Nieuw

Universitair hoogleraar en veiligheidsdeskundige eist: “We hebben een beschermende muur nodig voor Duitsland

Foto ter illustratie. Bron: Wikimedia. Auteur: ChrisO.

“Illegale migratie, grensmisdaad, het binnenkomen en terugkeren van terroristen, wapen- en drugssmokkel brengen de innerlijke vrede van de samenleving in gevaar”, aldus Prof. Dr. Martin Wagener in de krant ‘Bild’. Wagener is hoogleraar aan de ‘Hochschule des Bundes für öffentliche Verwaltung’ in Haar bij München en geeft les aan de afdeling inlichtingendiensten.

In zijn nieuwe boek “Deutschlands unsichere Grenze – Plädoyer für einen neuen Schutzwall” (“Duitsland’s onveilige grens – Een pleidooi voor een nieuwe beschermingsmuur”) analyseert de professor de flagrante zwakheden van de Duitse grensbeveiliging en pleit hij voor de beveiliging van onze buitengrenzen. Want: “De moordenaar van morgen kan de ‘groene grens’ op elk moment zonder controle oversteken”.

Vanuit het oogpunt van de veiligheidsdeskundige zou het mogelijk zijn om de Duitse grenspunten in het hele land te beveiligen en te controleren, evenals de ‘groene’ grensovergangen. “Met grote grensdoorlaatposten kan het vrije verkeer vlot verlopen, terwijl de warmtebeeldcamera’s, nummer- en identiteitskaartscanners en ongeveer 90.000 grenswachters een bijna onmerkbaar zicht op de veiligheid zouden hebben”, vat ‘Bild’ de voorstellen van Wagener samen.

De professor berekende ook de jaarlijkse kosten van 9,3 miljard euro voor de grenstroepen en eenmalige bouw- en uitbreidingskosten aan de grensinstallaties van 20 miljard euro. “Ter vergelijking: De asielgerelateerde lasten voor de federale begroting tussen 2016 en 2021 zullen naar verwachting 71,31 miljard euro bedragen (exclusief kosten voor de bestrijding van vluchtoorzaken)”, aldus Wagener.

Het boek bevat explosieve passages, zoals deze: “Als Duitsland wil blijven bijdragen aan het welzijn van buitenlandse cultuurvolkeren en aan de wereldvrede in de toekomst, moet het eerst zichzelf beschermen; Men zou bijvoorbeeld moeten discussiëren over de vraag of de Duitsers de natiestaat, het historisch erfgoed en hun eigen cultuurgebied überhaupt bescherming waardig vinden. Als het antwoord negatief is, is er geen behoefte aan een nieuwe grensinstallatie”.

Bron:

http://zuerst.de/2018/09/07/uni-professor-und-sicherheitsexperte-fordert-wir-brauchen-einen-schutzwall-fuer-deutschland/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Universitair hoogleraar en veiligheidsdeskundige eist: “We hebben een beschermende muur nodig voor Duitsland

  1. Ze hebben pas een muur afgebroken……en wie zou er naar deze uitspraak luisteren?

    Like

  2. We hebben eerder een muur nodig rond Nederland! Wel eruit maar niet erin! Ook niet met het vliegtuig.

    Like

  3. Het europese volk zet zichzelf bij het grofvuil, het is alleen nog de vraag wanneer de vuiniswagen komt

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s