Nieuw

Dit jaar zijn er al 285.000 jihadisten Spanje binnengevallen

De nieuwe migratieroute van Afrika loopt via Spanje naar Europa. Alleen al in de eerste acht maanden van dit jaar landden 285.000 illegale migranten in Spanje via de Middellandse Zee route.

En al die veroveraars hebben recht op gratis gezondheidszorg in Spanje voor ze doorreizen naar de uitkeringsparadijzen die Merkel en Rutte ze in het vooruitzicht gesteld hebben.

Dit betekent dat er drie keer zoveel migranten op het Iberisch schiereiland landden als in dezelfde periode van 2017. In Italië, voorheen de belangrijkste bestemming voor illegale migratie naar Europa, kwamen dit jaar slechts 20.000 mensen aan; in Griekenland, de belangrijkste landingsplaats voor de Balkanroute, 19.000 mensen.

Veel van hen komen ook het Spaanse grondgebied binnen via de exclave Ceuta en worden vervoerd over de Straat van Gibraltar, die slechts 14 kilometer breed is.

Het zijn allemaal zielige vrouwen en kinderen.

NGO smokkelboten voor de invasiejihad hebben Spanje aangevinkt op hun navigatieschermen.

In ieder geval, na de machtswisseling van de socialisten in het voorjaar, hebben veel sleepboten nu Spanje als doelwit op hun radarschermen. (een machtswisseling waar geen verkiezingen aan te pas kwamen en er op aandringen van de EU een minderheidsregering geïnstalleerd werd, een ordinaire staatsgreep door de EU dus, al de vierde in tien jaar, Fub).

Terwijl Italië na de regeringswissel een restrictief immigratiebeleid voert, loopt de regering in Madrid rondjes en wil ze de illegale immigratie niet echt stoppen. Zelfs de ontmanteling van de NAVO-omheiningen aan de grens werd een paar weken geleden geopperd. (van Ceuta en Melilla, Fub)

Dit zou elk obstakel voor het eventueel overschrijden van de grens wegnemen. Alleen al in Marokko wachten momenteel meer dan 50.000 migranten op illegale binnenkomst in Spanje.

(In totaal wil een derde deel van alle Noord-Afrikanen de jihadoversteek naar Europa maken, Fub)

Bron:

https://www.unzensuriert.de/content/0027685-Migrationsbilanz-285000-Illegale-landeten-heuer-schon-Spaniens-Kuesten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Dit jaar zijn er al 285.000 jihadisten Spanje binnengevallen

 1. Wachteres // september 7, 2018 om 02:22 //

  Migrant to Germany: ‘We Grab Your Women, You Can’t Do Anything’

  Like

 2. @Wachteres

  Paar dagen terug weer populair gemaakt.

  Maar is al een jaar oud.

  Ik zei toen al tegen Joost Niemöller dat het een vreemd filmpje is. De man zijn Duits is veel te goed om een recente immigrant te zijn.

  Like

 3. Het filmpje is sarcatisch, maar daardoor niet minder waar…

  Like

 4. Als het alleen een Spaans probleem zou zijn dan kan men in de verleiding komen de volgende stelling te ventileren: ze zoeken het maar uit en de voor de gevolgen draaien ze zelf maar op.

  Helaas moeten wij vrezen dat ze daar vakkundig worden ‘geprepareerd’ om voorzien met de juiste documenten door te reizen naar de landen met de beste sociale voorzieningen en dan wij o.a. de klos.
  Een volksverhuizing aangemoedigd, dus getolereerd door Brussel en we staan volledig machteloos want we worden geregeerd door een linkse politieke elite die bewust uit is op onze ondergang in alle denkbare opzichten.

  Een normale reactie van de overige EU-lidstaten zou zijn de binnengrenzen hermetisch af te sluiten als logisch gevolg op het Spaanse welkomstbeleid voor deze invasietroepen.

  Maar ze hebben blijkbaar andere prioriteiten, waaronder het bestrijden van het populisme en stemming maken tegen Donald Trump, Wladimir Poetin en de voormalige Oostbloklanden die hardnekkig blijven weigeren hun nationale identiteit en veiligheid op te geven in het kader van een aantal linkse hobby’s.

  Als die barbaren rovend en verkrachtend door West-Europa gaan trekken onder het goedkeurende oog van zelfs het Vaticaan dan zou men geneigd kunnen zijn enig protest aan te tekenen.

  Of de stembus dan nog een geschikt middel is wagen wij echter te betwijfelen.

  Als probaat middel voor enige bescherming zou het dragen van een kuisheidsgordel of een hoofddoek nog in aanmerking kunnen komen of een lidmaatschapskaart van GroenLinks, maar of ze die kunnen lezen…

  Like

 5. Maar zelf blijven we ook verslaafd aan zgn. Autoriteiten, en doen 0,0.

  Like

 6. Het is voor Spanje een tijdelijk probleem in transit, naar ons toe….

  Like

 7. Spaanse verkiezingen, zijn dacht ik pas in november.
  Het is voor Spanje te hopen, dat die stoute Pedro in de zak mee moet naar Olanda en naar Armenië wordt gestuurd.

  Liked by 1 persoon

 8. Misschien een groot en hoog hek bouwen op de grens van Spanje met Frankrijk. Net zo’n hek wat Trump ook wilde maar iedereen op tegen is/was!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s