Nieuw

Vanaf vandaag laat Berlijn alle intensieve misdadigers vrij – hun gevangenis is nodig voor islamisten

Foto ter illustratie.

Nieuw schandaal over de binnenlandse veiligheid: In Berlijn heeft de politie de opdracht gekregen om alle gearresteerde jeugdige delinquenten te laten gaan. Omdat de voor hen bestemde jeugdgevangenis nodig is voor islamitische daders. Rechterlijke uitspraken kunnen niet langer ten uitvoer worden gelegd en ernstige misdadigers blijven ongemoeid.

Het politiehoofdkwartier heeft de verordening nu intern onder alle politiediensten verspreid, meldt de Tagesspiegel. De reden is dat het recente jeugddetentiecentrum in het district Lichtenrade op 22 september een deportatiecentrum gaat worden voor radicale moslims “die een terreurdreiging vormen”.

Daarom zou eigenlijk de jeugddetentie in de buurt van de gevangenis Plötzensee in Charlottenburg moeten verhuizen. Maar deze locatie is volgens politicus Andreas Geisel, (SPD). er nog niet klaar voor. Met fatale gevolgen voor de Berlijners: Intensieve overtreders die binnen een jaar voor minstens tien overtredingen zijn gearresteerd, worden vrijgelaten. Meer dan 90 procent van de intensieve overtreders in Berlijn zijn jongeren met een migratieachtergrond.

De recente jeugdgevangenis in Berlijn-Lichtenrade moet worden omgevormd tot een hoogbeveiligde vleugel om plaats te maken voor de terroristen die met de vluchtelingengolf naar de hoofdstad kwamen. Maximaal twaalf daders moeten daar tot hun deportatie worden ondergebracht. Het werkelijke aantal is aanzienlijk hoger: De veiligheidsautoriteiten gaan ervan uit dat er in Berlijn ongeveer 40 niet-Duitse vermeende islamitische terroristen aanwezig zijn.

In verband met de jeugddetentie werd nog een ander monstrum bekend. Volgens de Tagesspiegel komen intensieve delinquenten “in de regel” niet in door de rechtbanken bevolen jeugddetentie terecht. Gewoonlijk arresteert de politie de daders alleen bij willekeurige controles of nieuwe overtredingen. Pas dan worden ze onder jeugddetentie geplaatst. Maar vanaf nu worden ze allemaal vrijgelaten.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/07/berlin-intensivtaeter-ihr/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Vanaf vandaag laat Berlijn alle intensieve misdadigers vrij – hun gevangenis is nodig voor islamisten

 1. In Nederland worden gevangenissen gesloten, hier dus ruimte zat.

  Like

 2. Er zijn nog genoeg voormalige concentratiekampen in Duitsland die met enige “omvorming” in een mum van tijd weer dienst kunnen doen.

  Like

 3. Als de nabestaanden van de “6 miljoen” er geen bezwaar tegen hebben.

  Like

 4. polderboy // september 7, 2018 om 16:39 //

  Meer dan 90% heeft een migratie achtergrond?
  Laten we er een positief van maken:
  “Het blijkt dat deze groep migranten fors bijdragen aan de economische groei, met name die van de dienstverlenende sector, waar velen reeds een actieve rol spelen binnen Justitie,”

  Like

 5. polderboy // september 7, 2018 om 16:41 //

  “positief bericht van maken” ipv “positief van maken”

  Like

 6. Edit Rommel:
  Reactie verwijderd. Zie bovenstaande reactieregels.

  Beste reageerders, we gaan strenger modereren

  Liked by 1 persoon

 7. Rommel, ik denk het niet dat er bezwaar uit die hoek komt na al die aanslagen hier in de EU en in Israël door de club van vrede respect en naastenliefde

  Like

 8. trebor2110 // september 7, 2018 om 19:12 //

  hoe zet je jezelf voor schut

  Like

 9. trebor2110 // september 7, 2018 om 20:19 //

  ✌️✌️👍👍👍

  Like

 10. @Willem. Ja daar dacht ik ook aan maar ze moeten er wel voor betalen! Ze mogen alleen niet alle plaatsen bezetten want als het beleid hier eindelijk is gaat veranderen dan hebben wij die ruimte ook weer nodig. Wij hebben hier toch alleen eens een stelletje criminelen uit Belgie over de vloer gehad. Ik neem aan dat daar ook voor betaald werd!

  Like

 11. De Duitsers hebben een prachtige plek, die prima geschikt is voor al het geboefte. Helgoland.

  Like

 12. Reinier Vangie // september 8, 2018 om 00:39 //

  Ik stel voor het zelfde te doen met hun als zij doen met ons. En al dat Linkse gajes de zweep er over.

  Like

 13. ieznogoedh // september 8, 2018 om 07:22 //

  Meer dan 90 procent van de intensieve overtreders in Berlijn zijn jongeren met een migratieachtergrond.
  Ha ja, de ene mislim weer de straat op zodat de andere,nog slechtere mislim kan worden opgesloten.
  Als ze nou gewoon al die mislims terug naar hun eigen zandbak sturen, dan kunnen ze met veel minder gevangenissen toe.
  Want goed voorbeeld doet goed volgen en het voorbeeld dat mislims geven heeft geleid tot het navolgen van dat voorbeeld door Europese jongeren die wat minder slim zijn en wat minder sterk in hun schoenen staan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s