Nieuw

Idlib – De tranen van oorlogsmisdadigers

Stilaan maar zeker nadert het uur 0 voor wat uiteindelijk moeilijk anders dan de bevrijding van de Syrische provincie Idlib genoemd kan worden.

Het Syrische leger heeft zich massaal samengetrokken in een cordon rond dit vooral door al Qaida gecontroleerde gebied. Het is de laatste bewoonde kern in het land die door deze jihadisten bezet wordt en de opkuis ervan is gewoon een kwestie van tijd.

Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Idlib – De tranen van oorlogsmisdadigers

 1. polderboy // september 8, 2018 om 01:57 //

  Mooi artikel trouwens.

  Opvallend is dat de afspraak was dat de Turken Idlib zouden gaan beheersen, waarvoor ze volgens de afspraak hun legereenheden Syrië hebben binnen mogen laten trekken, om rond Idlib stellingen in te kunnen nemen. Dan zouden ze zorgen voor een gematigd bestuur.
  Wat ik nu lees is dat de Turken een bestuur hebben geïnstalleerd, een middelen verzamelende overheid, die bestaat uit terreurgroepen, Eigenlijk doen ze weer een Raqqaatje, maar dan niet meer onder de vlag van ISIS.

  In dit geval hebben de Russen gelijk om kwaad te worden, want dat was helemaal niet volgens de afspraak. Maar goed, zouden de Russen ook echt van die Turken hebben mogen verwachten dat ze in vertrouwen volgens de afspraak zouden handelen?

  Want overheersen is in de islamitische en dus ook Turkse cultuur normaal.
  Je maakt geen afspraken op basis van vertrouwen, maar je jaagt angst aan, dreigt en belazert de boel indien nodig, zodat de ander doet wat je zegt.
  En wil die dan nog niet gehoorzamen, dan pak je de heilige sharia geschriften erbij, de basis van de cultuur, en ga je er eens flink op los stenigen, koppensnellen, slaven drijven, verkrachten en wat homo’s het dak af lazeren en zo nodig een totale heilige oorlog voeren om de ander tot gehoorzamen te dwingen..

  Dus wordt het inderdaad tiid voor Assad en de Russen om zich eens normaal te gaan gedragen, zoals de cultuur daar voorschrijft, en dat deel weer van Syrië deel uit te laten maken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s