Nieuw

Kapitalisme heeft het beste met ons voor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Kapitalisme heeft het beste met ons voor

 1. Toch vluchten mensen van over de hele wereld uit landen met allerlei systemen naar kapitalistische landen en niet andersom, zou je toch aan het denken moeten zetten.

  Like

 2. templars2017 // september 7, 2018 om 14:03 //

  Het idee ,wat een waanvoorstelling is ,dat het kapitalisme iedereen de kans geeft om meer te hebben dan de anderen bezorgde de wereld al meer ellende dan voordeel , en toch wil iedereen er zijn kans in wagen ,om tot de slotsom te komen dat het allemaal een illusie is ,gestuurd ,en gecontroleerd door hen die het ineen hebben gestoken.

  Like

 3. Het is niet ideaal, maar de tegenhangers als socialisme en communisme hebben bewezen een stuk slechter te zijn.
  Het probleem zit m in mijn ogen niet zo zeer in het kapitalisme zelf maar in het onoverzichtelijke en ongecontroleerde bankwezen. Nu kan er een zaak worden gemaakt dat die onlosmakelijk verbonden zijn, maar banken zijn in alle systemen te vinden en zodra de controle erop ontbreekt of onvoldoende is maken die er een potje van.

  Like

 4. “Het is niet ideaal, maar de tegenhangers als socialisme en communisme hebben bewezen een stuk slechter te zijn.”

  Precies, honger en repressie zijn geen illusie. Wat niet wegneemt dat kapitalisme alles behalve perfect is, aan de andere kant moet je je ook realiseren dat perfectie niet bestaat en dat daarom letterlijk alles vergankelijk is. Wat inhoudt dat kapitalisme uiteindelijk ook zal verdwijnen en hopelijk vervangen zal worden door een nieuw (nog) beter systeem en daarom is het uiteraard heel positief om uit te blijven kijken naar en te filosoferen over een beter systeem maar vooralsnog kan ik er (helaas) geen bedenken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s