Nieuw

De Marokkaanse groepsverkrachting van een minderjarig meisje in Italië is onderdeel van de duizendjarige islamitische jihad op Italië

De door de islam bevolen seksjihad in Avezzano in de provincie L’Aquila door de Rifroofdieren vond plaats nadat zij het 16-jarige meisje in de val gelokt hadden.

Hier zou de jonge vrouw, terwijl ze door de steegjes van de gemeente liep, in de val worden gelokt door de drie Noord-Afrikanen, die haar vervolgens immobiliseerden en misbruikten, meldt Il Giornale.

Twee van hen – 24 en 26 jaar oud – zijn opgespoord en worden onderzocht door de onderzoekers, terwijl de derde nog steeds op vrije voeten is.

“De groep dwong de minderjarige met een excuus om hen te volgen in een steegje, waar ze haar ontkleedden en dwongen om geslachtsgemeenschap te hebben”, volgens het voorlopig vooronderzoek van de officier van justitie naar de seksaanval.

Uit wat uit het onderzoek naar voren kwam – zoals gemeld door Leggo – lijkt het erop dat de drie Maghrebijnen de minderjarige kenden en dat zij deze al enige tijd in de gaten hielden.

De getuigenis van de jonge vrouw was doorslaggevend: na de aanval vertelde de jonge vrouw haar ouders wat haar was overkomen en daarna de politie, ook al hadden de Rifapen haar gedreigd dat ze wraak zouden nemen als ze iemand  iets zou vertellen.

De twee verdachte Naffers ontkennen zoals gewoonlijk alles en het is nu aan de onderzoekers om met zekerheid de waarheid boven tafel te krijgen.

De verkrachtings- en plundertochten van de islam in Italië kennen een lange geschiedenis.

In 652 na Chr. wordt een eerste aanval op Sicilië nog afgeslagen maar de kustdorpen liggen in puin en de bewoners worden vermoord of afgevoerd in slavernij. In 667 zijn de aanvallen dagelijkse kost geworden. In 700 na Chr. wordt het Italiaanse eiland Pantelleria door moslims veroverd en alle bewoners worden tot slaaf gemaakt. Het eiland wordt een islamitisch piratennest.

In 708 wordt Sicilië korte tijd veroverd maar kan ten koste van zware verliezen heroverd worden. In 720 landt er opnieuw een islamitisch veroveringsleger. In 831 na Chr. veroveren islamistische horden Palermo en leggen de stad in de as. Vier jaar later maken ze vanaf Sicilië de oversteek naar het vasteland en verwoesten Calabrië. In 840 na Chr. worden Tarente en Bari veroverd, de steden worden volkomen geplunderd en de bevolking in slavernij gevoerd. Het jaar daarop wordt Capua volledig verwoest.

In 843 is Messina aan de beurt. In hetzelfde jaar proberen ze Rome te plunderen, als dat mislukt branden ze de gehele omgeving plat en voeren de bevolking in slavernij om de rest van hun leven verkracht te worden. in 848 wordt Ragusa op Sicilië verwoest ondanks een niet-aanvalsverdrag. In 851 wordt de bevolking van Benevente uitgemoord omdat die zich korte tijd van de bezetter ontdaan hadden. In 856 verwoesten ze de kathedraal van Canossa. In 868 wordt Ragusa definitief veroverd. Tien jaar later wordt Syracuse in de as gelegd. In 882 bouwen ze een basis tussen Rome en Napels van waaruit ze de omgeving terroriseren.

In 902 wordt de Siciliaanse stad Taormina gebrandschat. In 918 is Reggio in Calabrië aan de beurt. In 934 worden Genua en La Spezia leeg geroofd en platgebrand. Het jaar daarop wordt dat herhaald. In 964 steken ze weer van Sicilië over naar het vasteland en leggen Rometta in de as. In 1002 worden Genua en Bari vernietigd. Twee jaar later wordt Pisa geplunderd.

Na de kruistochten blijft het dan een tijdje rustig en in 1480 richten ze dan een bloedbad aan in Otranto. Vanaf 1499 wordt Otranto een vaste uitvalsbasis voor plundertochten en jihadexpedities. In 1534 landen de Turken met een vloot in Zuidwest-Italië en voeren de bevolking af. Tien jaar later overvallen Algerijnse piraten Ischia en voeren de hele bevolking in slavernij. Weer tien jaar later wordt de gehele bevolking van Vieste afgevoerd.

De permanente jihad op Italië stopt pas als Noord-Afrika gekoloniseerd wordt.

Marocchinate 

De voortdurende verkrachtingsjihad begint weer als de Franse generaal Juin in 1944 zijn Berberhorden als beloning voor de verovering van Monte Cassino 72 uur de tijd geeft om te doen wat ze willen. Ze verkrachten en vermoorden de gehele vrouwelijke bevolking, van baby’s tot bejaarden. Na de dekolonisatie stromen de jihadhorden weer vrijelijk richting Europa en begint de jihad opnieuw.

De meest beruchte seksuele aanval door Afrikanen in Italië vond eerder dit jaar plaats toen het uiteengereten lijk van de 18-jarige verkrachte Italiaanse Pamela Mastropietro werd gevonden in twee koffers op een landweg bij Macerata in Italië. De ontdekking dat haar hart en inwendige organen uit haar lichaam waren verwijderd, leidde tot de aanname dat het meisje mogelijk is geofferd in een soort voodoo-ritueel. De moeder kon het lichaam alleen nog identificeren vanwege het hoofd van het meisje.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9564 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De Marokkaanse groepsverkrachting van een minderjarig meisje in Italië is onderdeel van de duizendjarige islamitische jihad op Italië

  1. Door dat nog steeds te slappe beleid van Brussel, ofwel Merkel en Macron, houdt dit niet op. De straffen zijn nog steeds veel te licht. Opsluiten die lui en laten verkrachten door mede gevangen die het grootst geschapen zijn. Wanneer ze flink uitgewoond zijn dan terug naar Marokko.

    Like

  2. Hoeveel bewijzen heeft de bevolking van Europa nog nodig om wakker geschud te worden.
    De Europese leiders geven deze barbaren alle ruimte. De rechterhand van Merkel zegt zelfs in een interview dat de moslims beschermd dienen te worden tegen de protesterende gemeenschap die de straten opgaan om tegen het geweld en steekpartijen te demonstreren.
    Dit wordt een oorlog tegen eigen volk met behulp van eigen leger en politie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s