Nieuw

‘Beelden van extreemrechts geweld in Chemnitz lijken bewuste desinformatie’ – De media zijn niet te vertrouwen

Er zijn geen bewijzen dat extreemrechtse betogers buitenlanders hebben aangevallen in Chemnitz. Dat zegt Hans-Georg Maassen, hoofd van de Duitse binnenlandse inlichtingendienst BfV. Maassen spreekt zo zijn baas, bondskanselier Angela Merkel, tegen.

‘Ik deel het scepticisme over berichten van extreemrechtse betogers die mensen achtervolgen in Chemnitz’, stelde inlichtingenchef Hans-Georg Maassen in Bild. ‘De binnenlandse inlichtingendienst heeft geen betrouwbare informatie over zulke praktijken.’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on ‘Beelden van extreemrechts geweld in Chemnitz lijken bewuste desinformatie’ – De media zijn niet te vertrouwen

 1. En ja hoorrrr, Maaßen moet nu opstappen, iedereen, behalve de Afd vindt dat.

  Like

 2. https://www.journalistenwatch.com/2018/09/07/nachdem-kanzlerin-chemnitz/
  Nachdem er der Kanzlerin zu Chemnitz widersprach: Alle wollen Maaßens Rücktritt – auch Merkel

  Like

 3. polderboy // september 7, 2018 om 23:38 //

  Maaßen zegt geen BETROUWBARE informatie te hebben. Toch krijgt hij alsnog de opdracht om betrouwbare informatie te gaan verzamelen: “Bek dicht, befehl ist befehl!

  De opdracht hangt zeer nauw samen met de opdracht om informatie over de AfD te verzamelen, om de AfD politiek te kunnen ontbinden, en te verbieden. In opdracht van de SPD wordt de AfD al bespioneerd door de geheime dienst in Bremen.

  De leidster van die Linke licht e.e.a. verder onomwonden toe:
  “Hij moet ontslagen worden. In plaats van de grondwet te verdedigen, verdedigt hij de AfD
  en geeft hij een vrijbrief voor al die lui die in Chemnitz de Hitlergroet brachten en tot moord opriepen.”

  In de Duitse grondwet is het verboden nazi uitingen te verrichten. Nergens verbiedt de grondwet dat je Duitsers niet mag vermoorden, hoewel elke imbeciel weet dat zoiets natuurlijk veel erger is dan een Hitler groet uitbrengen.

  Oproepen tot moord is natuurlijk ook zwaar, maar zouden er massa’s moordende en rossende nazi’s door de straten getrokken zijn, dan is het opmerkelijk dat er geen enkele informatie over doorgekomen is.
  Waar blijven de aangiften? Waar zijn opnamen op al de smartphones op youtube dan, op blogs, op liveleaks?. Waar zijn de berichten van ziekenhuizen en mortuaria over de significant gegroeide hoeveelheden buitenlanders die sinds weken geleden maar binnengedragen worden?
  Waarom is dat soort BETROUWBARE informatie er niet? Juist ja: die is er niet.

  Moet Maaßen dan maar, zoals hij terecht aanvoelt, op oneigenlijke gronden de AfD gaan bespioneren? De troel van die Linke, en meerderen, blijken niet te beseffen dat dat detournement de pouvoir zou betekenen. Dat soort zaken speelt bij een regime, zoals bij Erdogan.

  Maar die Linke doet hier ook nog eens een Aboutalebje, die enorm tekeer ging tegen Fortuyn, die “de grondwet wilde mollen” volgens de zwaar geëmotioneerd spelende Aboutaleb, die zijn jihad opdracht vervulde.
  En Fortuyn had natuurlijk gelijk om zelfs de grondwet eens te willen bekijken, want hij voorzag Hebdo, Bataclan, no go zones, salafisme, vrachtwagens die op kerstmarktjes inreden, zoals een goed leider in visies denk, en op strategisch niveau bestuurt.

  Horst Seehofer van de CSU sprong echter bovenop de zaak, en zei: “Nou, ik had daar ook bij Chemnitz gedemonstreerd, was ik niet druk doende als Minister geweest.”
  Een opmerking die een diepe schok teweeg bracht. Meerder leiders hebben persverklaringen gegeven, en geschrokken toegegeven dat de eenheid in Duitsland er niet meer is, en er tweespalt is, en uitgesproken dat er heel veel burgers met hun zorgen over de enorme immigratie leven, en de veranderingen in de samenleving…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s