Nieuw

AfD partij blijft groeien en is nu het populairst in Oost-Duitsland

Alternatief voor Duitsland, de anti-establishment partij, is de meest populaire partij in Oost-Duitsland, zo blijkt uit een nieuw opinieonderzoek.

AfD belooft de immigratie in Duitsland onder controle te krijgen en is een geduchte tegenstander geworden van de Duitse regering, een coalitie tussen centrumrechtse en centrum-linkse partijen.

Volgens de nieuwe peiling is de CDU van Angela Merkel 5 punten gedaald naar 23 procent, terwijl de AfD in Oost-Duitsland met hetzelfde percentage is gestegen naar 27 procent. Ook de linkse SPD is met slechts 15 procent gedaald naar de 4e plaats.

Spanningen en protesten in de Oost-Duitse stad Chemnitz zijn wereldwijd uitgezonden, waarbij de toenemende woede over migrantencriminaliteit als gevolg van de aanhoudende immigratiestroom naar Duitsland aan het licht is gekomen.

Als gevolg van de grote aantallen jonge mannen die het land binnen zijn gekomen om asiel aan te vragen, is de gewelddadige criminaliteit met meer dan 10 procent gestegen.

– Mensen zijn verontwaardigden en kwaad over dergelijke moorden en ik begrijp dat, zei Horst Seehofer, de Duitse minister van Binnenlandse Zaken en Duitslands hoogste veiligheidsambtenaar, in een interview tegen de krant Rheinische Post, verwijzend naar de aanslag van 26 augustus in Chemnitz. Hij zei verder dat als hij geen minister was geweest: – Ik als burger ook de straat op zou zijn opgegaan, maar natuurlijk niet met de radicalen.

De nieuwe opiniepeiling belicht de toenemende worsteling voor het establishment in Duitsland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on AfD partij blijft groeien en is nu het populairst in Oost-Duitsland

 1. polderboy // september 8, 2018 om 13:34 //

  Zeg weinig, die meerderheid, want net zoals hier vormt zich inmiddels in Duitsland een “cordon sanitair” rond de AfD.

  Wel is het zo dat Duitsland grote deelstaten kent, zoals Beieren, met 13 miljoen inwoners, waar de CSU en nu ook de AfD een belangrijke invloed hebben. De laatste peilingen tonen dat de CSU samen met de AfD daar rond 50% van de stemmen trekken, en samen met de FDP, die ook kritisch is t.a.v. met name de massa immigratie, hebben ze de meerderheid daar binnenkort.
  https://www.wahlrecht.de/umfragen/landtage/bayern.htm

  En heel belangrijk, zo een deelstaat is niet te vergelijken met een provincie hier.

  Hier regeert men nog gelijk vroeger de Chinese keizer deed vanuit het plein van de hemelse vrede. Die zond mandarijnen uit als hoofden van bestuursdelen.
  Ook hier stuurt Den Haag de mandarijnen erop uit, de welbekende commissarissen van de koning en de burgemeesters, zoals we weten.

  in Duitsland is dat heel anders met een deelstaat, die zijn eigen parlement, de Landtag, heeft en daarnaast als parlementaire republiek, ook veel meer haar eigen begroting voert .

  En wat men onmogelijk achtte: in een deelstaat als Beieren blijken er nu zoveel mensen te zijn die het niet eens zijn met Berlijn, dat een meerderheid ook werkelijk stemt op partijen die tegen het beleid van Merkel zijn.

  Tja, dan is de vraag, in hoeverre is men autonoom in zo een deelstaat met zijn eigen parlement? Meer in ieder geval dan hier, met al die door Den Haag aangestelde mandarijnen.

  Like

 2. paulzwueste // september 8, 2018 om 17:45 //

  AfD zal blijven groeien totdat héél Oost-Duitsland achter AfD zal staan, daarna zal de pleuris uitbreken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s