Nieuw

Witte Huis-medewerker in NY Times: we voeren actief verzet tegen Trump

Een hoge functionaris in het Witte Huis schreef woensdag een opiniestuk in The New York Times waarin hij meldde dat er binnen het Witte Huis stil verzet gevoerd wordt tegen Trump.

“Het is misschien een schrale troost in dit chaotische tijdperk, maar Amerikanen moeten weten dat er volwassenen in de kamer zijn”, schreef de auteur in het kinderachtige stuk in de New Yorkse flutkrant.

De column heeft de titel: “I Am Part of the Resistance Inside the Trump Administration”

Onze staatsmedia die net met succes 40 miljoen extra in Den Haag bij elkaar gebedeld heeft om de propaganda op te voeren en hun medewerkers wereldreizen te laten maken op onze kosten, kan zijn geluk niet op met het stuk in het blad van de familie Sulzberger, want moet tenslotte verplicht elke dag een anti-Trump artikel produceren en dan is het lekker makkelijk als je een stukkie door een stagiaire door de vertaalmasjien kan laten rossen.

‘The New York Times schrijft dat het een “zeldzame stap” neemt door een anoniem stuk op de opiniepagina te plaatsen. Volgens de krant is de anonimiteit van de functionaris gerechtvaardigd omdat het stuk een belangrijk inzicht biedt. Zijn of haar naam is wel bekend bij de redactie.’

Voor hetzelfde geld heeft de NYT het natuurlijk uit zijn duim gezogen. Op deze manier kan niemand het controleren.

Trump zegt dan ook: “Does the so-called “Senior Administration Official” really exist, or is it just the Failing New York Times with another phony source? If the GUTLESS anonymous person does indeed exist, the Times must, for National Security purposes, turn him/her over to government at once!”

Trump kondigt vast het einde van The New York Times, en CNN, aan:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Witte Huis-medewerker in NY Times: we voeren actief verzet tegen Trump

 1. Ik voer ook stil verzet tegen Rutte en zijn verderfelijke politiek-correcte en leugenachtige glibberverraderspolitiek. Het verschil tussen mij en die medewerker is dat ik voor geen goud ook maar in de buurt van Rutte zou willen werken en als dat door een ongewenste overplaatsing toch zou gebeuren dan zou hij snel genoeg weten hoe ik over hem denk. Daar heb ik geen New York Times voor nodig. En als ik daar wel bijvoorbeeld een Telegraaf voor nodig zou hebben om het dan ook nog publiek te maken dan zou niemand zich hoeven af te vragen wie de schrijver van dat stuk is.

  Het is dus fake nieuws. Zo niet, hou dan de eer aan je zelf en ga ergens anders werken want dit is verraad naar je eigen president, de kiezers en de rest van de VS toe.

  Like

 2. Scrutinizer // september 6, 2018 om 17:44 //

  Ik denk dat we het principiele moeten loskoppelen van de onderhavige casus.

  Stel dat je OPRECHT overtuigd bent (wat overigens niet betekent dat je gelijk hebt) dat iemand zwaar fout is en in ’s landsbelang gestopt moet worden, moet je je morele gezien dan houden aan wetgeving die dat monster beschermd. Praktisch gezien hou ik me aan allerlei wetten om te voorkomen dat ik minstens gevangen genomen en mogelijk gefolterd zou worden).
  Maar is het MOREEL gezien fout? Wat als iemand geinfilterrd was in het Kremlin en Stalins plannen had weten te saboteren? Of die van Mao of … Ramphosa? Wat als een (al dan niet zwarte) infiltrant plaasmoorden (die m.i. gewoon door de regering zelf worden georganiseerd met lui die door hen betaald worden) zou weten te voorkomen?
  Ik ben dus geenszins principieel verontwaardigd dat iemand probeert de boel te saboteren.

