Nieuw

Timing – Partij van Alexander abortus penthouse Pechtold wil nu abortus voor iedereen

Pillendokter Pia Dijkstra van Orgaanrovers66 wil de coalitieafspraken omzeilen.

De afspraak was, met twee ‘christelijke’ partijen in de coalitie, dat het kabinet geen nieuw voorstel in deze richting in zou dienen. Daarop heeft ze de PvdA en GroenLinks bereid gevonden een voorstel in te dienen zodat Pillenfabriek66 alsnog abortus voor alle blanke vrouwen kan ondersteunen. Of dacht je soms dat jhadbroedmachines van deze geboden mogelijkheid gebruik zouden gaan maken ?

Toen Ellemeet (GL) aan D66-Kamerlid Pia Dijkstra vroeg hoe deze partij tegenover het voorstel stond, zei Dijkstra vóór het principe van verstrekking door huisartsen te zijn maar met ‘dezelfde kritische blik’ naar het GroenLinks/PvdA-voorstel te zullen kijken als naar Schippers’ plan ‘dat we hebben ingetrokken omdat de bureaucratische last te groot was voor huisartsen’. ‘Ik ga het op zijn merites beoordelen en het advies van de Raad van State is daarbij van belang.’ Toen Ploumen nog een poging waagde met de vraag ‘of het uitgesloten was dat D66 zich aan onze kant schaart’, zei Dijkstra zich ‘vrij te voelen om tot elk oordeel te komen, wat de conclusie ook zal zijn.’ Daarna benoemde Dijkstra dat de coalitieafspraken waar zij aan gehouden is, enkel bestaan uit het intrekken van Schippers’ voorstel en het niet indienen van een nieuw kabinetsplan. (Medisch Contact)

Breinaald66 heeft poep aan de ‘bureaucratische last’ voor huisartsen en dat huisartsen hier niet voor opgeleid zijn. Het is niet zo, zoals allerlei linksvrouwtjes nu lopen te blèren dat abortus in ene verboden wordt of niet meer bereikbaar zou zijn, als dit voorstel er niet doorkomt.

Punt is:

Referendumslopers66 van Alexander breinaald Pechtold, die eerder al in opspraak kwam door fraude tijdens zijn wethouderschap in Leiden, en door privéreisjes in een vliegtuig van een corrupte oligarch naar corruptocratie Oekraïne, heeft wel een heel bijzondere timing.

En dat nieuws komt dan op dezelfde dag als, want waarom zou je aan preventie doen als je er ook een puinhoop van kan maken:

Timing66, ‘Ethiek is niet voor bange mensen‘:

Als je dan echte kinderen aborteert kun je ze altijd nog vervangen door ‘klinische constructies’:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Timing – Partij van Alexander abortus penthouse Pechtold wil nu abortus voor iedereen

 1. Kees – van God los – van der Staay komt nog met een wanhoopsoffensiefje:

  Like

 2. Als Pechtold toch weg moet weet ik 2 leuke banen voor hem. 1 directeur van een abortuskliniek 2 directeur van een levenseindekliniek.

  Like

 3. Von Puffelen // september 7, 2018 om 19:08 //

  Wat zou je zeggen van een volkstribunaal?

  Like

 4. paulzwueste // september 7, 2018 om 20:26 //

  Die van Staay moet gewoon gaan werken als los turfsteker en D66 kan als VN-organisatie bij IS gaan helpen het geboorterecht in Afrika en de rest van de Arabische wereld te vertienvoudigen….

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2018 om 01:02 //

  Als ik het goed heb is het Kereltje 53 jaar, deze discussie komt dus pak hem beet 54 jaar te laat

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2018 om 01:13 //

  Geen idee of je het de “voortplantingsindustrie” mag of moet noemen, punt is wel dat dit bij dieren al een grote vlucht heeft genomen.
  Toen ik mij begon te interesseren voor de paardenfokkerij was KI bij paarden nog uit den boze terwijl het bij runderen al volop werd toegepast. Leon Melchior heeft dat uit het verdomhoekje gehaald en daarna is het in sneltreinvaart gegaan.
  Tegenwoordig is het heel gangbaar dat een waardevolle fokmerrie drie nakomelingen in een jaar heeft doordat bevruchte eicellen worden uitgenomen en geïmplanteerd bij draagmerries.
  Het gaat zelfs al zo ver dat bevruchte eicellen via een veiling te koop worden aangeboden.
  Sperma van waardevolle hengsten word ingevroren en kan jaren na zijn overlijden nog gebruikt worden.
  Zoals met zoveel, je weet achteraf wel waar het ooit begon maar niet waar het eindigt.

  Like

 7. Van mij ligt voor het nageslacht ook nog een kwakkie in de vriezer. Als niemand het per ongelijk als ijsje heeft opgegeten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s