Nieuw

Barnsley – Vrouw in zwarte terreurkledij roept ‘Kill Kill Kill’ voordat ze toeslaat en een ongelovige aan haar machete rijgt

Een vrouw in een zwarte hoofddoek schreeuwde “kill, kill, kill, kill” voordat ze naar verluidt een voorbijganger in het stadscentrum aanviel, volgens verontwaardigde toeschouwers.

Shoppers in het stadscentrum van Barnsley zeggen dat de vrouw die ze omschreven als ‘moslima’ en een zwarte hoofddoek droeg, een voet lang keukenmes uit haar handtas haalde en een man van in de vijftig begon te achtervolgen.

De dramatische scènes ontvouwden zich vanochtend toen marktkooplieden zich opmaakten op Peel Square in Barnsley, South Yorkshire, om ongeveer 8 uur ’s ochtends.

Agenten werden rond 8.20 uur naar de plek geroepen naar aanleiding van berichten dat een man was neergestoken.

De aanvaller is gearresteerd en is nu in hechtenis, één persoon is gewond geraakt, volgens de politie van Zuid-Yorkshire.

The Mirror >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Barnsley – Vrouw in zwarte terreurkledij roept ‘Kill Kill Kill’ voordat ze toeslaat en een ongelovige aan haar machete rijgt

 1. Reinier Vangie // september 9, 2018 om 01:17 //

  Fubar dat kan niet islam is religie van de vrede of heet dat vreten. G..

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // september 9, 2018 om 13:55 //

  Copvodden en Kopvodden beide verbieden. En helemaal de kopvodden van de copvodden.
  Beter nog om alle immigranten, we gaan maar tot 1965 terug, die buiten de pensioengerechtigden, die niet binnen een jaar na binnenkomst van het land in hun eigen onderhoud kunnen voorzien het land uit te trappen.
  Het zal rustig worden en voor politie en Justitie ook een hele verademing.
  Binnenkort heeft men schrik om door het raam naar buiten te kijken, want direct vliegt er een kogel, mes of steen tegen je kop.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s