  Nu naar de onbderhavige casus.
  Ofschoon ik geen onvoorwaardelijke Trump fan ben, beschouw ik hem alleszins als veel beter dan het alternatief (Hillary als voortzetting van Barry) en vele van zijn causes (zoals aanpakken van de Fake News gasten in de MSM) steun ik. Dus in dit geval, omdat ik Trump redelijk gunstig gezind ben, betreur ik het.
  Ik heb ooit overwogen om bij de belastingdienst te infitreren om daar alles in het 100 te sturen. Maar toen besefte ik dat dat nergens voor nodig was. Immers dat deed Didier Reynders al 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. LoL:

  “Ik heb ooit overwogen om bij de belastingdienst te infitreren om daar alles in het 100 te sturen. Maar toen besefte ik dat dat nergens voor nodig was. Immers dat deed Didier Reynders al 🙂”

  Like

 4. Trump zei tegen Mattis: Nuke Syrië na een valse vlag gasaanval!

  Noot der redactie: onze bronnen hebben het echte citaat, “nuke em,” ik wil Damascus veranderen in een parkeerplaats, “Trump tegen minister van Defensie Mattis tijdens het telefoongesprek van april 2017. Trump had net Facebook-berichten gelezen, gemaakt door Al Qaeda, die beweerde dat Syrië chloorgas had gebruikt in de provincie Idlib. Trump controleert NOOIT waar zijn online informatie vandaan komt, hij denkt dat het allemaal waar is.
  “Losgeslagen” is een understatement.

  Een nieuw boek van de Washington Post journalist Bob Woodward , Bob Woodward, die beweert inzicht te bieden in een tumultueus Trump’s Witte Huis, onthulde de gespannen sfeer tijdens de aanloop naar de Amerikaanse raketaanvallen tegen Syrië in april 2017.

  Volgens Woodward, na de vermeende chemische aanval op Khan Shaykhun op 4 april 2017, die de Syrische en Russische ambtenaren verstomd deden staan, een valse vlag aanval gericht op het in diskrediet brengen van de Syrische regering, president Trump was zo woedend dat hij de Syrische president Bashar Assad wilde vermoorden.

  In een telefoontje met minister van defensie James Mattis zei Trump naar verluidt het volgende, volgens Woodward: “Laten we hem vermoorden! Laten we naar binnen gaan. Laten we het grootste deel van hen vermoorden.”

  Toen hij de president vertelde dat hij ermee aan de slag zou gaan, hing Mattis de telefoon op en in plaats daarvan zou hij een assistent hebben gezegd: “Dat gaan we niet doen. We zullen heel erg de maat genomen worden. ”

  Drie dagen later, na intern overleg, maar voordat de vermeende chemische aanval goed kon worden onderzocht, lanceerden de Verenigde Staten 59 Tomahawk-kruisraketten van torpedojagers in de Middellandse Zee op de basis van de Shayrat-luchtmacht, waarvan Washington beweerde dat het een directe reactie was op de Khan. Shaykhun “aanval.” De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov noemde de Amerikaanse agressie een schending van het internationale recht, waarbij de Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei het beschreef als een strategische fout.

  VS en UK hebben een voorwendsel nodig om Syrië aan te vallen – onderzoeks Journaille
  De Amerikaanse aanval, waarbij verschillende Syrische troepen en burgers werden gedood en verschillende vliegtuigen werden verwoest, slaagde er niet in zijn doelen te bereiken om de Syrische luchtmacht te verlammen, met vliegtuigen die enkele uren na de aanval opstegen vanaf de startbanen van de basis om terroristische doelen aan te vallen. aanval heeft Moskou ertoe aangezet om aan te kondigen dat het maatregelen zou nemen om de luchtverdediging van Syrië te helpen versterken.

  Op 14 april 2018 voerden de Verenigde Staten en haar Britse en Franse bondgenoten nieuwe aanvallen uit, opnieuw werd de Syrische regering beschuldigd chemische wapens gebruikt te hebben, ditmaal in Douma, meer dan 100 kruisraketten werden afgevuurd. Onmiddellijk na die aanval meldden de Russische militairen dat Syrische luchtverdediging 71 van de 103 afgevuurde kruisraketten had neergeschoten. Syrische media meldden dat een half dozijn troepen en drie burgers gewond raakten bij de aanval.

