingekort tot maximaal 3 of 6 maanden, dan zijn we van een hoop gezeur en toneelspel af.
  Met lak aan Brussel en Straatsburg want die creaturen leven volkomen buiten de realiteit en hebben maar één agenda en dat is iedereen hierheen halen op kosten van de verzorgingsstaat.

  Nu zitten we met een Anne Frank-scenario opgescheept met schielijk ondergedoken kinderen die angstig afwachten op de klop op de deur.

  Voer voor Jesse Klaver en Alexander Pechtold, hoewel laatstgenoemde goedmens volgens bevestigde berichten andere zorgen aan zijn hoofd schijnt te hebben waaronder het onbedoeld reclame maken voor stimulerende pillen ter opwekking van enige viriliteit.

  Like

 12. Jaaaaaaa dussssssssssssss, hele nette kinderen met VWO en blank-christelijk.
  Terwijl er hele hordes wijzijnhier parasieten rondlopen waar niets aan wordt gedaan.
  Stop nu eens met zeiken over die twee nette wereld kids

  Like

 13. Als ze niet snel gevonden worden, maar je vraagtekens zetten bij de opsporing. In een tv programma dat vorig jaar werd uitgezonden, moesten de deelnemers ontzettend veel moeite doen om niet gevonden te worden. Uiteindelijk slaagde slechts 1 persoon 3 weken van de radar te blijven en dat was een getrainde marinier. 1x Bellen of pinnen is genoeg om iemand te vinden.

  Liked by 1 persoon

 14. We geven liever ” WE ARE HERE ” die al 16 jaar hier rond kopen een vergunning met alle voordelen. En niet te vergeten die leugenaars die zeggen 15 jaar te zijn in plaats van 25.

  Like

 15. polderboy // september 8, 2018 om 14:53 //

  Ik kijk even naar de uitspraken, die te vinden zijn onder de samenvatting op die pagina:
  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-
  Die zijn vind ik voldoende door de rechter onderbouwd. Wat met die rechter dan doen?

  Toch blijft de schoen wringen. Waarom nu juist deze kinderen wel?

  Tja, Rutte en zijn EU maatjes maken lijstjes met landen: als zo een land op zo een lijstje staat, wat natuurlijk in overleg met bijvoorbeeld de UNHCR gebeurd, dan kan iedereen, met zijn geiten, kippen, kamelen en moskeevereniging erin.
  Zeker in islam landen, waar iedereen door iedereen vervolgd wordt, omdat iedereen wel enigszins van de letter van de Koran afwijkt, waarom iedereen dan ook terecht vervolgd moet worden in die landen, is het kassa.

  Wil je dus van dat gezeik af, en er zelf als burgers zoals nu iets over kunnen zeggen, dan moet je dus van de EU af, die die lijstjes maakt.

  Terug naar de economische organisatie, de EG, en af van die enorme politieke bevoegdheden van Brussel, die binnenkort regelen hoe elk kind op 4 jarige leeftijd zijn reet af moet vegen tijdens het verplichte examen voor het EU toiletbrevet.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2018 om 15:54 //

  En als ja dan denkt of hoopt dat men eindelijk een keer de poot stijf houd komt het bericht waar je al bang voor was;
  ZE MOGEN BLIJVEN !!
  En straks komt ongetwijfeld de moeder terug in het kader van de gezinshereniging en blijken de “psychiatrische klachten” plots mee te vallen.
  Nou ja niet zoveel dat ze kan werken maar ja dat was ze toch al niet van plan.
  Even mijn broek oppakken want die was afgezakt tot op mijn enkels !

  Liked by 1 persoon

 17. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2018 om 15:56 //

  En spuit elf gaf ook al modder;

  Ook Peter R. de Vries maakt zich boos. ,,De politie roept de hulp in van burgers omdat ze zich zorgen maken over de veiligheid van Howick en Lili… alsof ze in handen van justitie beter af zijn. Wat een gotspe!! Ze mogen bij mij onderduiken iedereen die hen aangeeft is een NSB’er”, twittert de misdaadjournalist.

  Like

 18. ”De veiligheid van de kinderen was in het geding en dat is de reden om ze alsnog een verblijfsstatus te geven”.

  Dat is ongeveer de boodschap met verstrekkende gevolgen voor het asielbeleid in dit land.

  Want een nadere uitleg wat die in gevaar gebrachte veiligheid nu in de praktijk inhield blijft achterwege en dat zal waarschijnlijk om redenen van privacy e.d. zo blijven.
  Dit besluit schept automatisch een precedent voor vergelijkbare gevallen en daar zal de asieladvocatuur grootschalig gebruik van gaan maken.

  Het woord ‘klopjacht’ is al gevallen en dat is een bewuste of onbewuste verwijzing naar een duister verleden toen een onderduikadres een middel was om aan deportatie te ontkomen.
  Slappe knieën en een capitulatie van de verantwoordelijke staatssecretaris voor de asielindustrie en haar discipelen waaronder Peter R. de Vries die al automatisch in een kramp schiet bij het horen van de naam Geert Wilders.

  En inderdaad: die geplande gezinshereniging zit er op termijn natuurlijk aan te komen waarbij de gehele familie inclusief neven en nichten van harte welkom zijn op humanitaire gronden.

  Een door de PVV aangevraagd spoeddebat over deze kwestie zou opheldering kunnen verschaffen over de begrippen klopjacht en veiligheidsnormen.

  Like

 19. Eindeloos liegen – check !
  Eindeloos bedriegen – check !
  Eindeloos de boel belazeren – check !

  Hoera, U bent geslaagd, welkom in ‘bananenland’ !
  Van harte gefeliciteerd, hier is U verblijfsvergunning.

  Like

 20. Hele verhalen over twee kinderen die zo nodig weg moeten??????
  Wat een giga slap geouwehoer is dat op deze site.
  Ga je nu eens druk maken om de echte ellende van die 50.000 parasieten die gewoon onder de radar ieder jaar weer binnenkomen en gratizzzzzzzzzzzzzzzz bbb krijgen en niet weg hoeven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 21. J.C. // september 8, 2018 om 18:01
  Ga je nu eens druk maken om de echte ellende van die 50.000 parasieten die gewoon onder de radar ieder jaar weer binnenkomen en gratizzzzzzzzzzzzzzzz bbb krijgen en niet weg hoeven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ————-

  Ja, daar hebben we het echt helemaal noooooooooit over 👀👀

  Like

 22. Kan iemand zien of Wilders er iets over getwitterd heeft ?

  Like

 23. antiislamnu // september 8, 2018 om 20:01 //

  Kinderen zouden de taal niet spreken gelul hoe praten ze dan met hun moeder die geen nederlands kan praten?
  En verder de kinderen gelijk bij opsporing verzocht uitzenden komt er ook eindelijk eens een andere nationaliteit inplaats van al die Marokkanen.

  Like

 24. Dus…mooi niet uitgezett. Wat is Nederland nog??? Ieder lul heeft een eigen wet !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s