  In een vlaag van publieke woede, op Twitter voorafgaand aan de aanvallen noemde president Trump president Assad een “beest” en bedreigde hem dat hij een “hoge prijs moet betalen” voor de “chemische aanval”, waarvan inmiddels is aangetoond dat het een valse vlag operatie is geweest, een operatie gepleegd door de organisatie White Helmets.

  Het Witte Huis heeft nog geen commentaar op de inhoud van het boek van Woodward gegeven, of de authenticiteit van de citaten die de journalist heeft toegeschreven aan de president of generaal Mattis.

  Bron:
  https://www.veteranstoday.com/2018/09/04/trump-told-mattis-to-nuke-syria-after-fake-gas-attack/

  Like

 5. Het deugende Apple zit in communistisch china, hoe is dat te rijmen? Omdat een systeem als in china beter is voor een duizend miljard multinational als Apple. Nike heeft een zwarte football speler als posterboy die op de knie gaat tijdens het amerikaanse volkslied, daarmee proberen ze te deugen terwijl hun producten worden gemaakt in vietnamese sweatshops, plus dat ze zullen denken nog maar 6,5% van de wereldbevolking is blank dus geef ons maar de 93,5%. De zogenoemde deepstate wordt onder andere vertegenwoordigd door dit soort bedrijven geholpen door de media en mongolen als bono én…. door links. Links? Hé dat is raar want die zijn er toch voor de arbeider, daarom prediken ze toch zelfs socialisme?!

  Hier zien we dus wederom het fascisme in actie waar Trump een stokje voor probeert te steken en gezien de tegenwerkingen die hij krijgt heeft het fascisme zich al op nagenoeg alle sleutelposities genesteld. Als Trump de aanvallen doorstaat en ook het tweede termijn afmaakt dan zal zijn voorspelling dat dat het einde van cnn nyt etc kan betekenen weleens waar kunnen zijn en dan zeg ik dat Trump op de juiste plek en op de juiste tijd de redding is geweest mede dankzij het volk wat op hem gestemd heeft uiteraard want daar hadden de fascisten niet op gerekend, hoogmoed komt voor de val en als het eenmaal zover is dan ga ik Trump de nieuwe messias noemen (ben niet religieus maar vind het leuk om het zo te zeggen) want god weet wat hij ons dan bespaard heeft. Vooralsnog is het niet zover maar hij is goed bezig dus nog even volhouden ouwe..

  Like

 6. Lijkt mij dat Trump last heeft van personeel dat hoogverraad pleegt. Bevalt het niet, neem ontslag. Nu is het sabotage van een gekozen president en puur verachten van democratie en dus medemensen, de zogenaamde kiezers….

  …nog lege cellen in Quantanamo?

  Liked by 2 people

 7. P.s. dat verachten van medemensen en kiezers gebeurd hier ook op grote schaal….met als lulverhaal menselijkheid…..en als “bij” vangst ruim vreten van de gemeenschappelijke pot…

  Like

 8. “Een hoge functionaris in het Witte Huis schreef woensdag een opiniestuk”

  Hoe weet de schrijver van het artikel dit eigenlijk want verder weet niemand het tot grote ergernis.

  Wat ook mooi is, de nyt beweert dat de deep state een rechtse complottheorie is maar dankzij deze brief bewijzen ze dat er zoiets als een deepstate bestaat.. hahaha.. zo dom zijn ze in hun wanhoop.

  Like

 9. “Hoe weet de schrijver van het artikel dit eigenlijk want verder weet niemand het tot grote ergernis.”

  Oh wacht, het is een citaat, excuses.

  Like

 10. Wat ik begrepen heb laat Trump het er niet bij zitten, hij zal en moet weten wie de anonieme bron is. Dat wordt spannend want wie is het, wat is zijn/haar functie, wat zijn de consequenties voor die persoon? En wat nou als de nyt niemand wil of kan aanwijzen? Dan moet je concluderen dat ze geen bron hebben en het dus verzonnen is, wat zullen dan de consequenties voor de nyt zijn?

  Nou….tik tak tik tak..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s